Модератор: Nemezius
d3ath_man написа:Знае ли някой от вас как мога да премахна такова проклятие?
valko написа:Wizard, и как се чисти нещо което е предадено през 2-3 поколения и се разпострянява върху всички по една от линиите на рода? Преди половин година сблъсках се с едно подобно което е много забавно - 3 поколение, ако при жената в рода първото дете е мъж то той до 40 дни умира, ако следваща рожба е мъжката - същото е, но ако първата рожба е женска, то след това тази жена може да ражда колкото си поиска мъже и няма да има проблеми. Това само с къпане и влагане на енергия няма да стане.
Wizard написа:Ти това КЪДЕ ГО ПРОЧЕТЕ,
за да си толкова убеден в това, което казваш?!?
valko написа:Wizard написа:Ти това КЪДЕ ГО ПРОЧЕТЕ,
Една от жените в тази рода е бившото ми гадже, между другото, преди около месец сестрата й пометна бебе което трябваше да е мъжка рожба и първенец.
Хубаво, последните няколко дни сблъсках се с още един казус ... една майка от 3-4 години има проблеми с непрекъснато главоболие, докторите не могат да установят причина, проблемът е в това, че същото главоболие започва да се проявява при дъщерята й. Е в този случай още не е ясно, възможно при дъщерята да се е проявил страничен ефект от зомбирането ми.
valko написа:Wizard написа:Ти това КЪДЕ ГО ПРОЧЕТЕ,
Една от жените в тази рода е бившото ми гадже, между другото, преди около месец сестрата й пометна бебе което трябваше да е мъжка рожба и първенец.
Хубаво, последните няколко дни сблъсках се с още един казус ... една майка от 3-4 години има проблеми с непрекъснато главоболие, докторите не могат да установят причина, проблемът е в това, че същото главоболие започва да се проявява при дъщерята й. Е в този случай още не е ясно, възможно при дъщерята да се е проявил страничен ефект от зомбирането ми.
Wizard написа:Ти знаеш ли КАК се работи с промяна на кармата?
valko написа:Wizard написа:Ти знаеш ли КАК се работи с промяна на кармата?
не искам и да знам, използвам други методики с които хем решавам проблема на човека, хем решавам и един от моите проблеми. А за карма и подобни неща - ще се въздържа поне за сега.
ДА, ЗНАЕ! И кво?Знае ли някой от вас как мога да премахна такова проклятие?
valko написа:Wizard, може да е малко груб и опасен за пациента начин, но все пак е работещ. Прекъсване на кръвната връзка с отсичане на рода за да няма рецидив и след това премахване на самия негатив.
Wizard написа:Прекъсване на кръвната връзка!?! - да не искаш да кажеш, че опитвайки се да премахнеш кръвната връзка в даден род, то това да помогне с нещо в настоящето и да не се отрази негативно в последствие...
Експериментирай, това поне все още не е забранено...
valko написа:Wizard написа:Прекъсване на кръвната връзка!?! - да не искаш да кажеш, че опитвайки се да премахнеш кръвната връзка в даден род, то това да помогне с нещо в настоящето и да не се отрази негативно в последствие...
Експериментирай, това поне все още не е забранено...
Това е един начин за ефективно решаване на проблем който е тук и сега, а не в последващите животи и не се разтягат и дъвчат локуми за карми, чакри, наказания и подобни окултни простотии. Аман от фантасти дет с карми баламосват главите на хората като ги държат в страх да не мръднат на страни - поредната църковна секта са.
Ти като си тръгнал с магии, не се ли страхуваш, че ще те сполети карма или децата ти или и на тях ще им коригираш кармите до седмото коляно след теб?