номерология

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот alana_lire » 17 Май 2009, 20:20

:oops: извинявам се предварително,но не намерих др тема..
та ,въпроса ми е относно номерологията и начините на тълкуване..
някой занимавал ли се е до сега,понеже аз още съм на4инаеща в тази област и имам мн въпроси относно някои тълкувания ,а и самия начин на изготвянето на номерологична карта...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 18 Май 2009, 09:37

alana_lire, местя темата във "Въпроси", за където е. Моля, малко по внимателно къде си пускате темите- съобразете се с разделите.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Wizard » 19 Май 2009, 10:58

alana_lire написа::oops: извинявам се предварително,но не намерих др тема..
та ,въпроса ми е относно номерологията и начините на тълкуване..
някой занимавал ли се е до сега,понеже аз още съм на4инаеща в тази област и имам мн въпроси относно някои тълкувания ,а и самия начин на изготвянето на номерологична карта...

Какво точно те интересува за Номерологията? Имам някои неща, които още не съм публикувал и имам намерение в скоро време да го направя. Но все пак видя ли това инфо в сайта http://www.magicgatebg.com/MG/content/view/6/32/
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот alana_lire » 21 Май 2009, 15:56

да,ударих му един бърз поглед..бтв- опцията с датата на раждане не работи.както и да е.
интересува ме как се определят периодите,защото да ре4ем,при мен се полу4и 4е първият ми период завършва на 25 години,а 2-ят на 15!!невъзможно е !и как да си направя нумерологи4ен хороскоп за всеки ден от годината?
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор