Медитацията е СЪСТОЯНИЕ на съзнанието,степен на разбиране,сетоусещане пълно и ярко,интензивно но не натоварващо.Медитацията се случва в пресечната точка м/у Концентрацията и Съзерцанието.
(от Lord Voldemor )
Раъбирам те какво има6 предвит, или поне така си мисля. Про4етох няколко книги на О6о. Оба4е не мога да се задържа в тази пресе4на то4ка. Напрекъснато сънувам. Ти как се справи и колко време ти трябва6е? Трудно ми е дори да бъда там, където съм. Колкото пове4е се опитвам, толкова пове4е осъзнавам колко дълбоко спя и даже леко запо4нах да се от4айвам, понеже си мислех че 6те е по-лесно.

Ина4е имах така леки проблясъци,което даде отговор на един от въпросите ми, които бях задала в темата. Дай някакъв съвет, ако въоб6те може да се даде. Интересно ми е как е протекло при теб или при някой друг, само се опасявам че това май е много лично, за да бъде разказано. И един ли4ен въпрос бих искала да ти задам, ако позволи6. Това при теб постоянно състояние ли е ?
Предполагам, 4е с времето тази пресечна точка се удължава и спя6тите моменти стават по-редки и по-редки. Така ли е, или представата ми е гре6на?
degagement, благодаря ти о6те веднъ6 за препоръ4аната литература. Хареса ми много, само дето последните книги ми доску4аха, понеже по4на много да се повтаря. Но съ6тност съм много 6тастлива, понеже заради едно прочетено изре4ение в началото на първата книга, спрях цигарите.

Толкова е лесно, чак сама не мога да повярвам. Благодаря ти о6те веднъ6.