Помощ за разваляне на магия.

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот emanuela » 09 Авг 2007, 14:14

Преди известно време попаднах на сайт за мистично, ясновидство и други неща. Споделих, че инам проблеми и шамана който ми отговори обясни, че проблема се дължи на факта , че преди много време ни е направена магия.Знае ли някой човек който може да ми отговори дали това е истина на територията на Велико Търново или околноста, някой който наистина ще знае имаме ли магия и ако е така как да решим проблема. Предварително благодаря!
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunohod » 09 Авг 2007, 17:37

Ако има начин да споделиш повече сигурно и тук ще се намерят такива помагащи хора, все пак сайта е такъв. :?
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот emanuela » 11 Авг 2007, 10:42

Със съпруга ми имаме проблеми по-големи от обичайното за едно семейство- прояви на ревност, обиди и то пред децата с думи които те не би трябвало да чуват особенно за майка си, преднамерена грубост стигаща до жестокост. Не съм много сведуща по въпроса за гледачките. случайно попаднах на сайт в който можеш да зададеш въпрос. Някаква дама която е шаман ми отговори, че на нашето семейство е направена магия и от тук започват проблемите ни. Не знаех към кого да се обърна и затова помолих за помощ
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 11 Авг 2007, 17:16

emanuela написа:Някаква дама която е шаман ми отговори, че на нашето семейство е направена магия и от тук започват проблемите ни. Не знаех към кого да се обърна и затова помолих за помощ

Не мислиш ли, че си се предоверила на жената-шаман, шетаща из виртуалното пространство?
Ако се поровиш из този форум, със сигурност ще откриеш ритуали и техники, с които можеш да си помогнеш и сама. Иначе, ако наистина има направена магия, най-добре е да проучиш за църква, в която се изпълнява пълния ритуал, съпътстващ Киприяновата молитва. Казвам това, защото в повечето църкви нещата опират само до запалването на една свещ и прочитането на самата молитва.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот emanuela » 12 Авг 2007, 09:01

Не знам какво разбираш под"предоверяване". Зададох и въпрос и получих оговор който ме притесни. В сайта й са изброени множество дипломи и успешни начинания. Аз самата не мога да преценя дали казаното е вярно или не, но се уплаших както мисля всеки на мое място. Още повече , че проблемите при нас наистина започнаха неочаквано и без основателен повод- той просто изведнъж се промени. Затова и потърсих помощ- име на човек от нашия регион който да ми каже дали имам повод за притеснения. Въпросната дама искаше лична среща в София, но просто финансово не мога да си позволя такива ходения и потърсих помощ по-наблизо. Това е.
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот emanuela » 12 Авг 2007, 09:03

Не знам какво разбираш под"предоверяване". Зададох и въпрос и получих оговор който ме притесни. В сайта й са изброени множество дипломи и успешни начинания. Аз самата не мога да преценя дали казаното е вярно или не, но се уплаших както мисля всеки на мое място. Още повече , че проблемите при нас наистина започнаха неочаквано и без основателен повод- той просто изведнъж се промени. Затова и потърсих помощ- име на човек от нашия регион който да ми каже дали имам повод за притеснения. Въпросната дама искаше лична среща в София, но просто финансово не мога да си позволя такива ходения и потърсих помощ по-наблизо. Това е.
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот emanuela » 18 Авг 2007, 16:40

Ей, хора никой не написа поне едно име. Никой ли не знае човек който да ми помогне на Великотърновска територия?
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Child Of Nature » 18 Авг 2007, 17:24

Ще те посъветвам да не се доверяваш на врачки и други велики "магове", които шарят навсякъде. Най-вече не се доверявай на нещо, който някой "шаман на сайта" ти е казал.
Подгледни дълбоко в себе си. Бъди по-оптимистична. Разбери какво точно искаш и го постигни, а ако не стане, това никога не е краят. Най-важното не падай духом и не се предавай в каквото и да е. Не мога друго да те посъветвам.
~H. Parallax~
Аватар
Child Of Nature
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunohod » 18 Авг 2007, 17:43

Когато човек има нужда от помощ и я търси , често и тя го търси (помощта) и обикновено го намира неочаквано...
Не мисля, че тук е мястото да бъдат коментирани хората които търсиш от великотърновския регион. Ако държиш на среща с някой такъв въпросът ти трябва да бъде зададен другаде -сред близки, познати и др. във въпросния град. Не знам (подозирам) каква е тази шаманка към която си се обърнала, но за жалост е пълно с такива хора и се надявам да не си си навлякла допълнителни проблеми от стреса, който ти е сервирала.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот xtrimen » 29 Авг 2007, 09:27

Скъпа emanuela, защо мислиш, че имаш нужда от помощ в тази посока - да търсиш разни шаманки.... Ами ако нещата не се променят и след като са ти изчистили "магията"? Освен това може връзката с твоя съпруг да е чисто кармична или просто да имате нужда да поговорите с квалифицирано лице относно вашия брак... Не търси веднага скрита лоша магия, зашото доста често нещата стоят по-прост начин...
Аватар
xtrimen
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор