дали може

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот magic_man » 27 Окт 2007, 21:32

може ли да ми кажете някакво заклинание за късмет\успех на изпит
Аватар
magic_man
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 27 Окт 2007, 21:38

Има такава тема във форума някъде и се извинявам, че цитирам на някой постнатото заклинание, но от форума съм го копирала-познавайте си го, ето го и него:
Ритуал за успешно вземане на изпит

Вземете една жълто-оранжева свещ, ароматно масло (кедровото масло е подходящо в този случай, тъй като трябва да се призове мощта на Меркурий), лист хартия и оранжево мастило/боя.

Извършете ритуала в сряда, при растяща луна (или в неделя, ако не разполагате с време), в часа на Меркурий.

Можете да запалите тамян.
Гравирайте върху свещта руните Ансуз (за словоохотливост) и Совуло (за успех). Намажете свещта с маслото, започвайки от средната част към краищата, визуализирайки себе си, издържащ успешно изпита, и удовлетворението от успеха.
Напишете на листа своето желание да вземете изпита заедно с избраните руни. Запалете свещта и изгорете листа на пламъка, продължавайки визуализацията.
В този момент е добре за изразите и устно своето желание. Продължавайте да повтаряте желанието си докато не почувствате сигурност в успеха, след това оставете свещта да догори (не избирайте твърде голяма, защото ще трябва да чакате часове!) и разпръснете пепелта на открито. Ако има вятър е добър знак, защото ритуалът изисква помощ от въздушните сили.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magic_man » 27 Окт 2007, 21:54

аа не съм я видял извинявам се че съм постнал пак такава тема
Аватар
magic_man
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот magic_man » 03 Ное 2007, 17:12

а да попитам примерно ако направя това заклинание и друго което също е за успех ще се усили ли крайният резултат или не
Аватар
magic_man
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 03 Ное 2007, 19:10

Вместо да ми правиш заклинания за успех на изпит вземи прочети за изпита и пак ще успееш.Аз и заклинания да правя не научали каква е файдата...Тук не трябва магия
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор