Нещо странно

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот fiend_master » 06 Апр 2009, 11:23

Имам следният въпрос. Значи като се съсредоточа и оставя ръцете си неподвижни започват да ми изтръпват ръцете но само дланите. А в горната част на ръцете имам усещане че нещо вътре се движи към дланите. Какво може да е това и ако е някаква сила как да я развия. Мерси предварително.
fiend_master

Мнениеот puntina » 06 Апр 2009, 17:20

Когато ръцете ти стоят една с/у друга ли ти се случва?! БТВ описанието ми напомня на отварянето на чакрите на ръцете и изтръпването ,поне според мен е нещо нормално. Да,има енергия в чакрите на ръцете,ами чрез тренировки можеш да я засилиш. Чакрите на ръцете се ползват за доста неща,да отполза биха ти били в лечението,заземяването на енергията и т.н. Разгледай из форума,мисля че тук -някъде трябваше да има някоя и друга тема точно за чакрите. :)
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fiend_master » 06 Апр 2009, 17:31

Интересното е че така се случва когато ръцете са ми отвесно от двете страни на тялото
fiend_master

Мнениеот puntina » 06 Апр 2009, 17:34

На мен също ми се случва. Е,добре дошъл/-а в клуба. Вероятно има някакъв вид енергия,която се събира в тях. Все пак препоръчвам ти да поразгледаш из форума. БТВ пипни земята и визуализирай как всичката ти енергия и неприятното тръпнене се заземяват (т.е. се сливат със земята) и после пиши как ги чувстваш.
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 06 Апр 2009, 18:55

Странна работа - хем не знаеш какво е хем искаш да го развиеш . Да се чуди човек .
Изтръпването е нормално при доброто отпускане и медитация . Стига това изтръпване да не е изтръпване като от спиране на кръвопотока в дадена част на тялото . Физично обяснено е че връзката мозък-тяло намалява .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 06 Апр 2009, 20:16

fiend_master написа:Имам следният въпрос. Значи като се съсредоточа и оставя ръцете си неподвижни започват да ми изтръпват ръцете но само дланите. А в горната част на ръцете имам усещане че нещо вътре се движи към дланите. Какво може да е това и ако е някаква сила как да я развия. Мерси предварително.

Като за начало развий силата, наричана накратко "посещение при невролог"- да ти изтръпват така ръцете само като си стоиш и се съсредоточиш над нещо и да не си отишъл до сега... тц-тц-тц
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Wizard » 07 Апр 2009, 02:04

fiend_master написа:Имам следният въпрос. Значи като се съсредоточа и оставя ръцете си неподвижни започват да ми изтръпват ръцете но само дланите. А в горната част на ръцете имам усещане че нещо вътре се движи към дланите. Какво може да е това и ако е някаква сила как да я развия. Мерси предварително.

НЕЩО СТРАННО - наистина нещо странно ще се случи с Теб (може и главата да ти изтръпне скоро), но не е странно за мен, че ще получиш поредния БАН !

Чудя се на тези хора които си мислят, че магията е шега работа..... АБЕ ХОРА НЕ ВИ ЛИ Е МИНАВАЛО ПРЕЗ АКЪЛА, че може много лошо да пострадате, дори и да си мислите, че СТЕ НЕВИДИМИ ИЛИ СИГУРНО скритички зад жалките си спамерски никове?!? Поне като ще спамите в МГ, да бяхте се поинтересували малко повече за човека, който стои зад този форум... Само ме карате да сядам излишно пред олтара и да спретвам излишно ритуали, за да ме разберете всъщност КАКВО искам да ви кажа!!!!
Оглеждайте се, този/тези който почти всеки ден регва/те по 5-6 спамерски ника за евентуални.... абе сами ще си го разберете...

На тези от ВАС, които едва "от вчера" сте седнали да мятате таро и да говорите като малоумни несвързани и нищо не означаващи за вас думи, искам да кажа, че МАГИЯТА така здраво ще ви изтряска, че дори няма да се опомните дълго време след това защо и как се е стигнало до това ви състояние.

Магията не е за това да се правите на интересни, на Хари Потъровци, магията има много по висш смисъл от това да се създават форуми-еднодневки, в които да се представяме за много вещи и разбиращи. Пак ви предупреждавам - несериозното отношение към магията и респективно към тези от вас, които имат много по-голям опит и сила от вас, МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ единствено и само до вашето самоунищожение (както и на вашите близки около вас)!

Тъкмо ми даваш повод на напиша няколко реда по повод на това КАКВА ще е процедурата от тук на сетне с такива като теб.

- основно вече се допускат потребители в МГ само след административна проверка лично от мен! Ако нещо по регистрацията не ми хареса, а това в повечето случаи слесно мога да го проверя, с оглед на новите опции във форума, следва изтриване на създадения от вас акаунт! Разбира се може да пострадат и невинни потребители, но така ще е - няма култура на общуване във форума, ясно е защо. Прекалено много псевдо-окултно-магически форуми се пръкнаха и затова както в БГ е редно - трябва да навредим на този, който е по-добър от нас, за да ни е готино на нас самите... Такава ни е народо психологията, за съжаление!
- постове от типа, който виждате по-горе ще бъдат ИЗТРИВАНИ незабавно/своевременно след като се пуснат от потребителя, а сътветно потребителя ще бъте изтриван!
- постове, които не са на кирилица - директно се изтриват!
- иронията на някои от вас си я запазете за вас, на мен, а вярвам и на повечето потребители тук - тя не ни е нужна и не смятам и да я толерирам повече. Достатъчно проблеми си създадох с този форум и сайт, за да допускам да се омърлява от безмислени постове! Може НИКОЙ да не пише повече тук от вас, може НИКОЙ да не иска повече да влиза в МГ, но ТОВА КОЕТО ще остане тук, ще бъде - Tough!
- постове, които са откровен Чат, също че бъдат изтривани. Има достатъчно ресурси за чат, както тук в МГ сайта, така и в уеб пространството. МГ форума не е място за чатене!

ПОТРЕБИТЕЛИ, които не са влизали в акаунтите си 2 и повече години, ще бъдат ИЗТРИВАНИ! Достатъчно много потребители са се натрупали във форума, за да си позволявам лукса да поддържам и "мъртви души". Прегледайте си акаунтите! Ще изпратя предварително Лично Съобщение до всеки един от вас, когато решим да прочистим потребителските акаунти.

- Основното правило е: Използвайте форума и неговите ресурси, за да комуникирате успешно!
Опитайте се да научите нещата, които бихте искали. Никой в магията не е съвършен, но има такива, за които магията е не смисъл на живот, а се е превърнала - В ЧАСТ ОТ САМИТЕ ТЯХ...

- ОЩЕ НЕЩО - лица, които са ПОД 17 годишна възраст, изобщо да не си правят труда да се регват във форума!!! Можете да четете, да се интересувате от това кой, какво пише тук, но НЕ и да се регистрирате и да търсите мнение или да питате за ритуали! Не бих искал след това да получавам "притеснителни" мейли от родителите на еди-кои си 13-14-15-16 годишни "деца"... Магията НЕ е за онези, КОИТО НЕ СА СИ ИЗГРАДИЛИ МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ И ЛИЧЕН МАНТАЛИТЕТ (имам в предвид - преди да сте достигнали определена възраст)!

П.П. Накрая да добавя, че този потребител, който ни предостави така "ценната тема", ще бъде изтрит до няколко дни! Може да не си прави труда да пише повече тук. Има други форуми, откровени копия на МГ (питай Ванда за това), ето ТАМ може да си задаваш тъпите въпроси и съответно да им намираш отговорите...

Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот tanarel » 10 Апр 2009, 07:14

Нали и аз това им разправям , че си играят със неща дето не са
за игра , въпреки че аз съвсем небих могъл да говоря от позицията
на напреднал във това изкуство , смея да твърдя че за разлика от
други отдавна осъзнах колко древни сили , закони и правила
има Магията

Един от най-известните адепти на магията Агрипа фон Нетесхаймски е написал :

Магията обхваща най-дълбокото съзерцаване на най-тайните неща, знанието на цялата природа… Оттук и произлиза нейното вълшебно въздействие, т.е. тя съчетава в себе си различни сили и навсякъде свързва най-низшето със силата на висшето. И затова магията е най-съвършената и най-висшата от всички науки, висша и свещена философия, венецът на най-благородната от всички философии.

Абе да ви питам по голямата част от вас , вие що си мислите че Уизард е създал
тоя Форум аа, не е заради реклама , аз съзирам по висшата цел, но се съмнявам
че вие можете да я видите и да оцените това което той прави ...

Druido
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 11 Апр 2009, 11:51

И едно правило от мен също. Напоследък много са зачестили разни теми от типа на еди кой си сънувал не знам какво си.
За целта си има книжки със съновници - използвайте ги. Не е нужно форумът да се претъпква с еднообразни теми и разни
относителни въпроси на които не може да ви се даде отговор. Всичко което противоречи на гореописаните правила ще бъде
директно изтривано, ако не от администратора, то от мен. Смятам, че след като ограничим детската аудитория за повечето
от вас ще е облекчение.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Raya » 12 Апр 2009, 22:47

Съгласна съм с rain, за това, че много от сънищата, които се поместват във форума са както аз ги наричам 'обикновени' сънища, които отразяват нещо, което ни тревожи и други неща от деня и т.н. Бих посъветвала хората, които ги интересуват сънищата им да ги записват в сънен дневник, за повече информация разгледайте разделите Сънища и Съновник, моля преди да поствате поредния 'неразгадаем' сън. :) Все пак вие сте сънуващия, а ние тук не винаги знаем за какво изобщо става дума.
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот Trismegist » 20 Апр 2009, 13:28

WIZARD - някога тебе накзвали ли са те и тогава как се беше чувствал?

-На кого служи Форума?
-Какви цели си си поставил,и имаш ли противник в това отношение?
-След като не е забранено нещо във форума - носим ли отговорност за това,че го правим?
-По какви критерии преценяш хората,които да допускаш до форума?(знам че си дал отговор на тъози въпрос по-нагоре)
-Ако ти отхвърлиш някой,нещо или начин на мислене - какво очакваш в замяна?
-Различаваш ли важното от маловажното и значителното от незначителното и как?

Благодаря за възможността и осъществяването на това запитване :)
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 20 Апр 2009, 14:01

Независимо от разбирането ми към магията и този форум - се падам и нещо,като опозиция на цялата ваша практика.
Но помислете - какво би станало ако нямаше опозиция?Не бихте ли попаднали изцяло в собствения си егоцентризъм и самозаблуда.
Как бихте осъществили или проверили - собствените си сили и достижения ако отхвърляте опозицията все повече във външните области на вашата реалност?

Без толерантност и разбиране - опозицията би придобила такава полярност - спрямо това,което сте,че ще разчупи света ви като проява от външния свят.И ще ви смаже.Ето защо е по-добре да изтърпим онова,което не разбираме отколкото да го отхвърлим.
Духа напада този свят - като се свързва с него - това е начина на Любовта бавно да го откупи света без болезнени последствия.
Страхът ни идва от всичко,което може да ни промени от там идва и нашата борба срещу него.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 21 Апр 2009, 19:06

Трисмегист, никого не наказвам, всичко тук е по взаимно съгласие! Затова и отворих нова тема във раздела "В казана на вещицата", относно правилата! Правилата на ползване леко се видоизменят и при положение, че се съгласите с тях, това означава, че ще трябва и да ги спазвате, това е!

Аз го правя не заради мен, а заради ВАС! Одавна е трябвало да сте го разбрали това. Сайта както и форума не са комерисални, има банери, на които не съм ви казал да кликате, за да печели сайта от това. Но така или иначе, ако някой проявява интерес за реклама, винаги може да се намери вариант.

Никоий не отхвърлям, отхвърлям само СПАМА и спамерите :mrgreen: , мисля, че съм ясен!

По какво ги преценявам ли, само като им видя ника и знам кой какъв е :) , повярвяй ми, за 5 години работа върху форума ми се изгради някакво допълнително "свръхестествено чувство"

"-Какви цели си си поставил,и имаш ли противник в това отношение?" - не знам, ти ми кажи :wink:

Някой от въпросите ти имат напълно еднакъв смисъл, но си ги повторил с различни думи - смятам, че съм отговорил на всичките ти въпроси.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Trismegist » 22 Апр 2009, 16:47

Беше напълно ясен.Освен това предпочете да ми отговориш вместо да ме убиеш :) .
В подкрепа на позицията ти ще цитирам "батьо си" - Хермес Трисмегист:

- Лошотията на душата идва от нейното незнание.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот potomaka » 21 Май 2009, 20:36

Не мога да разбера защо откакто се 'затегнаха' правилата на форума,някои хора постоянно се заяждат и правят 'БАМ'??????
Нали тази фором е за да се задават въпроси,дават отговори,за да се коментира и да се обменя някаква информация с окултна насока???? Ако някои иска съвет просто му го даите или му обяснете че в дадения случай няма нищо ПАРАНОРМАЛНО без да го обиждате ,ако е неуместен го премахнете!!!!1 violent1

Druido Druido
Аватар
potomaka

Мнениеот sanguinary » 21 Май 2009, 22:22

БАМ правели във форома :mrgreen:
Иначе, да, от този ваш диалог (Хермес vs Wizard) бих казал, че ми се проясниха някои неща.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор