Роджър Зелазни-въпрос относно негов роман

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Shedinko » 13 Сеп 2007, 20:41

Докато си приготвях багажа видях на един от рафтовете стара прашна книга,която бях забравил.Романа е на Роджър Зелазни "Господарят на светлината".Порових се из форума но не можах да намеря нищо по подробно за него като автор и творчеството ми.Бих искал да разбера към коя част на магията може да се квалифицира творчеството му.И специално този роман стойносно четиво ли е ?
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 13 Сеп 2007, 22:21

е ти не си ли я чел/а?
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 14 Сеп 2007, 01:36

Дете, Зелазни е класик!Срамота да питаш за него :roll: Напиши му името в Гугъл и ще ти излязат 1000 сайта с цялата му библиография.И веднага да я прочетеш тая книга :mrgreen: , както и вси4ки останали icon_occasion
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 14 Сеп 2007, 01:43

А творчеството му спада към магията наречена фентъзи :)
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 14 Сеп 2007, 06:42

О, Уанда и аз знам двама магьосника на фентъзито. Единият се и известен като Дж. Р. Р. Толкин, дугият е Марион Брадли. Дори последният е виновен за едно мое странично занимание, леко свързано с някаква форма на окултизъм, която ме кара да мисля, че слоновете са пренебрегвани в днешно време и съм на идея, че трябва да се създаде организация защитаваща правата на слоновете. Така де... и те са хора, това че имат хобот и са някой друг тон не ги прави по- различни. Дори поддържам идеята, че слоновете са направили доста в живота на Шива, но когато съм по- сигурен ще говоря за това. Засега ще се придържам само към организация "Щастливи Слонове превзеха Индия".
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 14 Сеп 2007, 07:42

Почвал съм я няколко пъти ,но явно не ми е било тогава времето да я чета .Сега ми е интересна като идея и за това ми идва желанието да я чета :) Както с всяка една книга когато си достатъчно готов да я разбереш я четеш иначе смисъла се губи.
Почвам я icon_toothy
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор