Прекръстване

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот p3t1a » 01 Авг 2009, 18:02

Здравейте на всички, съвсем случайно попаднах на този сайт, но мисля, че тук можете да ми помогнете. Значи имам един вапрос. Аз сам на 25г. , когато бях на 6г. ми смениха името поради семейни причини и съответно ме кръстиха с него. Преди известно време една жена ми гледа и ми каза, че това, че са ми сменили името било много лошо, не запомних точно думите и, но каза нещо от сорта, че аурата ми била объркана и заради това целия ми живот винаги ще е объркан. Каза, че прекръстването било равносилно на магия или нещо такова и, че един вид няма да вървя по пътя който ми е бил предначертан и цял живот съм щяла да се лутам между някакви две граници... така и не разбрах какво имаше в предвид с това. Та.. мисълта ми е - истина ли е това, наистина ли смяната на име има такива последствия? Ако някой знае нещо за това, ще съм му благодарна ако ми отговори. Благодаря ви предварително.
p3t1a

Мнениеот uvella » 02 Авг 2009, 05:52

Правилата в твоя живот определяш само ти.
25 години не са малко и ако още не си разбрал/а, време е да го осъзнаеш. Казаното от врачката е едно удобно извинение(за теб, когато нещо в живота ти не върви; за нея-да оправдае парите, които е взела и пр), че някой друг е "объркал" живота ти .Или си смени имено с решение на съда, или живей с него, или прави каквото искаш.
ПРАВИЛАТА в твоя живот определяш само ти.
Хармония!
Аватар
uvella
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 02 Авг 2009, 09:43

Тези работи след като й каза, че си прекръстена ли ти ги наговори или преди това?

В много от магическите традиции (мисля, че е споменавано вече) нарочно се избира второ име,
като едното остава тайно, а другото официално за пред хората. По този начин се осигурява
хитра защита срещу зложелатели и негативни влияния.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Lord Voldemor » 02 Авг 2009, 17:53

Ще ти задам един въпрос-не е нужно да ми отговаряш,?-ът ми е за теб самата-Върви ли ти живота-т.е осъществяват ли се целите и важните ти желания,или внезапни „случайности" провалят всичко?Отговорът на този ? ще ти изясни дали трябва да вземеш мерки.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот p3t1a » 02 Авг 2009, 18:41

Първо искам да благодаря на всички, че сте отделили от времето си за да отговорите на въпроса ми :)

uvella - Съгласна съм с теб, че правилата в живита си определям аз, никога не съм си и помисляла, че някой друг може да взема решения за живота ми вместо мен. Не това ми беше мисълта - жената която ми гледа не ми е искала никакви пари, тя беше позната на моя приятелка с която бяхме в едно кафе, седна при нас и тя я помоли да ни гледа. Бях чувала за нея, живея в малък град, а тук няма много гледачки или каквото и да било от сорта така, че я знаех. Всичко беше просто като разговор докато пиехме кафе. Не съм си втълпила нищо, просто ми стана кофти като ми каза, че това със смяната на името имало такива последствия. Все пак никой не би се зарадвал на такова нещо, но пак казвам - не съм обсебена от мисълта, че виждаш ли заради това днес например няма да ми върви или пък утре ще ми се случи нещо лошо. Просто до като резглеждах в интернет попаднах на този сайт и реших да попитам дали наистина прекръстването е нещо лошо.

rain - Попита ме , да не би да са ме кръщавали два пати, но просто в различни църкви и тогава и казах, че са ми сменили името когато съм била малка.

Lord Voldemor - И да и не, като при всеки човек, в някои неща ми върви, в други не. Няма как всичко да е наред. Като цяло живота ми е нормален с някои малки изключения, но не смятам, че има връзка - по вероятно проблема да е в главата ми отколкото в смяната на името.

Сега вече се чувствам много по добре, явно такива неща не влиаят и съм ви много признателна, че ми обърнахте внимание.
Още веднъж - Благодаря на всички :) Чао и до ново четене icon_flowerface
p3t1a

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор