Как да премахна Егрегор/енергоинформационна структора/ ?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот МагНаско » 27 Юли 2009, 14:42

Въпроса ми е малко странен но ще го обясна по следният начин , близо до нас се събират една секта мисълта ми е как да ги разкарам даите някоя идея .
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 27 Юли 2009, 14:47

Дефинирай "разкарам", Наско- ако искаш да ги трепеш- информация бол; ако искаш просто да се махнат, да отидат другаде- тук вече с малко изобретателност ще трябва да се действа- може да се всеят интриги, може дс се "замърси" мястото и каквото още се сетиш ;) Иначе като за начало защо просто не ги атакуваш и толкова- след време ще се откажат и сами
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот МагНаско » 27 Юли 2009, 20:24

идеята ми е просто да се махнат , не искам да навреда на никой конкретно , просто да спре да съществува това нещо като секта . Донякъде съм успял като съм вкарал интриги и някой други неща но целта ми е поголяма така да се каже да прекъсна връзката на местния егрегор с централният такъв и да се премахне действието на месния.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 28 Юли 2009, 06:30

"местен егрегор", "централен егрегор"... мисля, че трябва да започнеш работата по този случай със задълбочаване в теорията на егрегорите. Примерно Авесалом Подводни или Номер20, също Ледбитер беше писал нещо по темата, ДЕИР имат доста подробна система за работа с тях...

Ще попитам още нещо освен вече питаното от Нем: искаш на теб да ти е спокойно или искаш да отървеш "децата" от егрегора?
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот paparosko » 28 Юли 2009, 07:38

Ако не си пробвал още, опитай с мисловна ситуация.
Много е важно какво утвърждение ще съставиш, по какъв начин ще изразиш намерението си.

Сигурен съм, че си наясно с техниките, а може и да комбинираш.

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор