Въпрос

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот darysis » 02 Авг 2009, 17:58

Здравейте!Нова съм но имам един въпрос който ме тревожи имам колежка която работи точно срещу моят офис хващала съм я тайно без тя да ме види как събира пера от гълъби и ги заравя в пръста на близката градинка на няколко пъти веднъж се скрих и я подслушах обричаше перата така;както гълъбът неможе без перата си така и Марин да не може да живее без мен поставяше перата и ги заравяше а в друга дупка зарови скелета от същия гълъб и го обрече така;както гният кокалите на този гълъб така да изгние и Маряна.Ужасих се последствие разбрах че мъжът и имал любовница.Режеше нокти и коса и ги гореше.Какво символизира гълъбът?Че въпроса ми е дали наистина прави нещо или се заблуждава.Страхувам се от нея не е добър човек !Сутрин когато отивам на работа все намирам по нещо пред вратата си!Със какво да се предпазя ако ми вреди по някъкъв начин?Благодаря предварително
Аватар
darysis

Мнениеот Nemezius » 02 Авг 2009, 20:10

В случая гълъбът е бил просто жертва, дар и материална база за чародейството- нищо повече, нищо по-малко.
Дали има ефект? Според зависи- ако го е изпълнила това както си му е реда- има и още как :) А дали човек трябва да се страхува от това, и че тя не била "добър човек"... че на кого му пука от това и кой изобщо има право да съди околните и да им лепи етикети "добър човек", "лош човек"... "не-човек"... и винаги "лош" е всеки, който просто е различен.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот rain » 03 Авг 2009, 09:03

darysis написа:как събира пера от гълъби и ги заравя в пръста на близката градинка на няколко пъти веднъж се скрих и я подслушах обричаше перата така;както гълъбът неможе без перата си така и Марин да не може да живее без мен поставяше перата и ги заравяше а в друга дупка зарови скелета от същия гълъб и го обрече така;както гният кокалите на този гълъб така да изгние и Маряна.

Не ми прилича на свързан ритуал, по-скоро на някаква импровизация от типа на днешните
сатанисти, опитващи се с черепи и кости да правят "магии". Все пак, може и да работи по
точно определена методика (части от птици се използват в много ритуали). За другото, едва
ли е тръгнала да вреди точно на теб, след като е заета с личните си любовни терзания, затова
спокойно.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Wizard » 03 Авг 2009, 11:51

И още нещо от мен - по този начин който си ни го описала, едва ли магията "ще достигне" Марин и Маряна: "darysis написа:как събира пера от гълъби и ги заравя в пръста на близката градинка на няколко пъти веднъж се скрих и я подслушах обричаше перата така;както гълъбът неможе без перата си така и Марин да не може да живее без мен поставяше перата и ги заравяше а в друга дупка зарови скелета от същия гълъб и го обрече така;както гният кокалите на този гълъб така да изгние и Маряна." Нужни са и други неща, които да се изпълнят, за да се достигне до точните Марин и Маряна.
С този начин на изпълнение все едно някой се опитва да изпрати писмо на адрес: гр.София за Марин (съответно Маряна).
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот darysis » 03 Авг 2009, 18:31

Благодаря за отговорите поне ще съм спокоина за себе си!Не съдя жената нито я опреквам всеки има избор на отмащение но едва ли е смърта!!!Искам да попитам за още нещо с какво са свързани знаците:SATOR-A REPOENET-ROTOS?
Аватар
darysis

Мнениеот Mandragora~Scream » 03 Авг 2009, 19:00

За предпазване от болести, доколкото знам.
Но така както си го написала, нищо не означава. : )
Поясни за какво точно говориш.
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Re:

Мнениеот rain » 03 Авг 2009, 20:55

darysis написа:Благодаря за отговорите поне ще съм спокоина за себе си!Не съдя жената нито я опреквам всеки има избор на отмащение но едва ли е смърта!!!Искам да попитам за още нещо с какво са свързани знаците:SATOR-A REPOENET-ROTOS?

http://en.wikipedia.org/wiki/Sator_Square
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор