Относно амулетите

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Medea » 31 Авг 2004, 08:33

Амии... като съм си направила вече амулета какво трябва да направя със свещите и останалите там материали, има ли нещо специално?!?
Akuu [the shapeshiftring master of darkness]
Аватар
Medea
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 14 Окт 2004, 08:54

Зависи от ритуала и неговото предназначение.По принцип свещите се оставят да догорят.А относно другите атрибути,както вече казах -зависи от ритуала.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MornMeril » 16 Окт 2004, 10:30

fly^spirit Пуснато на: 14 Октомври 2004 10:10 Заглавие:

Зависи от ритуала и неговото предназначение.По принцип свещите се оставят да догорят.А относно другите атрибути,както вече казах -зависи от ритуала.

Защо попринцип да се оставят да догорят...?! Можеш да си ги правиш каквото си поискаш... Ти защо ги оставяш да догорят? Надявам се не защото така е казал някой :)
Blessings,
Morn Meril
The lips of wisdom are closed except to the ears of understanding...
Аватар
MornMeril
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WildSpirit » 17 Окт 2004, 19:40

Можете ли да покажете някои символи които могат да бъдат използвани за амулети и тяхното тълкуване?
Дива същност... Свободен ум... Ограничено всекидневие!
Аватар
WildSpirit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WildSpirit » 17 Окт 2004, 19:45

Можете ли да покажете някои символи които могат да бъдат използвани за амулети и тяхното тълкуване?
Аватар
WildSpirit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 18 Окт 2004, 14:34

Здравей,MornMeril!Относно въпроса ти към мен:добре не се изразих правилно-АЗ по принцип ги оставям да догорят.Има ритуали при които ги заравям.Правя го защото така си го чувставам.Чрез оставянето на свещите да догорят например усещам как амулета или талисмана се зареждат.Когато ритуалът ми свърши те продължават да горят.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MornMeril » 18 Окт 2004, 18:26

Fly spirit :)Здрасти и благодаря за доуточнението. И аз всеки път се отнасям по различен начин с свещите. Попитах просто заради онова "попринцип се оставят" :) Заради нищо друго.

WildSpirit, Здрасти и на теб! :)
Защо не пробваш сама да си измислиш някой символ... :) можеш да ползваш всичко като символ.Всеки предмет/образ.../ от ежедневието.Всичко което ти харесва или не. Развихри въображението си.:) Ако си се увлякла по някой 'йероглифен' език като елфически, японски, китайски, арабски.... можеш да ползваш буквите им за такива символи... можеш да си нарисуваш нещо.
Защо трябва да се ограничаваш с това, което някой е измислил преди теб... А и той хубаво може да е измислил някакъв символ.. да го е изтълкувал, но в случая е по-важно как ти го разбираш, а не някой друг.
......................
.......
Blessings,
MornMeril

P.S. Ако все пак държиш, ще разгледам картинките които са ми харесвали и съм си запазвала.
Аватар
MornMeril
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WildSpirit » 18 Окт 2004, 20:46

icon_bduh Eхо аз не съм момиче:) Сори ама да питам окъде стигна до този извод?
Аватар
WildSpirit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MornMeril » 21 Окт 2004, 10:34

Опс... Извинявай много, WildSpirit, и аз незнам защо съм останала с такова впечатление... Надявам се да не си се обидил...
Аватар
MornMeril
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор