Ритуалът на Марс

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот malphax » 01 Ное 2007, 08:37

Ритуалът на Марс

Повишава физическата виталност и смелостта. В допълнениена това служи и като нападателна поразяваща магия в съчетание с ритуал за насочване.

1) Изявление на Волята
Нашата Воля е да призовем силата и смелостта, за да разрушим пречките пред нас и да победим нашите врагове

Участниците маршируват в храма, който е украсен в милитаристичен стил, под звуците на военна музика или барабани.

2) Пет силни удара на метален инструмент отбелязват началото на ритуала.
Участниците застават в бойна готовност или военно формирование.

3) "А" мантрата се използва за пет пълни издишвания. Червена енергия се визуализира да се натрупва в сърцето и да се разпръсква и струи към мускулите и ръцете. Може да бъде оформена като някое оръжия (копие, меч, огнестрелно оръжие)

4) Заема се позата на TIWAZ руната и името й се произнася пет пъти.

5) Инвокацията на Хорус се произнася:
Йо Хорус, Хорус
Хорус ела в мен
GEBURAHZARPE
Аз съм Ти Хорус
Ти си Аз Хорус

6) Визуализира се областта, която трябва да се покори от мага, и червения сигил на Марс (или специално приготвения от Мага сигил) как се уголемява над *бойното поле*

7) Заема се позата на Война Завоевател - десния крак е протегнат напред, дясната ръка е вдигната във въздуха с оръжието (или визуализираната червена енергия под формата на оръжие) - IO HORUS

8) Заема се позата на Покорителя - десния крак се връща обратно, оръжието се забива в земята, която се разтърсва и червени вълни от оръжието се разпространяват по нея и унищожават пречките - GEBURAHZARPE

Последните две стъпки се повтарят многократно докато участниците инвокират агресия и се представят като алено червени войни.

9) Ритуалът се закрива задължително с Прогонващ ритуал (на ентаграмите напр.) и със Смях.
Аватар
malphax
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 01 Ное 2007, 09:31

Няма нужда да постваш тук всеки ритуал , който намериш в inchaos.Говоря и за ритуала на трите лъча.....
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор