Дали можеее?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот black-bullshit » 26 Сеп 2007, 16:40

Някой можели да ми даде заклинание за спиране на времето,ама да действа заклинанието.
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MrFaust » 26 Сеп 2007, 17:00

Поясни точно , какво ти трябва - искаш , да спреш , времето за околния свят или за останалия свят то да си продължи в нормалния си ход , а просто ти да се откъснеш от него ? Искаш въобще да спре хода си , или да се забави значително ?...

П.С. И прерови пак форума , защото ми се струва че такива теми се появиха 2 или 3 през последните 2 седмици ...

с уважение: MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 26 Сеп 2007, 17:11

СТИГА БЕ!!!!!!!!!Ти маи каквото ти потрябва веднага питаш и пишеш тема.Във форума има сигурно 5 такива теми , но за тази работа трябва да си поразмърдаш мозъка и да потърсиш малко!Незнам защо ама много ме дразнят такива ненужни спамерски теми!!!!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот black-bullshit » 26 Сеп 2007, 17:13

Ми примерно да спра времето за 1 час ама да се замразят другите около мен а не и аз :oops:
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 26 Сеп 2007, 17:15

Такъв филм няма ....поне според мен :)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 26 Сеп 2007, 17:17

Айде сега!Много филми гледаш.Неможеш да спреш времето за дргите но не и за теб!А дори и да може(което много ме съмнява) едва ли ще успееш да направиш успешно самия ритуал!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот WandaBlenda » 26 Сеп 2007, 17:30

Можеш чрез дълбока медитация да спреш евентуално времето за себе си.Със сигурност обаче няма да го направиш.Освен ако не идеш в Шамбала.Ако успееш да минеш през всички огледала за сгъстяване на времето поради високата си духовна извисеност, без да се спаружиш за минути и Яма реши че си достатъчно чист и безпристрастен може и да те допуснат там.Естествено ако те кефи да се превърнеш в жива статуя за около минимум 1000 години:mrgreen:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот black-bullshit » 26 Сеп 2007, 17:30

Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 26 Сеп 2007, 17:34

Не си ли се замислял че не деистват не заради друго ами заради теб самия?!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Belgarat » 26 Сеп 2007, 17:41

black-bullshit би ле ми дал сайта откъдето си взел тези неща
Аватар
Belgarat
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WandaBlenda » 26 Сеп 2007, 17:43

Ами щото ей сега, ще ти навръткам още 10 такива във Фотошоп и пак няма да действат.Познай от един път защо.
Познай защо при някой друг, ако и да са изсмукани от пръстите може и да подействат :mrgreen:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот black-bullshit » 26 Сеп 2007, 17:46

Нямаш проблеми Belgarat
http://charmed.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=9
това е линка
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 26 Сеп 2007, 17:47

Познай защо при някой друг, ако и да са изсмукани от пръстите може и да подействат

Лично спред мен това си е от голяма част си е въпрос на лична нагласа и вяра в силата си.От голяма важност за изпълнението на едно залкинание е вярата в себе си.Просто няма ли вяра няма нищо.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот MrFaust » 26 Сеп 2007, 17:48

Причината да не действат е в самия теб и в никой друг ... Така като чета написаното от теб , странно защо но имам усещане , че или изпълняваш ритуалите , като се съмняваш на 99% в успеха им , или ги изпълняваш , но желанието ти да ги преобразиш в реалност го няма никакво , или това , което е най-вероятно , искаш видими гаранции за това , че са подействали ( тоест да гледаш света замрял и ти да си се разхождаш из него катъо своеобразен Диоген ) ... Е те такъв момент , душко златна непоробена , НЯМА ... Да спреш времето за останалите - хахаха , че кой би ти дал подобно заклинание , дори и да го знаеше ... Да се откъснеш ти от потока на времето , еми докато не повярваш в ритуалите , които правиш - нема да стане ...

П.С. Най-вече , колкото и гадно ти звучи ( нямам за цел да те обидя ) : Вземи преосмисли , перспективите си , влез в мир със самия себе си , пооткъсни се от материално-ирационалното и митовите в които си се вкарал и тогава пробвай отново ....

In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот black-bullshit » 26 Сеп 2007, 17:54

MrFaust значи заклинанията действат просто проблема е във мен ли?
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 26 Сеп 2007, 17:59

Напълно съм съгласен с MrFaust!Както казах причината може да е в теб(така де не може ами причината Е в теб).
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Johney » 26 Сеп 2007, 18:05

Ти първо можеш ли да ми кажеш?КАКВО Е ВРЕМЕ?
Е когато си отговориш на този въпрос може би и ще можеш да го маниполираш!
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MrFaust » 27 Сеп 2007, 12:54

black-bullshit написа:MrFaust значи заклинанията действат просто проблема е във мен ли?

Именно , точно това имам в предвид . Проблемът е в теб и основно в това , че искаш прекаленно много , без да даваш на практика нищо ... Тоест за да постигнеш успех , най - напред трябва да знаеш какво точно искаш , защо и как го искаш , след това да бъдеш в мир със самия себе си , което ще ти даде възможност без да се раздираш от съмнения да изпълниш дадения ритуал и чак накрая да преминеш към извършването на съответния ритуал ... Не очаквай прекаленно много , не очаквай феноменални неща , разтърсващи физичните закономерности ... Всеки следващ път ефекта на заклинанието ще се усилва , но няма да стане от първия , втори , дори 10 път по начина по който го искаш ... Нужно ти е да опитваш постоянно , да тренираш съзнанието си , спокойствието си .

И наистина , замисли се какво представлява времето ... Дали е външен или по-скоро вътрешен строго индивидуален , субективен фактор на представата ни за реалност ... Давам ти насоки , от теб зависи как ще погледнеш на нещата и дали ще можеш да се справиш с целите които си си поставил , за незнам и аз вече кой път ти казвам най-важното трябва постоянство и ясно поставяне на цели , преценени според ичните ти възможности , тоест трябва ти и обективна оценка за самия теб , трябва ти и вяра в успеха ....

In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 27 Сеп 2007, 13:17

Спиране на време в консенсуалната реалност... и то със заклинание от сериен филм... меко казано, осъзнай се малко. Забавяне на въздействието на времето над тялото- да, някои сме доста младолики след подобни изпълнения, но да спреш консенсуалното време... най-малкото е доста трудно, почти невъзможност за слаборазвитите умове на Земята(според някои писания, по скалата от 1 до 10 за космоса, Земното население има м/у 0 и 1, като дори 1-цата е мноого рядко срещана).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот black-bullshit » 27 Сеп 2007, 13:43

Благодаря ти MrFaust вече разбрах.
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор