М поле

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Lord Voldemor » 29 Апр 2009, 21:59

Здр.на всички.Искам да нахвърлям някои мисли относно най-ефективната магическа система,до която съм достигнал след 11 години практика в Изкуството.М полето е най-общо казано директният път към сбъдване на магическото Намерение.Не са необходими ритуали или атрибути-това е напълно излишно на практика(всеки напреднал знае,че цялата какафония около маг.инвентар е само за допълнителен фокус на Намерението и въображението). Работата с М полето изисква необходими,стандартни умения като визуализация,Намерение и въображение.Действието е изумително просто-сядате някъде на абсолутно спокойствие,релаксирате.Докато сте в медитативно състояние,визуализирайте намерението си-вижте как то се култивира във Вас,как ескалира и се изстрелва към целта.Тук имам едно пояснение-докато визуализирате намерението си наистина вярвайте,че то ще се случи(маркирайте и определен период за осъществяването му).За да бъде вярата ви максимално автентична,преживейте успеха си,насладете му се,сякаш вече се е случил.Като за начало си поставете нвкоя по-разумна цел-М полето ще ви в донесе-просто така!Необходима е практика,за да получавате повече-или колкото повече,толкова повече.М полето не ви обвързва както егрегорите(работата с егрегори е самоубйство според мен).М полето е като Супер Дядо Мраз,който носи всичко-само че то е неперсонифицирано,и вседствие безопастно.За сега толкова.Ако има заинтересувани,моля давайте-?-и,критики и предлпжения.Казвам ви обаче.че аз получавам на практика това ,което желая-за себе си съм убеден,че правилно разбирам и работя с М полето.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот Nemezius » 30 Апр 2009, 06:59

"М поле"... на това описаното не му ли казвахме просто "съзидателна визуализация", или аз нещо бъркам 8)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот bellastella » 30 Апр 2009, 11:31

Извън факта, че това и на мен ми прилича на творческа визуализация, наситена със съответната емоция, искам да попитам какво означава "М поле"?
Все пак силно се съмнявам, че дори и този "Супер Дядо Мраз" няма нужда да "си разчисти пътя" до теб, ако разбираш какво искам да кажа? Пак трябва да стане някакво балансиране, но това е друг момент.
:)
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 30 Апр 2009, 20:29

Знам за какво става въпрос !!! -> http://zamunda.net/details.php?id=72819 В този филм се разправя за закона на Вселената за привличането, който действа абсолютно. Вече съм пробвал това за което се говори в него и учудващо-работи! Не само веднъж,а всеки.Ще съжелявате,ако не го гледате.И мисля,че този филм,и тази философия в него,ще помогне доста на начинаещи,както помогна и на мен :) icon_flowerface Мога смело да кажа,че това промени гледната ми точка и целия ми живот.
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 30 Апр 2009, 22:03

~Talyn~ написа:Знам за какво става въпрос !!! -> http://zamunda.net/details.php?id=72819 В този филм се разправя за закона на Вселената за привличането, който действа абсолютно. Вече съм пробвал това за което се говори в него и учудващо-работи! Не само веднъж,а всеки.Ще съжелявате,ако не го гледате.И мисля,че този филм,и тази философия в него,ще помогне доста на начинаещи,както помогна и на мен :) icon_flowerface Мога смело да кажа,че това промени гледната ми точка и целия ми живот.

Хора, какво означава "М поле", за Бога?
:roll:
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот valko » 30 Апр 2009, 22:53

облаците на фантазията ти в които ще летиш, пък и ще си останаттакива колкото и да се пънеш симулирайки мисловната си дейност четейки "опуси" на хора които се правят на знаещи и нямат и секунда практика в живота си, ама гледай и ти да не останеш в тези облаци, че връщането от там си е голям зор!
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 30 Апр 2009, 23:23

valko написа:

облаците на фантазията ти в които ще летиш, пък и ще си останаттакива колкото и да се пънеш симулирайки мисловната си дейност четейки "опуси" на хора които се правят на знаещи и нямат и секунда практика в живота си, ама гледай и ти да не останеш в тези облаци, че връщането от там си е голям зор!

Оптимистите са на изчезване.....
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ludvig » 01 Май 2009, 11:53

М поле не съм го чувал това но може би няма нищо ново под слънцето За някои М поле за Зеланд пространство от различни варианти които ни заобикалят, за хаотиците Киа за Леви неговата астрална светлина и.т.н всичко което ни заобикаля и изпълнява наши желания ,магии ,страхове или не ги изпълнява при дадени обстоятелства :)) инак ритуалът които е даден не се различава по нищо от иогииска медитация преплетена с изстрелването на желание само дето не е сигилизирано за да стане картинката хаотична :)) все пак всеки може да го пробва
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот paparosko » 02 Май 2009, 16:31

Lord Voldemor,

Виждам, че си стигнал до твоята сътворяваща истина, която постигаш посредством така нареченото М поле.
Браво! Отхвърлил си оковите на всички магически атрибути.
Няма значение как ще бъде наречен метода на съзнателно сътворяване на действителността - магия, М поле, Закон за привличането и т.н.
Важното е да се разбере, че в основата лежат мислите (енергията на мислите), съзнателно подредените мисли от Ума човешки.
И дано те да са такива, които носят положителни послания.

Успех!

icon_eusa_clap
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lord Voldemor » 04 Май 2009, 17:53

На 1-о място,благодаря за изразените мнения мненията-все пак,нали за това е форум.М полето-за тези които не знаят какво имам предвид,представлява в един от аспектите си информационен поток,който носи в себе си всички потенциални искания,адресирани до него.Това е божествена еманация,достъпна за тези,които могат да работят с него.М полето не притежава персонална идентичност,то просто изпълнвва кодираните му(възнамерените от адепта)задачи.Вярно е,че има връзка със съзидателната визуализация,но не трябва да се смесват двете понятия-МП е много повече от от оператора,който просто го използава като инсрумент за осъществяване на желанията си.То съществува независимо от нас.Тук искам да отбележа,защо предпочитам да работя предимно с него.Най-важнота е,че то не притежава егрегороична същтност,т.е няма кармично обвързване(за тези,които вярват в кармата).Ако адептът приспособи собствена та си магична система към него,скоро ще открие,освен че резултатите са по-големи,а това ще доведе до съзнателно опростяване на маг.ритуали и съпътстващите ги ограничения.Представете си следното нещо-както стоите(кадето и да е)просто установете контакт с МП(чрез въображението си)Задръжте концентрацивта си върху него,и ясно изразете намерението си докато сте в МП.Колкото повече работите по този метод,толкова по-доволни ще останете,Аз например,унищожих своя маг.инвентар(след обичайните години за подготовката му и прочие),защото не се нуждая от него.Това е важно,защото ИСТИНСКИЯТ адепт не се нуждае от нищо,освен във убеденост във възможностите си.Останалото крие ГОЛЕМИ опасности-тежко на горделивите,които не си дават сметка за последствията от маг.действителност.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот paparosko » 04 Май 2009, 19:21

Lord Voldemor,

Доколкото разбирам говориш за единното енергоинформационно поле - Акаша, или Акашовите записи.
Обикновено не може пряко да се контактува с това поле.
По-точно определени хора могат да правят връзка с Акаша, такива като ясновидците или хора с екстрасензорни способности.
Адептите са точно такива хора с определена мисия на Земята.

Подсъзнанието на всеки човек има пряка връзка с енергоинформационното поле.
Целта на осъзнатите люде, както се оказва и твоя милост, е посредством съзнателно използване силата на мисълта да се въздейства на подсъзнанието, което се свързва пряко с енергоинформационното поле за да изпълни поставените задачи.
Или, съзнанието поставя задачите, подсъзнанието ги изпълнява на всяка цена при всякакви обстоятелства, като за целта разполага с цялата информация на енергоинформационното поле.

Тук действа отново основния Принцип на менталността и Закона за привличането.
От тях няма бягане, това е Великата тайна!

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 06 Май 2009, 08:45

Отхвърлил си оковите на всички магически атрибути.

paparosko, напълно съм съгласен с теб.От всичките книги,които съм чел по тази тема,се казва само едно,че на истинският маг не му трябват инструменти.Въпросът е колко си уверен в себе си.За отварянето на врата към друго измерение трябва да се използва атеме (част от един ритуал).БЪДИ УВЕРЕН В СЕБЕ СИ ! Захвърли атемето и използваи пръста си.Ще видиш колко е по-мощен от атемето ти. Всички инструменти,които са ти нужни са вътре в теб.Те са ти.Единствено трябва да си в хърмония с МП и да покажеш с желание какво искаш....и...то идва.Независимо какво е.Извода които си направих е да бъда уверен в себе си,със силно желание и в хармония с мен съмия.
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 08 Май 2009, 20:09

Темата е вълнуваща.
Аз съм срещал М-полето като термин от книгите на Робърт Монро.

М - полето е сорса и материала,който ни прониква от който сме изградени,но от който са изградени и другите неща около нас.То е просто една по-ефирна субстанция майка на другите субстанции.

Наистина може да се сравни с първичния Хаос от,който е произлязло всичко.Времето и пространството също са неща,които се намират в М полето - но то се простира и одвъд тях.
Да предполагам,че точно това поле ни предлага среда за творчество без всякакви кармични последствия.Среда в която твориш без да пречиш на някой друг.
Мисля,че при секс - мъжа се свързва точно с това поле и формира духа на Детето,което се въплащава по-късно в материята и придобива останалите си качества по пътя си "надолу".

А работата с това поле не е ли свързана с изграждането на менталното тяло на човека?Една нова опция,която по естествен път наследяваме с нашето развитие и растеж.Както на бебето му растат зъбите,така и душата ни расте в отробата на това М - поле.То е наша Майка.

Предполагам,че тези,които работят с това поле са стари души от типа на децата индиго и разните му абитуриенти,завършващи цикъла си от прераждания.

О да имаме невероятната възможност да надминем "Боговете" - въпреки,че започваме,като смъртни същества.
Аз лично,се изненадах,когато установих,как съзнанието ми расте с възрастта.Колко е мощен духът ни.
За М полето - няма голямо и малко - няма авторитети,нито ограничения във възможностите.
Постижимите резултати се определят само от стремежа за развитие на душата.

Ползването на Егрегорите ни намаля растежа и ни прави техни сенки.Превръща ни в жалки и простосмъртни създания,от които ежедневно се изисква данък енергия,молитва и още какво ли не цедене.После почват болестите - мизерията и накрая идва смъртта.Да отвратително е ,как като един амортизиран роб подлежите на рециклиране.

- И СВЕТЛИНАТА СВЕТИ В МРАКА,НО МРАКЪТ Я НЕ СХВАНА!
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abathor » 13 Май 2009, 14:16

М-поле тоест божествената светлина.Има ли нещо общо с Кетер?
Като стигна там дадоха ли ти напътствия как да го направляваш, видя ли се с пазителя там?
Да си призная ти ме заинтригува.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор