За вреда на неприятел?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот SoFarAway » 26 Юни 2009, 14:05

Не ти препоръчвам да въздействаш по такъв начин дори и на хората които си го заслужават повярвай ми...... колкото и малка вреда да искаш да нанесеш в един момент тя ще си дойде пак при тебе, но с по голяма сила. Иначе методи за вреда има не 1 и 2, но аз ти препоръчвам откажи се да въздействаш отрицателно на дадения човек по какъвто и да е начин, просто няма смисъл!!!
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 26 Юни 2009, 16:13

SoFarAway написа:Не ти препоръчвам да въздействаш по такъв начин дори и на хората които си го заслужават повярвай ми...... колкото и малка вреда да искаш да нанесеш в един момент тя ще си дойде пак при тебе, но с по голяма сила. Иначе методи за вреда има не 1 и 2, но аз ти препоръчвам откажи се да въздействаш отрицателно на дадения човек по какъвто и да е начин, просто няма смисъл!!!

Поредния мрънкач... SoFarAway, ако няма какво смислено да кажеш по темата, то замълчи и не чети морал- отхвърлили сме достатъчно общочовешкия такъв! Ако ли не- грижи нямаш да си получуч бан-ана...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор