Моля за отговор!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот meryta82 » 17 Окт 2007, 17:58

Здравейте,първо се извинявам за заглавието на темата ми,после за това,че не съм сигурна,че мястото й е тук-извинете ме!
Става въпрос за свекърва ми,която се занимава постоянно с магии и не го крие и подаръкът ,който подари вчера на съпруга ми за 31-ият му рожден ден.Подари му от онези руски куклички(матрйошки)и буркан с мед :roll: Като преди това го целуна и му каза"Довери се сине на майка ти"а на мен ми каза"Миме,довери ми се,аз зная кое е добро за вашето семейство"
Постоянно говореше за нашата 5-годишнина от брака ни,която е чак догодина :roll: Много се изплаших,че ни е направила магия...Моля ви кажете ми каква е символиката в това да подариш на синът си кукли в кукла и буркан с мед!Много ви моля ,кажете ми дали има от какво да се притеснявам,защото ще се побъркам от притеснение-Благодаря ви!
Аватар
meryta82

Мнениеот venus » 17 Окт 2007, 19:04

Какво прави или си мисли, че прави, вероятно знае само тя.. Със сигурнос има странен усет за подаръци.. не си представям как бих подарила мед на някой за рожден ден. Мога да ти дам само един съвет - наблюдавай себе си и мъжа си и ако забележиш внезапни и странни промени, не губи време и потърси помощ. Успех!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот meryta82 » 17 Окт 2007, 19:23

Благодаря ти за отговора icon_angel .Уф що така се паникьосах този път,пък уж си я знам и не й обръщам внимание на вещерските й знания,този път обаче успя да ме притесни :? Мисля си тези матрьошки да ги хвърля в р.Марица,но мъжа ми може да се разсърди,нали са му от мама icon_censored
Аватар
meryta82

Мнениеот venus » 17 Окт 2007, 19:35

Дали прави магии, не можеш да знаеш.. но със сигурност имаш проблем и то не малък - мама :) По-добре не се паникьосвай и не се поддавай на притесненията си, може да нямаш причина, а ако имаш - ще имаш време да се притесняваш като му дойде момента. Не го мисли сега, просто бъди внимателна - и без самовнушения :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 17 Окт 2007, 19:44

Медът по принцип се използва в любовната магия, но също така и за защита. Не зная за символиката на матрьошката, но предполагам, че показва неща, които могат да излязът от бракът ви. Не мисля, че се опитва да ви навреди. Ти с какво впечатление си от нея? Как се отнася тя към теб?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот meryta82 » 17 Окт 2007, 19:49

Никога не сме се разбирали.Със съпруга ми сме заедно от деца,вече 13 години.Аз и тя винаги сме се карали,но пък ставало ли е въпрос за раздяла винаги ме е защитавала и е правила всичко по-силите си да ни събере отново :roll: Страх ме е,че дъщеря ми днес цял ден ги търси тия куклички и плаче за тях,даже си поигра малко.Ох дано ако има нещо то да бъде за добро icon_angel
Аватар
meryta82

Мнениеот runner413 » 17 Окт 2007, 20:00

meryta82-успокои се малко!Мога да ти кажа че самовнушението е много силна "магия".Дори и да нямаш магия по този начин сама ще си я докараш!:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Lanukio » 17 Окт 2007, 22:16

Матрьошки имам още от дете. Баща ми ги донесе много отдавна, била съм прекалено малка, за да помня. Играла съм си с тях и ги обожавах. Не съм се ровила за символика, но не мисля, че има нещо лошо в тях-дори напротив. Меда винаги е бил за здраве и дълголетие и не мисля, че има някъде данни, че вреди на нещо, виж за това, че помага за почти всичко свързано със здравето има данни и доказателства много. Щом жената се застъпва за теб не виждам какво те плаши.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zdrave » 18 Окт 2007, 12:23

Здравейте, аз съм нова в този форум , но на това момиче ще кажа от собсвен опит да не седи и дача със скръстене ръце последсвията. Моята свекърва ни реже етикетите на дрехите откакто съм омъжена , но аза не й се давам лесно , ако можете по-вещите я посъветвайте нещо , аз лично честичко си ръся дома със светена вода.
Аватар
zdrave

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор