Ангел

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот silver sea angel » 26 Сеп 2007, 16:47

Това ми се случи в периода 2005/2006 в последната ми квартира в Б-с: Живеех при една жена, една вечер ми беше мн кофти прибрах се в стаята си пуснах си класическа музика, запалих ароматна свещ и започнах да си редя обикновен пасиянс за игра. В този момент хазяйката се прибра и ме видя естествено попита какво става, а аз и казах нищо и това беше. След 2 дни ми каза, че дъщеря й иска да говори с мен нямах ноищо против, но се оказа, че ще говоря с евангелистка и така. Дойде часът на "сблъсъка" распита беше в мойта стая. Само 5мин. минаха когато усетих липса на енергия и видях ръцете си имполсивно насочени като пистолет към нея ужас/ енергиен вампир/ .Казами, че вървя по грешен път едвали не съм демон естествено аз се защитих като й прочетох от принципите на Ука, но нищо... Хакрая ми остави брошури на сектата им с молба да ги посетя. И сега идва интересното. От тази загуба на енергия бях капнал, но преди лягане помолих бог да и моятангел да ми кагат дали наистна съм поел по грешен път. Заспах. В сънями се прибирах от училище на два метра от входа на блока пак тази жена " Грещен си, демон, изчадие, върнисе при бог" злобата с която ми говореше е неописуема. От гняв се превърна в змия с рога и се спусна към мен хукнах към входа и точно даме ухапе. Между мен и нея се появи ослепителна светлина. Пред мен с гръб стоеше Ангел, тое разпери криле и ръце в страни и направи нещо с руцете си змияата започна дасе гърчи с демонични двигения, остар писак и се пръсна. Ангела се обърна към мен имисе поклони беше неописуемо красива. Расказах този сън на братовчетка ми и точно когато застанах като ангела в съня ми през мен преминаха тръпки на сила от тогава когато правя магия аз усещам тези крила на гърбаси. Казаха ми ч,че съм се слял със моят ангел пазител и сега сме едно цяло. Та въпросат ми е следният: това възможно ли е аз и мият ангел в едно тяло??? icon_angel :roll:
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 26 Сеп 2007, 17:01

За мен ангела не може да се разграничава от някакво материално ниво-например тялото ти. Той си е енергия и може и да е в кошчето за боклук в стаята ти ако искаш. Той си е, няма значение къде, кога, как. Така наречените 'крила' обикновено се усещат в моменти на щастие или вдъхновение, понякога можеш само да ги забележиш-умишлено да насочиш вниманието си върху тях ако се чувстваш застрашен или имаш нужда от успокоение. Размерите варират, но ти ги определяш ако решиш-в това не съм се съсредоточавала да намирам разлика. Това мога да ти кажа от мои наблюдения.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Johney » 26 Сеп 2007, 18:14

Да се слееш с ангела си пазител,до колкото знам е нещото наречено великото дело.Извинявай,но не вчрвам да си го направил,това е нещо изключително трудно и само най добрите го правят :)
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WandaBlenda » 26 Сеп 2007, 18:46

Не си много прав.Има и такива дето ангела им се изтърсва изневиделица на главата без въобще да си имат хабер за какво иде реч.Имам едни подозрения, че става дума за нещо подобно.Макар , че човека изглежда не е мъгъл :mrgreen: Незнам дали си чувал ,че страста за резултат при намерението само прецаква работата.Може много да си се нахъсил да постигнеш нещо, и да се скъсаш от работа, но страста за резултат пречи.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот silver sea angel » 27 Сеп 2007, 16:24

Johney не съм казал, че съм го направил умишлено ако това намекваш и ако е така както твърдиш то тогава защо като се обърна към него по времв на магия веднага усещам огромните бели криле на гърба си, а можеби съм го направил това велико дело и то е било късметът на начинаещият :roll: :roll: :roll:
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот silver sea angel » 27 Сеп 2007, 16:29

А и откакто стана така когато погледна към покрива на някоя църква кръстат там сияе в синя светлина. А скоро ми се случи и др. минавам покраий една църква в полу нощ беше пълнолуние и от там се чу църковен хор, а аз в този миг си мислех за моят ангел
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 28 Сеп 2007, 04:27

Ееее, това с кръста и хоровата капела ми се струва малко прекалено :wink:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 28 Сеп 2007, 09:55

Стига простоии. Сливането на ангела пазител с нашата душа си е канонизиране, светец свръхсила.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот silver sea angel » 28 Сеп 2007, 12:23

Може да ти се струва прекалено, но и на др. мои колеги от музикалната академия в гр. Пловдив и се е случвало това с хора до същата църква в същото часово време. Говорихме с преподавателяни по педагогическа психология и каза, че е напълно възможно когато мислиш за нещо да предизвицкаш появата му. А това за светеца малко ме засегна, защото не твърдя и не намеквам, че съм светец а просто реших да споделя с по опитни от мен в материята за нещата, които ми се случват с цел да намеря обяснение за тях.
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 28 Сеп 2007, 13:12

Като спомена за църква, взех че се досетих, че има мормони до семинарията (в има- няма същият град) . Убеден съм, че те ще те убеждават в коренно различно нещо. Ако отидеш при кришнари пък ще чуеш някоя четвърта, напълно различна история. Поуката е .........
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот silver sea angel » 28 Сеп 2007, 17:28

Какво имаш предвит???
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 28 Сеп 2007, 19:38

Че важното е многоточието. Но не заради факта, че е сбор от точки, а поради факта, че на негово място може да стои всичко останало (вдъхнових се има-няма от Шива).
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот silver sea angel » 01 Окт 2007, 12:32

Искаш да кажеш, че това е мисе случва е въз основа на религиозни обеждения така ли е иначе не виждам причина да ми споменаваш всички тези духовни движения??? sad11
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор