Kakvo mislite

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Barak » 11 Май 2005, 14:45

pyrvo da se izvinq za latinicata no nqmam kirilica a i nqma KREDOR, koito da polzwam
Ta kakvo mislite za slednoto
kakva e veroqtnostta da ne spoluchite i zashto pri izvyrshvaneto na magiq, pri polojenie che razpolagate s wsichko neobhodimo, znaete rituala, zapoznati ste s wsichki osobenosti na risuala kakto i dumite koito da izpolzvate.
Interesno mi e vasheto mnenie
Аватар
Barak
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 11 Май 2005, 15:27

i za pi6a na latinica po sa6tite pri4ini ako magiqta ti ne podejstwala to pri4inite mogat da bydat mnogo po lesno 6te6e da mi e da ti obqsnq ako znaeh za kakva magiq stawa wypros no eto nqkoj wyzmojni pri4ini: 1 umyt e w osnowata na magiqt ritoala i zaklinanieto sa samo za predraspolagane na umyt ti ako toj ne e w gotownost te sami po sebe si sa bezsilni umyt ot swoq strana se blokira naj 4esto ot sobstweniq mu psihi4eski cenzor t.n. 2 hudawo e zaklinanieto i celiq ritual da bydat zabraveni wednaga sled izpylnenieto im. 3 trqbwa da ima6 silna wqra w towa koeto prawi6. 4 trqbva da znae6 kak da "widi6 rezultata" i t.n pri4inite mogat da bydat naistina mnogo :)
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Barak » 11 Май 2005, 15:34

Az po princip pitam
sega da obqsnq i zashto pitam
ima osobenosti na magiqta kogato se izvyrshva na razlichen ot rodniq ezik.....ne znam kak da go obqsnq. Po princip vseki chant e napraven taka che da moje da pomaga na uma da izpada v "trans"", t.e. zvukovete, koito mogat da povliqt na uma da se koncentrira i da koncentrira energiq sa razlichni
ta imenno tova mi beshe i podteksta
no ponqkoga kogato izpolzvash opredelen ezik poveche ti vliqe po silno
ne znam
ochakvam mneniq
Аватар
Barak
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 11 Май 2005, 15:35

Зависи до каква магия става дума. Това за забравянето го пише по много книги, но мислите ли, че когато примерно искаш нещо адски силно и направил ритуал... колко лесно ще го забравиш? Ако говорим пък за Witchcraft, тогава трябва да следиш положението на луната, и както каза heress най-важното условие е да си подготвена психически и да знаеш че ще стане. Ако самата ти не си вярваш в резултата, то тогава ще има само изгубено време и пропиляни приказки на вятъра. Затова повярвай в магията. Не я приемай като нещо субективно, а като нещо реално ;)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Barak » 11 Май 2005, 15:40

da za vqrvaneto e edin ot zakonite
prosto ideqta mi beshe na chant koito se pripqwa
wchera mi se naloji da govorq s edna mongolka. Myjyt i e shaman, pone taka si prevedoh i dumata. Za da se koncentrira i da pravi magii i da da vliqe mu e nujan opredelen chant i opredeln zvuk, koito idva ot edin osoben typan. Ta chant e na mongoslki, t.e. na negovoto syznanie tova vliqe na moeto ne
ta ideqta mi beshe pri pozlvaneto na chant koito e na razlichen ezik ot rodniq ili ot tozii,koito nai mnogo izpolzvash
Аватар
Barak
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 12 Май 2005, 05:40

Здрвейте!Драга Миа,прави заклинанието така както ти го усещаш най-добре.По принцип е добре да разбираш заклинанието,но аз например също понякога използвам заклинания на друг език,които усещам че ми влият много силно-например латински.И някои други по-древни езици.
Важно е как ти усещаш нещата,повечето от заклинанията аз си ги правя,в тях съм вложила енергия,концентрация,сила и са близки до идеята ми.
Така ,че зависи от теб.Давай по смело:)
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор