Може ли?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот black-bullshit » 11 Яну 2008, 17:48

може ли янкой да ми даде заклинание и отвара за отнемане на сили не да станат мой прозто да ги няма
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 11 Яну 2008, 18:06

black-bullshit написа:може ли янкой да ми даде заклинание и отвара за отнемане на сили не да станат мой прозто да ги няма

Говориш за отнемане силите на някой друг ли? Създай си сервитор с такова предназначение! Има и друг метод, но там трябва да си много напреднал - истината е, че си е вид енергиен вампиризъм... Това с билките как си го представяш? Всеки ден да вариш "отровна" отвара и да я даваш на въпросното лице да я пие ли? Нещо не схванах :))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот mandragorko » 12 Яну 2008, 10:35

black-bullshit май на теб са ти направили заклинание за отнемане на мозъка,доста тиха операцийка е по принцип,ако някой се интересува да ме пита,но виждате че последствията са повече от ненормални.......не бива...не е нужно...хахахаха
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор