Книги

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Air » 02 Юни 2009, 23:16

Търся книги свързани с енергията, но за малко по-напреднали. Искам да квалифицирам знанията и уменията си в някаква система, защото вече прекалено много станаха топлите и студени вълни, техниките свързани с тях, които не се знае за това ли са което си мисля, и грешките, които се отразяват върху личността ми и ми коства неимоверни усилия да мога да се овладявам на моменти:) Също така търся и книги за работа с елементите, но без заклинания и т.н., чиста теория ако е възможно. :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Neter-Kua » 03 Юни 2009, 08:10

Air написа:Търся книги свързани с енергията, но за малко по-напреднали. Искам да квалифицирам знанията и уменията си в някаква система, защото вече прекалено много станаха топлите и студени вълни, техниките свързани с тях, които не се знае за това ли са което си мисля, и грешките, които се отразяват върху личността ми и ми коства неимоверни усилия да мога да се овладявам на моменти:) Също така търся и книги за работа с елементите, но без заклинания и т.н., чиста теория ако е възможно. :)

1.Енергия-New Energy Ways(независимо колко напреднал си)

http://www.xehupatl.com/download_files/freebooks/Robert_Bruce-New_Energy_Ways_1.pdf

2.Работа с елементите "без заклинания"-Initiation Into Hermetics

http://www.highmagic.net/pdf/initiation.pdf

Абстрахирай се от това което се говори за Initiation Into Hermetics,като например че са нужни 10 години за да бъдат усвоени всички упражнения.Ако то наистина те интересува само теорията то книгата също ще ти е толкова полезна.
I will create as I speak.
Аватар
Neter-Kua
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 04 Юни 2009, 11:11

Наистина МНОГО благодаря! Ако някой има още предложения ще съм радостен да ги видя.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор