Магия на пръстите

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот demonic » 04 Юли 2007, 13:06

Бих искала да попитам някой знае ли нещо за магията на пръстите ?
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 04 Юли 2007, 13:39

За мудри ли говориш ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 04 Юли 2007, 13:51

ми не,открих тази магия в една книга и питам дали някой знае нещо за нея защото ми се стори инттересна,ако искаш мога да ти я напиша за да видиш за какво става дума
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 04 Юли 2007, 14:21

Би трябвало там, където си чела да е описано най-добре. Ако искаш можеш да обясниш подробно каква е тази магия /как се прави, за какво се използва и т.н./. Признавам си, не съм чувала. И аз направих аналогия с мудрите.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 04 Юли 2007, 19:19

ми така не мога да ти обясня трабва да ти я препиша защото е много дълго така че кажи дали да ти я препиша за да разбереш за какво става дума,а иначе тази магия е от книгата "Новиат маг" на Домалд Тайсън
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 04 Юли 2007, 20:07

сега ще ви дам бегла представа за какво става дума но е много объркано и аз не мога да го разбера
"За една сериозна магия на пръстите трябва да се направят 10 пръстена,всеки от които да е специално изработен по мярка на всеки от десетте пръста и да се гравират със символите и имената на съответната Сефира.Поставянето на даден пръстен ще концентрира ума в/у неговата цел и ще осигори усещането от физическия допир,което Магът може да осъзнава дори със затворвни очи.Не е нужно тези пръстени да бъдат сложни или скъпи,но трябва да са ръчно изработени,така че в тяхната субстанция да е вдъхнато максимум зна4ение.Пръстат промушен в кръга на пръстена,наподобява оста на динамото.Той символизира отвора на Воала в Непроявеното,през който минава Волята на Мага.В изванредни ситуации може да се използва вместо пръстена цветен бродиран конец или лента.Допирът на конеца ще държи подсъзнанието свързано с неговата цел,дори ако съзнанието се разсее.По подобен начин могат да се свържат два пръста или да се съединят с помоща на пръстен за да евокират силата на даден път.В наи-материалния вид магия понякога се използва кръвта при предизвикването на осезаемата проява на силите.Кръвта никога не трябва да се изпозва овен ако това не е абсолютно необходимо,тъй като тя възбужна нисшите същества и може да ги вкара подобно на акули в едно неконтрилируемо състояное.Кръвта която се пролива винаги трябва да е тази на Мага.Когато съответствията на пръстите са усвоени и са се превърнали във втора природа кръвта от даден пръст ще носи неговите магически свойства.Пръстовия отпечатък може да се изпозва като мощен магически знак за силите и духовете на Сефирата.Отпечатан в/у хартия или восъчна плочка той въплащава едновременно Сефирата и Мага.Ако хартията или восъчния печат бъдат след това допълнени с името и знака на съответния дух те се превръщат в специфичен и мощен магически инструмент........... И има още адски много но ми се искаше ако някой знае нещо да ми каже за какво се използва тази магия и за какво служи това е само малка част от нея но лично на мен ми е объркано и се надявах някой от вас да м обясни по-ясно за какво става дума ,но все пак благодаря за вниманието
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 05 Юли 2007, 14:37

знае ли някой нещо за тази магия?
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения