малко помощ

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот demonic » 26 Юли 2007, 13:54

искам да попитам има ли някаква магия която да ме накара да обикна един човек моля ако някой знае помогнете
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот dsims » 26 Юли 2007, 13:57

Аз не мисля че такава магия има силата да направи нещо! Но все пак може да оспееш! Късмет! А да аз винаги съм казвал че е по-хубаво сам да си пишеш ритуалите!
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 26 Юли 2007, 14:28

Демоник, няма магия която да те накара да обичаш. Магии, които да те заслепят по някого, да се привържеш, да желаеш - да. Но истинската любов идва от сурцето, от душата.
Не мисля че някъде ще моежш да намериш такава магия, но все пак късмет. И внимавай в какво ще се забъркаш!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот fenix » 26 Юли 2007, 15:29

аз искам същото, поне някоя магия аз да пожелая някой? тези които правим, някой да ни пожелае, можем ли да пригодим за обратното
enjoy
Аватар
fenix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nightwalker » 26 Юли 2007, 16:16

Съветвам ви преди да се впуснете в подобна авантюра да помислите как ще развалите въпросната магия,след като доброволно се омаете и се насладите на последствията...Може и да не ви хареса. icon_occasion
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аватар
nightwalker
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 26 Юли 2007, 16:45

Не е магия . Може естествено но не е магия . Човек може да предизвика всички чувства само с желание . Например ако искаш да си щастлив чрез желание без причина ставаш щастлив . Ние можем да предизвикваме сами настроението си без особена външна причина но малко хора го знаят . Имаше едно документално филмче по този въпрос нещо от рода "What the bleep can do" . Някой ако го е чувал нека го напише правилно .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 26 Юли 2007, 17:08

What the 'bleep' do we know или What the #$*! Do We (K)now!? , както се води в IMDb. Само да питам-защо ти е да се омайваш по някой, обикновено хората имат проблем с това да преодолеят някой, а защо обратното?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 26 Юли 2007, 19:29

Ще ти кажа какво правя аз.
Бях с човек към когото исках да изпитам нещо. Гледаше ме в очите , правеше всичко за мен... но се и вкопчваше в мен като спасение , утеха и като... обсебваше ме. Опитах се да изпитам нещо , втълпявах си , мислих си , самонавивах се.. и всичко действаше до момента , в който не се видехме. Тогава имаше само една мисъл- бягай. Бягай колкото се може по-бързо. Избягах. Не можах да си го причиня :)
Сега се появи някой от когото не желая да бягам :)

А ти... ти реши за себе си какво искаш. И защо го искаш.
Ако все пак си твърдо решена да го направиш , смятам , че можеш да обърнеш една от магиите и да я приспособиш към ситуацията. Но не вярвам да има голям резултат. Магията идва от съзнанието , душата , сърцето :) Сърцето...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 26 Юли 2007, 19:54

аз искам да направя такава магия защото с приятеля ми вече сме заедно от 2 години и аз го обичам но някак си по друг начин,но аз искам да е същото както в началото и сега всичко е прекрасно но не е същото просто искам да го обичам пак като преди защото знам че той много ме обича както и аз него не както преди а искам да е така затова отчаяно моля за помощ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 27 Юли 2007, 06:18

Осъзнаваш ли колко си объркана ?
За какво ти е ? Нищо вече изчерпано не може да бъде същото. Приеми , че отношенията ви минават на друг етап и не си ръгай с клечка в мозъка.
Магията не се използва ей така , за щяло и нещяло... после всичко пропищяло ;)
Оле и в рими заговорих :roll: :mrgreen:
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 27 Юли 2007, 08:32

Здравей Демоник,

Не знам дали може и има такава магия за това което искаш. Обаче има разни чисто психологически и женски трикове, които можеш да приложиш за да почувстваш пламъка на страстта и любовта. Струва ми се, че просто твоята връзка е навлязла във фаза на ежедневната рутина, и така сте свикнали един с друг, че скуката може би е ваша спътница. Това не означава, че любовта си е отишла, а просто си е отишло първоначалното опиянение и влюбеност на двамата. Как би могла да се влюбиш отново в твоя човек? Бих ти препоръчала книгите на Барбара Де Анджелис, и особено тази за миговете в любовта. Точното заглавие не помня, но като се прибера в къщи, ще ти пусна точното заглавие на книгата. Тя е чисто по американски практична, но много добра психоложка чийто съвети, могат да ти помогнат да запалиш пламъка на страстта.

Друго нещо, ползвай моя египетски лосион, страшно помага. Бях го постнала тук . Използвай и аромотерапия, както и някои чисто духовни тантристки техники, могат също да помогнат. Заведи твоя човек някъде, където никой да не ви безпокои и можеш да започнеш да го гледаш с другите очи! Успех! Ако има такава магия за да те накара отново да се влюбиш в партньора си и аз искам да я узная.
Това което аз познавам, са чисто практически и психологически похвати, които могат да запалят любовта, ако я има. Но ако вече си е отишла безвъзвратно, най нищо не може да се направи, освен да потърсиш нова такава. Любовта както казва Барбара, е в самото сърце. Само ти и само ти можеш да решиш дали да я изпитваш, и кога и към кого да я изпиташ. Прочети ги тези книги ще ти помогнат много, както помогнаха и на мен.
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 27 Юли 2007, 10:16

Ето ти нещо, което научих от едно много красиво момиче, живеещо някъде в Родопите, което всъщност е без значение:
Прави се сутрин, докато вариш кафето на котлона. Когато кафето започне да завира, го бъркаш и девет пъти повтаряш тихо следните думи: "Както това кафе ври и кипи, така да ври и кипи любовта и страстта на мен...... /твоето име/, към ....../името на човека/." По възможност се прави в дните на нарастваща луна.
Правиш го така всеки път, когато почувстваш необходимост от това, неудобството е само това, че трябва да се научиш да пиеш варено кафе, а не такова от кафе-машина. Но все си мисля, че е твърде насилствено над самата теб да предизвикваш по този начин Любовта. Успех.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 27 Юли 2007, 10:32

много ви благодаря на всички, защото аз още го обичам ,но не по същия начин просто искам да е както преди много ви благодаря за съветите
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 28 Юли 2007, 09:02

Demonic - Би ли ми обяснила какво значи за теб "искам да обичам" ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 28 Юли 2007, 14:57

съжалявам за глупавия въпрос но в какъв смисъл
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 28 Юли 2007, 16:00

Любовта е следствие . Не е цел . Може да се превърне в цел само измамно и ако е така никога няма да го постигнеш . Та нека те питам друго - Как искаш да превърнеш едно нещо от следствие в цел ?
(същото е и с просветлението . То е следствие . Ако го приемеш за цел няма да можеш да го достигнеш .)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 28 Юли 2007, 18:29

незнам ти направо ме затапи аз искам прсто да си върна старото чувство в мен още има любов но не е същото просто искам всичко да както преди това ми е целта аз не искам да предизвиквам любов а само да я засиля както преди демек да си върна нещо което си е отишло
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор