има и може ли да се развали...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Shedinko » 26 Окт 2007, 11:44

Някой има ли на идея за магия коята е в/у даден човек и поколението му да не им върви в любовта?!?Може ли да се развали такава магия?!?
И малко пред история.Днес се сетих за една случка преди по малко от година.Всички знаете за циганки (в повечето случаи шарлатанки) ,които те спират на улицата и те омайват с пророчески видения (засягащи конкретно вашата личност).Не за 1 път са ме спирали,но рано рано им скастрям обясненията и разговора свършва.Този път обаче беше по различно,защото въпросната жена позна в всяко едно от нещата които ми каза (без да има от къде да ги знае).Като наблегна за това къде ще уча,това че майка ми има направена магия ,и отношението м/у нас и роднините ни.Идеята е там че свен че позна къде ще уча ,тя каза каква е магията.Най-общо казано се свежда до 3 неща:проблеми в любовта,материални проблеми,проблеми с здравето.Стресна ме повече идеята ,че тази магия е направена в/у нея ,но се отнася за цялото покоение след нея (т.е. включва мен ,братята ни и евентуално наще поколения).Другото което ми направи впечатление е: ако цитирам думите и "...аз немога да ти помогна и да разваля магията ,защото така е направена..."
Но ми каза за 3 билки ,които няма да я развалят,но като талсиман или нещо от сорта ще и пречат,или не и намалят негативното влияние (незнам как точно да се изразя).
Въпро са ми е възможно ли е да се направи такава магия , и едентуално ако може , без да се знае как е направена може ли д асе развали???
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DRONE » 26 Окт 2007, 12:33

Може би тя самата е направила магията и познава семейството ти. А може би не. Ако аурата ти е нарушена и енергията също най-добре да отидеш до куба или там където изповядват Вуду религия. Тя е по-силна магия и ще може да ти помогнат.
Аватар
DRONE
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот МагНаско » 26 Окт 2007, 15:23

Shedinko написа:Някой има ли на идея за магия коята е в/у даден човек и поколението му да не им върви в любовта?!?Може ли да се развали такава магия?!?
И малко пред история.Днес се сетих за една случка преди по малко от година.Всички знаете за циганки (в повечето случаи шарлатанки) ,които те спират на улицата и те омайват с пророчески видения (засягащи конкретно вашата личност).Не за 1 път са ме спирали,но рано рано им скастрям обясненията и разговора свършва.Този път обаче беше по различно,защото въпросната жена позна в всяко едно от нещата които ми каза (без да има от къде да ги знае).Като наблегна за това къде ще уча,това че майка ми има направена магия ,и отношението м/у нас и роднините ни.Идеята е там че свен че позна къде ще уча ,тя каза каква е магията.Най-общо казано се свежда до 3 неща:проблеми в любовта,материални проблеми,проблеми с здравето.Стресна ме повече идеята ,че тази магия е направена в/у нея ,но се отнася за цялото покоение след нея (т.е. включва мен ,братята ни и евентуално наще поколения).Другото което ми направи впечатление е: ако цитирам думите и "...аз немога да ти помогна и да разваля магията ,защото така е направена..."
Но ми каза за 3 билки ,които няма да я развалят,но като талсиман или нещо от сорта ще и пречат,или не и намалят негативното влияние (незнам как точно да се изразя).
Въпро са ми е възможно ли е да се направи такава магия , и едентуално ако може , без да се знае как е направена може ли д асе развали???

Да отговора на въпроса ти е да,може да се направи може и да се развали.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 26 Окт 2007, 16:27

А ще ми кажеш ли как може да се развали?
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 26 Окт 2007, 21:08

С посещението при някой специалист или сам ако увладееш някой от ритуалите дето са в този форум.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 26 Окт 2007, 21:40

Не съм съгласна, че посещенията при специалисти биха оправили нещо. Сред всичките шарлатани как можеш да знаеш кой е специалист? Ако знаеш някой специалист можеш да кажеш, за който разбира се да можеш да гарантираш, защото сме запознати, че това добро дело е срещу определено заплащане. И за кои ритуали по-точно става дума?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 26 Окт 2007, 21:52

Lanukio написа:Не съм съгласна, че посещенията при специалисти биха оправили нещо. Сред всичките шарлатани как можеш да знаеш кой е специалист? Ако знаеш някой специалист можеш да кажеш, за който разбира се да можеш да гарантираш, защото сме запознати, че това добро дело е срещу определено заплащане. И за кои ритуали по-точно става дума?

Кои какъв е нямам намерение да коментирам,също и кои колко взима. а относно ритуалите ще трябва да се почете малко из форума и ще се намери. Нищо не идва на готово човек трябва и малко да се потруди 8)
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 26 Окт 2007, 22:03

МагНаско Все пак благодаря за мнението ти.Ако си визирал да ти се обадя за помощ няма да стане.Станислава много ти благодаря за помоща notworthy Lanukio добър въпрос жалко, че няма адекватен отговор.
Кофти е когато се замислиш ,колко отчаяни хора прибягват до форумите.Позорно е да гледаш как някой ти дава мнение звучашто като :"бремнна съм ама не съвсем" или помагаш или си траеш,няма смисъл да натоварваш системата на форума с мнения просто за да се отчете, че си казал нещо. Хмм... С Уванение но бях задал въпрос ,може да не си го разбрал.Идеята е че проблема е специфичен и не мисля че из форума има тема родово проклятие.Така ,че интересно какво да търся .Или идеята е да си прая ритуалите ,да няма резолтат ,да се обърна към теб за помощ и ти да ми препоръчаш някой(който пък да прави същото и да ти връща клиентела) супер системка. Няма нищо все пак се оправих Станислава много мерси отново.
С Уважение:Шединко ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MrFaust » 26 Окт 2007, 22:19

Shedinko , може и да е познала циганката за магията , но в едно греши - че не може да се развали ... Няма такава магия , която да не може да бъде развалена , просто всяко действие си има равно по сила и обратно по посока противодействие ... За жалост обаче най-сигурния метод е да се знае как точно е направено проклятието ( наричам го така , защото си е един вид проклятие според обяснението ти ) , от кого е направено ( което логично би показало и причината ) ... Разбира се ти няма как да знаеш тези неща иначе вече да си споделил и да сме обърнали действието на проклятието , поради тази причина ти препоръчвам да направиш пречистващ ритуал . Може би вече си правил такива , многократно , но нищо не губиш - опитай отново, съсредоточи се точно в проблема , в последствията от направената магия , колкото и да е силна , колкото и да е древна една магия , колкото и да ти разправят , че няма начин да се развали - пречистващите ритуали не просто обикновенно , а в огромна степен от случаите помагат да се отстранят последствията . препоръчвам ти макар че има много пречистващи ритуали , да го комбинираш , избрания от тебе със малко сол , тъй като е всеизвестно че солта има способността да поглъща и пречупва енергията ... Може да използваш още и олово ,тъй като то също има способностт да поглъща , но моля те не го разтопявай , а и да го разтопиш в никакъв случай на го смесвай горещо със солта ...Едната причина е съвсем прагматична - оловото ще се пръсне и ще те олее и изгори , а другата причина е , че тъй като солта е все пак кристал , при висока температура тя променя своята стуктура , при което става опасно за здравето ( както вече споменах ) , но и освен това , променила сртуктурата си солта няма да извършва предназначението си , да поглъща и пречупва ...

Надявам се да опиташ и ако помогне да ни известиш , а ако не спомогне , но пък научиш нещо повече за проклятието или за човека който го е направил , ще се раздвамда ни информираш .. Незнам за останалите , но лично аз ще следя развоя на нещатаи при нужда с отовност ще се намеся за да помогна с каквото и както мога ...

с уважение: MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 26 Окт 2007, 22:35

MrFaust благодаря ,единственото което знам е че баба ми е направила магията ,на майка ми.Как и на престава си нямам .По пътя на логиката и аз подкрепям 1 закон на физиката (ако не се лъжа, който цитира).Просто не го приложих в този случай ,мерси и обещавам да отговоря за резолтата
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 27 Окт 2007, 07:58

Провери нещата отново.
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 27 Окт 2007, 10:23

Икакво искаш да кажеш илюзия ,че не вниквам в под текста
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 27 Окт 2007, 11:00

Илюзия иска да каже , че взимаш това твърде... знам ли.
Идеята е , че всяка една информация трябва да се проверява най-малко от два източника, като е добре ти самият да фигурираш вътре.
На жената може и нищо да и няма , но нали знаеш за силата на мисълта и самонавиването ? Ако продължаваш убедено да си вярваш , че над всички ви тегне нещо злокобно нищо чудно след известно време сам да си го докараш ;)
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 27 Окт 2007, 12:00

Илюзия принципно е права.
Но що щом Shedinko е приел нещата сериозно, значи има достатъчно причини за това, никой по-добре от него не може да знае. Не вярваме на всичко, което случайни хора на улицата ни казват. Ако обърнем внимание на нещо, вероятно е отговор на въпрос, който сме търсили.
На Shedinko пожелавам успех.
Аватар
venus
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор