Защита

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Once » 25 Окт 2012, 16:50

Здравейте,
прерових форума за подобни неща, но не успях да открия нищо, което да ми е напълно полезно, за това се обръщам към вас, напредналите, с голяма молба.
Казуса е следния, преди година и четири месеца почина мой близък и сградата в която живееше остана празна, за това решихме да я продадем. Не знам дали той самият е против нейната продажба или просто самото място е някак си прокълнато (в интерес на истината, никой от предишните ѝ обитатели не е бил щастлив), но от тогава започнаха да се случват само лоши неща. Колкото пъти и да намираме купувачи, все се случва нещо и до сделка не се стига, а последният път когато някой хареса апартамента и нещата вървяха към сделка, чиято дата беше вече уточнена, се случи нещо ужасно със здравето на детето на купувача и сделката остана под въпрос.
Казвам всичко това, защото в последно време започнах да се притеснявам както за собственото си здраве и благополучие, така и за това на семейството ми. Пиша в този форум с огромната молба някой да ми препоръча нещо, с което да се опитам поне да се защитя, защото нещата не отиват на добре. Благодаря много предварително!

P.S Съмнявам се, че сградата е строена върху стари римски гробища.
Аватар
Once
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот degagement » 30 Окт 2012, 09:18

Обявяваш по-ниска цена. На далавера всеки налита.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот Once » 11 Ное 2012, 11:48

Оправих се! Модераторите да зключват.
Аватар
Once
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор