относно съновника...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Lunichkata » 24 Авг 2004, 08:23

ще задам ситуацията конкретно.Завчера сънувах че бягам.Но чак днес погледнах в съновника какво означава(че ще постигна целите си),но като се замислих вчера не сам постигнала нищо конкретно.Та въпросът ми е тълкуването на съновника важи само за деня,които следва след съответния сън или се отнася и занапред?
В живота пътища много и никой от тях не е лек,но най-труден е този,по който се става човек!
Аватар
Lunichkata

Мнениеот Гост » 24 Авг 2004, 19:56

Lunichkata написа:ще задам ситуацията конкретно.Завчера сънувах че бягам.Но чак днес погледнах в съновника какво означава(че ще постигна целите си),но като се замислих вчера не сам постигнала нищо конкретно.Та въпросът ми е тълкуването на съновника важи само за деня,които следва след съответния сън или се отнася и занапред?

Съновника според мен въжи за този които го е писъл :)
Ако искаш да научиш собствения си език на сънищата, си направи дневник на сънищата и записвай всичко в него какво сънуваш и след това какво се случва и така ще имаш съновник. На тези готовите .... прекалено сме различни за да се обобщаваме по този начин
Гост

Мнениеот fly^spirit » 25 Авг 2004, 07:41

Според мен това че бягаш означава,че няма да успееш в делата скоито си се захванала.Естествено не само това определя съня.Ами подробностите,цветовете,чувствата?Но и аз мисля като Mortimus,че ако наистина искаш да опознаеш света на сънищата трябва да си направиш дневник за сънищата.Защото символите при всяка личност значат нещо различно.А тези съновници от които черпиш информацията са създадени от психолози,които мислят че всичко може да се обясни със психиката на човека.Аз мисля че сънуването е още един отделен живот,който много би ти помогнал,ако му обърнеш спициялно внимание.Не се придържай към разни съновници.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

:)

Мнениеот MornMeril » 29 Авг 2004, 15:44

Да добавя нещо към отговорите на Mortimus и fly^spirit, защото те вече са казали това което бих казала аз.
Когато тълкуваш сънищата си обръщай им по-голямо внимание. В смисъл не е важно, че просто бягаш, а към какво или от какво бягаш. Покрай какво минаваш докато бягаш, имаш ли някави препятствия докато бягаш и т.н.. Просто мисля, че всяко нещо в съня ти означава много и е силен символ. Немисля че трябва да пренебрегваш дребните неща, защото както и в материалния свят, те значат много. А и с тяхна помощ можеш да намериш по-пълно тълкуване.
Когато сънуваш ти отново мислиш. Символите в съня ти значат нещо конкретно за теб специално. Точно затова е по-добре да се доверяваш на себе си като тълкуваш, отколкото на съновници. В тях са описани най-често универсалното значение на символите в съня ти, което може да не съвпада с твоето.
Успех!
Blessings,
MornMeril
The lips of wisdom are closed except to the ears of understanding...
Аватар
MornMeril
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunichkata » 30 Авг 2004, 07:22

А какво бихте казали за Дежаву (не знам как точно се пише) Това също е доста интересно.Винаги ми е било чудно какво точно представлява:)
В живота пътища много и никой от тях не е лек,но най-труден е този,по който се става човек!
Аватар
Lunichkata

Мнениеот fly^spirit » 30 Авг 2004, 14:05

"А какво бихте казали за Дежаву (не знам как точно се пише) Това също е доста интересно.Винаги ми е било чудно какво точно представлява:)"

Ами това е много силна емоция.Аз често съм изпитвала това усещане(обзалагам се че и много други)в най-обикновенни моменти.Какво е Дежаву(също незнам как се пише на френски)?
Дежаву е усещането да знаеш,да чувставаш,че си бил на определено място,че определена ситуация ти се е случвала,но всъщност да не се е случвало.Не знам дали се обясних правилно.Много разтърсващо усещане.Който го е изпитал знае.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lunichkata » 30 Авг 2004, 15:12

Да де... аз съм го изпитвала много пъти.И съм съгласна с обяснението ти ,но ми беше интересно как,защо и поради каква причина се появява това странно нещо? icon_dontknow
Аватар
Lunichkata

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор