Необяснима поява на кръв

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот hellbourne » 09 Фев 2010, 22:19

Историята накратно е следната баща ми се разведе с майка ми преди 5 месеца и от тогава допреди 1 седмица сънуваше всеки път когато заспи кошмари от всякакво естесво . Преди седмица и половина ми сподели че има съмнения относно това че му е направена магия от баба ми ( майката на майка ми ) защото преди е намирал странни предмети по джобовете на якетата си ризи панталони и т.н. Аз се обърнах към една приятелка която се е занимавала с оклултизъм почти 2 деситилетия , та тя ми препоръча да напръскам стаите особенно по ъглите със светена вода , баща ми да пие светена вода , да ходи на църква както и да спи със нож под възглавницата си , вкючително и името на баба ми да не се споменава както и да се зихвърлят във течаща вода всички предмети които имаме от нея . Направихме го . Две нощи той не сънува кошмари а на 3-тата след като се буди сутринта намира доста кръв по яката на тениската си като има само от лявата страна и е на петна както и изглеж все едно е разлята НО има само там кръв . Съответно аз го проверих дали има някъде отжорени рани или каквото и да е било логично обяснение потърсих . Просто нямаше такова нямаше никъде , нито му е текла кръв от нос уши очи или уста . Та въпроса ми е откъде е тази кръв и какво означава тя ???
П.С. Баща ми вече не сънува кошмари от тогава когато направихме всичко това .
Аватар
hellbourne

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор