обреда по пречистването и зареждането на водата

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот dirovi » 11 Авг 2010, 03:54

Здравейте

Благодаря все пак, че сте включили въпроса ми макар и не формулиран ясно и точно.
Имах превид пречистване и зареждане на вода за подобен ритуал ...."Влезте във вашия ъгъл или олтар, извършете обреда по пречистването и зареждането на водата. Вземете в ръка съда с водата, седнете на земята. Представете си ясно розов ореол, който обкръжава вашия любим или си представете образа на бъдещия си избраник (Например, представете си, че сте в обятията на човек, когото не познавате по физиономия, но който би ви направил много щастлива).....и т. н ". ... ... ще ми се да знам какъв е начинът зе пречистване и зареждане на водата, за да се изпълни един такъв ритуал . И после ако сте го извършили какво се прави с тази вода?! Аз съм съвсем отскоро в този форум и е възможно да
не съм в час с много неща...Извинявам се ако съм била неразбрана.
Аватар
dirovi

Мнениеот Nemezius » 11 Авг 2010, 04:34

Не е като да сте "неразбрана"- просто този рози род ритуали се базират на едно книжле- "Тайната сила на водата"- според което "магическа вода" е тази, в която са били боднати(буквало) няколко (електро)магнита, като човек си намисля желание при поставянето им и това е "магическата" вода :roll: Звучи смешно, нали? Да, защото е смехотворно такива книжлета да се възприемат за чиста монета, но пък какво от това- смехът е здраве, така че да не се отказваме от книжките с вицове.

Ако горното ви се е сторило наистина смехотворно, тогава можете наистина да се разплачете както аз се залях от смях последния път, когато посетих стара и небезизвестна окултна книжарница в София(без имена- все пак целта не е да се рекламира мястото), където се предлагаше, цитирам "Уред за магическа вода"- съвсем по същото това книжле- 2 или 3 електромагнита за поставяне в кана с вода :mrgreen: Ефект- като от старите, съветски модел бързоварчета за канче вода, само почти без да нагрява, а основно магнетизира водата.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот rain » 11 Авг 2010, 14:17

Виж ти, как се модернизират само. Когато попаднах на тази книжка още преди 5 години нищо не се говореше
за магнити, но явно са решили да си променят методиката, вероятно за да изглежда по-достоверно. Разбира се
такива обещания за лесни пари, любов, щастие и пр. само с едната гола водица няма нужда да се коментират.
Няма лошо човек да мисли позитивно и да се изпълва с вяра, но ако ставаше само с едното самовнушение
всички щяхме да сме богати, обичани и щастливи.

Лошото е, че подобни книжки натрапват погрешната идея, че решаването на проблемите с "магическа намеса"
е нещо много лесно. Казваш няколко думи над чаша вода и си готов. Но той българинът отдавна си обича
бляскавите приказки и на него му стига да се задоволява с обещания и надежди. За какво му е повече.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Nemezius » 11 Авг 2010, 14:45

Именно, колега- аз затова директно бях дал линк към темата, в която бяхме обсъждали книгата преди няколко години в предната тема. И да- за съжаление българинът, а и не само, го мързи и търси бързия изход, в това число и в магията- ето затова и на повечето понятия като "мълчана вода" са им крайно непонятни и отвлечени, пък и как пък така ще се хванат на мълчат цяла нощ покрай менчето, когато един такъв уред ще им даде "магическа вида" или "жива вода", както съм го срещал като наименование на подобни резултати.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор