Вампиризъм

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот ilusia » 02 Юли 2007, 18:58

Как се "лекува" енергииния вампиризъм ?
Има ли начин да спре даден човек да бъде такъв ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 02 Юли 2007, 19:04

До колкото знам от достоверни източници това не се лекува защото е заложено има хора които са енергиини вампири но не знаят за това просто са се родили така а други се налучават с времето но все пак им е било заложено просто са го доразвили,но мисля че човек ако напулно осъзнае че е такъв би могъл да спре стига да иска
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 02 Юли 2007, 19:07

имам предвид че това може да контролира защото познавам такъе човек и тои не черпи енерги само в ситулации кога някои му е направил нещо като защита го иползва но не ерпи от невинни хора демек го контролира такаче ако не искаш просто не го правиш
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 02 Юли 2007, 22:04

Като се видим ми напомни да ти показа и да ти разкажа за черния турмалин. Не е панацея, но е силно ограничаващ, меко казано :)

П.С. И аз черпя, когато ми се налага, това прави ли ме вампирка? И ми е интересно кои хора определяш като невинни. Просто интересно.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот eur0pe » 02 Юли 2007, 22:27

galina_dim а ти пиеш ли човешка кръв? :D[fade] [color=] [/color] icon_flowerface
Аватар
eur0pe
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 02 Юли 2007, 22:41

Мда, особено от жени на име Мария по нашенски. С табаско я пия и повече подправки.

А сега малко по-безмайтапно. Принципно човек не е затворена енергийна система, което означава, че абсолютно всеки един от нас смуче по някакъв начин. Не всички имат благородството на друидите да се зареждат от дървета. Някои целево си дърпат от хора по различни причини. Понякога причините са основателни, което е разбира се условно разделение.
За енергийните вампири въпросът е малко специфичен, защото има осъзнати такива и неосъзнати. Осъзнатите често успяват или се научават да се контролират, но НЕ и да се излекуват. Това е като дископатията - иска пазене, но не минава. Неосъзнатите, както и всички неосъзнати хора като цяло, нямат проблем по причина, че не го осъзнават (очаквам призова статуетка за завъртяно изказване). От тях е по-добре да се пазиш, отколкото да се занимаваш. Начините са много.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 02 Юли 2007, 22:45

а това в следствие на кармата ли се получава ?
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 02 Юли 2007, 23:02

Не мога да знам, не съм се интересувала. С енерговампирите вземане даване съм си имала до степен да неутрализирам влияние и толкоз. А с кармата не се заплитам под никакъв предлог, нямам информация дали вампиризмът се определя от нея.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 03 Юли 2007, 05:22

Да вампиризма черпи точно от кармата до колкото съм запомнила от обяснения вампира се храни от насъбралата се енергия и емоции които обграждат човека демек самата карма ама не съм сигурна днес ще разбера и ще ви кажа всичко точно с подробности
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 03 Юли 2007, 07:36

Ако несъзнателно човека практикува енергиен вампиризъм мисля че е невъзможно промяната на това (не използвам думата "лечение")
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 03 Юли 2007, 08:15

demonic
Не, имах предвид това му състояние в следствие на минали прегрешения ли е ?
Мерси на останалите :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 03 Юли 2007, 08:41

питаш дали е станал вампир заради грешки ли ? ми не това си е заложе у самия него но до преди малко говорих с един човек който ми каза че това можело да се излекува и даже ако е неосъзнат вампир било по-лесно но ще разуча още и ще ти кажа точно
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 03 Юли 2007, 10:16

Ще се опитам да го обясня по-ясно.
Повечето от нещата , които ни се случват са в следствие на минали грешки и на минали не научени уроци. Ако в миналият си живот си бил красив , слаб , сексапилен , нищо чудно в този да изглеждаш като Квазимодо , ако си се държал надутото , првфърцунено и тн.... Абе с две думи - мързи ме да пиша :)
Просто смятам , че е вид "наказание"
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 03 Юли 2007, 10:19

незнам възможно е но не съм се замисляла за това но в това ковто казваш има много логика
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот EvilOne » 01 Авг 2007, 20:11

Като начало е доста философски въпрос какво разбираш под излекуване.
Нека приемем че човекът е осъзнат,че може да го контролира,и че намери други начини да запълни енергийните си ресурси.Тогава,ако иска,ще спре да черпи енергия от другите.Това може би е твоето излекуване ?
Но винаги в даден момент може отново да започне.Така че,излекуване и има,и няма.
Има начини ти да се предпазиш от неговата "жажда".Тогава просто ще си намери друг донор.
Аз самият тегля енергия,и то често,и да си призная доставя ми удоволствие,особено когато е от някой който по принцип се измъква от
"обичайните" методи и ми се наложи да намеря заобиколни.
Същевременно,когато има нужда,мога и да отдавам енергия.Това прави ли ме вампир,или пък жертва?
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор