Ритуали свързани с Четирите елемента..

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот n0angel0s » 17 Сеп 2007, 15:45

Чувала съм, че ритуалите/заклнинания с елементи (въздух, земя, вода, огън) са доста трудни за изпълнение. Вие как мислите? Дайте, ако знаете ритуалиили заклинания с основен елемент от горе изброените в скобките. Най-вече се интересувам от елемента вода ..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 17 Сеп 2007, 16:37

Всеки кръг, който се отвори трябва да се призове елементите, това е А и Б в "магията"...
Без него неможе ...
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 17 Сеп 2007, 16:51

Е сега за отваряне на къга(вещерски или какъвто и да било) ли говорите?
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 17 Сеп 2007, 16:52

е мисля, че става дума за ритуал, в който един от главните елементи е съответният елемент.. или?!
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 17 Сеп 2007, 17:02

е мисля, че става дума за ритуал, в който един от главните елементи е съответният елемент.. или?!

Е това пък вече ме обърка!:?
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 17 Сеп 2007, 17:08

ми става дума, че правиш заклинание с основен елемент земя например, ии се обръщаш към земята и я призовава, поне така мисля

но това исках да кажа
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 17 Сеп 2007, 17:11

За инвокация/евокация ли говориш?
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот kamael » 17 Сеп 2007, 22:42

ето ти малко инфо за работа с елементите.
определено съм забравил точните заклинания щото отдавна съм спрял да се занимавам с безинтересни неща.
недей да работиш с един елемент само това ще се отрази не само на психиката ти а и на характера ти в дълбочина.
старай се да потдържаш елементалните сили в равновесие,по една-две седмици работи със всеки от елементите,не само с един.
златната зора имат една от най добрите,системи за посвещение на адептите в елементите.даже степените се равняват на 5те елементе(там са 6 но 1вата е нулева степен)
тва е друга тема,като начало не ти трябват заклинания просто като хванеш 1 елемент-запознай се със свойствата му:огън-тплина,суша;
вода-мокрост,студенина.......и т.н
започни да наблщдаваш елемента ,проявлението му в околната среда.
работи с него като архетип-откривай и осъзнавай архетипа в реалното проявление(е това е трудно защото материята не е чиста като архетипа=>ще си способна да забележиш повече студенина и по-малко студенина във водата,повече топлина във въздуха,спрямо този на друго място например)
прави техники за работа с елемент:примерно потопи се във ваната и усещай водата как прониква във всяка пора от тялото ти научи се да бъдеш вода и така със всичките.
после вкарай техники за контрол:примерно визуализираи черна дупка в пространството и веднъж като знаеш как да 'бъдеш' елемент предизвикай състоянието и отпрати част от него в дупката така ще намилиш влиянието на елемента в теб.(тва е мн полезно ако се запознаеш със аспектите на характера които отговарят на елементите,току що ти дадох техника за да си регулираш емоциите и да моделираш характера си)
тва е доста сериозна и не мога да я обсъда ей така толкова от мен ако искаш повече инфо се разтърси току що ти дадох насока какво да търсиш.
ПС :заклинанията не са от кой знае какво значение тук ако наистина си решила да работиш с елементите.Полезни са но не са най важното
....поне специално за тази тема.
the reality is someone's freaken dream
Аватар
kamael

Мнениеот n0angel0s » 18 Сеп 2007, 18:05

kamael, мерси много за поста ти

runner413 - не говорен нито за едното нито за другото.
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 19 Сеп 2007, 10:29

Тук има малко повече инфо по работата с отделните елементи- достатъчно инфо за начална работа на елементалист.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор