Ако можете да ми отговорите

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот avanabil » 20 Сеп 2007, 16:45

svoboda написа:Никoй знае ли как да променя тази сташно грозна картина? Четох в въпроси, но не ми е ясно.

Извинявай, заблудила съм се, че имаш момче. Няма значение. Но наистина не проумявам как желаеш да се съсипваш по този начин. Ти си обсебена. По-скоро търси възможности да се освободиш от този вампир. Съжалявам дъщеря ти. Тя какво мисли за него? Не аз търся отговор на този въпрос. Задавам ти го на теб, защото очевидно ти подминаваш тази подробност. Имаш хиляди въпроси, на които да си отговориш, преди да допуснеш животът ти и този на детето да се превърне в ад....
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 16:56

Тази картина под профила ми! Ако вообще може да се променя.

Ами не знам какво имаш в предвид с това което сам пропуснала от 1. курс. За оточнение сам завършила тук в Копенхаген и 1.година учихме психятря и други неща които не мога да намеря свързани с това което пиша.

Вие така явно ме "нападате". Аз просто обясних проблема си и исках съвет и помощ. Аз не съм разглезена и не желая да "омагьосам" никoй а искам да бъда с човека които вече 20 години обичам (знам че не е подходящ). Искам да му даря малко любов и по- добър живот. Той от 5 години ме моли да дойде тук но аз тогава нямах нито желание нито варможност да го взема.

Питах експертите дали виждат бъдеще за нас? Дали ще се върне при мен и как да го накарам да ме обича?

Това беше. Ако някои има ритуал за моя случай или други неща моля да ми ги каже.

С уважение
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 17:12

Относно детето ми- тя искаше да замина там да бъда с него и той да дойде но тя не го познава (аз ходех сама там).

Той наистина е енергиен вампир: Това го чух и от друго място че затова сам се разболила.

Аз не съм Майка Тереза но исках да му помогна и да си създадем семейство и да му уредя живота тук.

Вие всички сте много начетени и имате много рацонално мислене.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 20 Сеп 2007, 19:10

Мога да те разбера. Това не означава обаче, че ще ти помогна. Не получаваш това, което ти искаш като помощ по простата причина, че никой освен теб самата не го осмисля така - като помощ. Логичната нишка казва, че помощ за теб ще бъде да не се свързваш с този човек - затова е такава реакцията. И ноистина вероятно би било най-добре да не го правиш.

Но. Ако наистина толкова жестоко го искаш при себе си - действай, той по-окаян явно няма да стане. Детето ти ще си има една травма в повече след смъртта на тати. Ок, ти го решаваш това, то ще решава като стане пълнолетно. Ти ще имаш този мъж там в Дания, където ще е зависим от теб и респективно - подвластен. Ти ще се чувстваш пълноценна, защото ще се грижиш за него евентуално докато умре. Това не е семейство и ти го знаеш, знаеш, че в най-добрия случай ще си болногледачка и спонсор, но искаш да го направиш - добре. Роднините ти са против - по-нормално нещо от това аз не виждам. Но ти си готова да жертваш комфорта на детето си, респективно и от роднините си не би следвало да се впечатляваш. Поне не виждам защо, след като си готова да му гласуваш доверие за дъщеря си.

Значи, скъпя Соня, нямаш проблем - имаш невероятно желание, което ти е движещ стимул вече 20 години въпреки всичко, това е прекрасно, независимо какъв е човекът. Ако ти дава сила и комфорт - добре. Не съм убедена кое е по-добре за подрастващо момиченце - майка му да е болна, нестабилна и нещастна, или да е щастлива, позитивна, здрава и усмихната, макар и в комплект с това гръцко нещо (извини ме, но аз съм си субективна). Май второто все пак е за предпочитане, поне на етапа.

С други думи - пробвай, опари се или пък бъди щастлива, мактуб. В тази ситуация така или иначе ще има и наранени и нараняващи.

Не му прави магии обаче, ще ти излезе през носа. Ако мислиш, че имаш такава, направи възможното да я премахнеш, ако трябва ще помагам. Но на него недей. Няма смисъл - той нма да стане по-нещастен, нито ще осъзнае колко е нещастен. А това твоето е комплекс, ти си го знаеш, няма какво да ти обяснявам. И от моя гледна точка са ненаучени уроци от миналото.

Но така или иначе ти си живееш живота и никой не може да каже кое е добре или не за теб самата. Ние, които сме отстрани, можем само да разсъждаваме рационално и да се опитваме да ти даваме акъл, какъвто, аз поне за себе си мога да кажа, не бих приела на твое място, но то е защото съм си рогата принципно.

Желая ти много щастие, независимо как ще стане. Ако имаш нужда от помощ с пречистването и създаването на една нормална атмосфера около себе си и детето си, пък дори и до този артистичен злобен нехранимайко, ще ти помогна. Но не му прави магии и ритуали за събиране...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 20:49

Скапа Галина дим,

Благодаря от все сърце за писмото. На другите също. Вие сте невероатно мили и много знаещи.
Аз дори не умея да се изразявам така на родния си език. Аз съм тук от 16 години.
Ами аз бяз при мъж Наско от другия форум и да имах магия за смърт. Ля ми восък. Сега работи по мен (поне така каза).
Свързах се с една жена по телефона (казва се Сесилия- работи в София). Брат ми плати пратката (за разваляне на жаклинание и събиране- все още не съм я получила).

Аз съм много инат и твърдоглав човек. И на инат и от мъка, обич и страдание го искам.

Благодаря за оживчивоста ако можеш да провериш дали вече сам изчистена? Чувствам се много по добре от преди но все пак мисля за него непрекъснато.

Знам разбира се какво ме чака. С неговите болести няма да го бива много. Но това е една неизивяна връзка и дори и той като бях там първия път края на юли ми каха че сме загубили 20 години и можехме да имаме големи деца.

Знам че решението не е в магията и в мен но това е по силно от мен, от логиката и от разума ми.

Наречете го обсебване, инат. Понякога и аз се питам какво обичам в един грозен, пропаднал, луд човек. Не мога да ви отговоря какво е. Имахме хубав секс но това не е причина да обичаш някои.

Приемам всякаква помозт и наистина ви се възхиставам- на начина по които се изразявате, знанията ви и рационалното мислене.

Аз съм много импулсивна, наивна и доверчива и силно емозионалнна което не е никак добре.

Работя по себе си защото искам да се променя и да бъда щастлива. Никога не съм била не и в личният си живот досега.

Приятна вечер и лека нощ на всички.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 21 Сеп 2007, 16:56

Според думите на Свобода, този човек не заслужава (не се обиждай), като четох един от постовете останах с впечатление, че това не е мъж, а насилник.. виж няма лошо да ревнува, но не може да те притиска до толкова, че за всичко ти да си виновната. За съжаление не съм от хората, които като чуят за мъж, който може спокойно да ти сасипе живота (и не само твоя) ще седя и ще мисля как да ти дам съвет или да ти помогна, за да си го върнеш. Разбирам, ако се промени, но мъж като този, който описа.. просто ще те съсипе.. Но живота е твой, а мнението мое.
Той днес може да е мил, а утре, какъв ще е? Дали ще те скара с приятелите ти? Дали ще ти даде да ги виждаш? Ще те следи и едва ли не ще ти посегне, защото си прегърнала мъж (който в последствие се оказва твой роднина) ... ..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот svoboda » 21 Сеп 2007, 20:59

Много благодаря,

Ами така е но аз го обичам. Туко сто един "известен" Мъж (селена в един форум) ми каза че той имал друга жена, което е супер нелепо и лъжа аз комуникирам всеки ден с хора които живеат там и знаят всичко един за друг.

Както и да е. Много съм разочарована и отчаена. Аз наистина го искам въпреки че е лош и деспот но моля ви нека поне изживея любовта си с него.
Възможно е никoй ритаул да не помогне но аз се надявам. Той ми липсва но след всички ваши съвети и изказвания се замислям много сериозно за всичко.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот stanislava » 21 Сеп 2007, 21:20

Аватара ти е-свобода,а се стремиш към робство.Щом нещата не стават значи има причина да е така.Има една мъдрост-На болната жена мъжа и умря-пригоди го към твоя случай.Искаш да се грижиш за него,но не мислиш какво ще се случи с детето ти,ако недай Боже се поболееш,мислила ли си за това?Инат,неизживяна любов,тормоз.Спри бе жена,помисли за себе си,за бъдещето на детето,пък ако ти е писано да се грижиш за него-ще се случи.Гледай да си здрава заради детето ти,за внуци да гледаш.Здраве ти желая.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mortisha » 21 Сеп 2007, 21:24

svoboda написа:Много благодаря,

Ами така е но аз го обичам. Туко сто един "известен" Мъж (селена в един форум) ми каза че той имал друга жена, което е супер нелепо и лъжа аз комуникирам всеки ден с хора които живеат там и знаят всичко един за друг.

Както и да е. Много съм разочарована и отчаена. Аз наистина го искам въпреки че е лош и деспот но моля ви нека поне изживея любовта си с него.
Възможно е никoй ритаул да не помогне но аз се надявам. Той ми липсва но след всички ваши съвети и изказвания се замислям много сериозно за всичко.

Сигурно и ти самата си така страстна и ревнива като него.
:) Обаче я си помисли, човек който си позволява да те остави сама през нощта в чужда държава, заслужавала ли всичко това?
Не мислиш ли, че ти е време за нова страница- та всички събития, които са ти се случили са знак точно за това. Нищо не е случайно.
Представи си, че може пък да имаш по-хубава, по-истинска връзка, с мъж, който да те обича и всичко да е красиво, но толкова си се вкопчила в този, че не си готова да пуснеш новото в живота си. Не прави такива големи компромиси със себе си и със щастието си- там където има толкова рани, обида..незнам как може вече да имате нежност, любов , топлина между Вас. Дори и да се съберете нищо няма да е същото и в теб, убедена съм. По-добре се погрижи за себе си и детето си. Отвори нова страница, а той да си остане там където му е мястото-в миналото, зная, че на думи е лесно.Все пак-живота е твой и ти ще си взимаш решенията, но помисли най-вече за щастието си:)
А снимката се променя като си редактираш профила.:)
Успех! :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 21 Сеп 2007, 21:37

Думите ви ме успокояват и топлят сърцето ми.

Да аз съм също ревнива и ината. Не той не заслужава нищо, знам, само това че ме изхварли като първо ме покани и това че знаеше колко много ми струва това пътуване, но той няма добро сърце.

Може би наистина трябва да видя какво времето ще покаже. Той от 5 години ме моли да дойде тук но аз не исках тогава. Знам че няма друга и че все още изпитва нещо към мен но май в случаят не мога нищо да направя. Все пак се надявм ритуала да помогне но наистина се замислям дали искам един болен човек тук да живее на моя сметка (аз едва преживавам сама тук). Объркана сам.

Желая ви успех и много здраве и любов.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Eleonora » 21 Сеп 2007, 22:36

Само търпение...
Аз съм сигурна, че ще си събереш мислите и всичко ще е ок.
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот xtrimen » 28 Сеп 2007, 11:28

Скъпа Svoboda... Защо се тормозиш с този човек толкова време? Ти и твоето дете заслужавате ли общо бъдеще с този ЧОВЕК? Не се прави на майка Тереза и не обърквай още повече нешата около себе си - ПЪРВО СПАСИ СЕБЕ СИ!!
Аватар
xtrimen
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор