Това ми се случи в периода 2005/2006 в последната ми квартира в Б-с: Живеех при една жена, една вечер ми беше мн кофти прибрах се в стаята си пуснах си класическа музика, запалих ароматна свещ и започнах да си редя обикновен пасиянс за игра. В този момент хазяйката се прибра и ме видя естествено попита какво става, а аз и казах нищо и това беше. След 2 дни ми каза, че дъщеря й иска да говори с мен нямах ноищо против, но се оказа, че ще говоря с евангелистка и така. Дойде часът на "сблъсъка" распита беше в мойта стая. Само 5мин. минаха когато усетих липса на енергия и видях ръцете си имполсивно насочени като пистолет към нея ужас/ енергиен вампир/ .Казами, че вървя по грешен път едвали не съм демон естествено аз се защитих като й прочетох от принципите на Ука, но нищо... Хакрая ми остави брошури на сектата им с молба да ги посетя. И сега идва интересното. От тази загуба на енергия бях капнал, но преди лягане помолих бог да и моятангел да ми кагат дали наистна съм поел по грешен път. Заспах. В сънями се прибирах от училище на два метра от входа на блока пак тази жена " Грещен си, демон, изчадие, върнисе при бог" злобата с която ми говореше е неописуема. От гняв се превърна в змия с рога и се спусна към мен хукнах към входа и точно даме ухапе. Между мен и нея се появи ослепителна светлина. Пред мен с гръб стоеше Ангел, тое разпери криле и ръце в страни и направи нещо с руцете си змияата започна дасе гърчи с демонични двигения, остар писак и се пръсна. Ангела се обърна към мен имисе поклони беше неописуемо красива. Расказах този сън на братовчетка ми и точно когато застанах като ангела в съня ми през мен преминаха тръпки на сила от тогава когато правя магия аз усещам тези крила на гърбаси. Казаха ми ч,че съм се слял със моят ангел пазител и сега сме едно цяло. Та въпросат ми е следният: това възможно ли е аз и мият ангел в едно тяло???