Уха доживях и аз да пусна първа сериозна тема (...то май е първа като цяло...). От извесно време се ровя из форума и бих казал ,че супер ми допада. От още по скоро имам и регистрация. Няма и да крия, че идеята за магия ми е обхванала интереса от много малък. Винаги съм знаел ,че не съм като останалите (..мойто време за самореклама..). Едно от нещата което ми прави впечатление поне колкото съм разбрал, е че за да имаш някаква "сила" (..май не е точната дума) за правене на магии, и всичко сериозно и свързано с магиите то би трябвало да си прочел достатъчно по въпроса, да си научил още повече,да си освоил наученото, да си израснал духовно и да имаш вярата, че го можеш. Е за вяра в възможностите си имам повече от колкото околните ислят за мен.За духовно израстване също не бих се оплакъл (повече от половината на моите години).
Но въпроса ми е друг. От около година преди да науча за сайта.На майтап ,а на моменти сериозно казвам неща които в последствие се сбъдват.Неща които не винаги да свързани с мойте близки и приятели.До сега беше забавно,но от както влизам и чета в форума с желанието си да навляза в нещата. Пред мен се отварят два въпроса: Притежавам "ясновидски способности" или всичко е съвпадение?
и Ако наистина притежавам такива "способности" възможно ли е това което кажа и се сбъдне да ми се върне 3-но?
Проблема е там, че и от извесно време ми идват все едни черни мисли.
п.п. Някой може ли да помогне с мнение и отговор на въпросите ми.
И евентуално как е възможно без да съм навътре с материята да ми идват тези мисли в главата.
Благодаря предварително!