Ангел хранител?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Arhimikus_NA » 14 Ное 2005, 17:44

То че си пише- пише си, но надявам се има наистина хора тук, които СЕ ЗАНИМАВАТ и ЩЕ продължават да се занимават с магия. Не искам да си мисля, че някой приема този форум като ролева игра... все пак... !
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 15 Ное 2005, 11:56

ХАХА! Не, не е ролева игра.

Но пък трябва да го предложим. Идейно е, да знаете.
Таман ще представлява начин да тренираш познанията си.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus_NA » 16 Ное 2005, 14:39

Щом казваш...
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Stalik » 16 Ное 2005, 19:11

Книжката на Константинос е много добра, но все пак главно за ангели става дума тук. По-забележителни по въпроса са трудовете на Силвър Рейвън Улф, която пусна едно солидно четиво по темата, и на Дейвид Годард, чиято книжка се изкупи бързо-бързо... :?
Аватар
Stalik
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Druida » 16 Ное 2005, 22:39

Щайнер дава далеч по-дълбоко нещата, все пак той е Посветен в мистериите. Откъса, който съм дал е от негов цикъл лекции за духовните йерархии.
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 01 Дек 2005, 20:14

Всяко същество е част от едн по-голямо съзнание,съдържащо съзнанията му от минали животи,както и на най-близките му хора,които обича.Всъщност любовта е това,което ви прави цяло с тези съзнания.Всички тези съзнания,свързани с вас чрез любовта,ви защитават и напътстват,щом напуснат света на формата.
В зависимост от това колко е опитна твоята група от съзнания,се определя на какво ще те научат,колко ще те предпазят итн.Може да им викате ангели и каквото си искате още,но те са част от собственото ви съзнание с което може да разговаряте,като положите усилия в медитации или искрени молитви.
Аз съм се свързвал,често с тях,но информацията е много заглушена поради заспалото ми съзнание.И аз мноооого съм медитирал и все още се боря да си контролирам съня и ту успявам,ту не успявам.
В повечето случаи се осъзнавам частично или летя и прая разни чудеса,а рядко се осъзнавам и напълно,като осъществавам много добър контакт със себе си и научавам разни неща.После си ги записвам,да не ги забравя.
Защитата на всяко съзнание,се определя от любовта,която изпитва само към себе си,както и от това с колко същества има връзка и общува.Любоват на хората и животните към вас,също изгражда защитно поле.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 04 Дек 2005, 22:55

Jino ... аko книгата за която говориш е същата за която си мисля , то наистина има доста пълен материал , символи , имена , сфери ... и начини за отваряне на астрални сетива. Наистина доста добро и полезно четиво.
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 05 Дек 2005, 08:26

Добре де споменее я тая книга какво само ни мъчите тези дето незнаем за какво си говорите :P
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 05 Дек 2005, 12:07

Споменахме я.
Казва се "Призоваване на духове".
И макар самия аз още да не съмн я прочел, съм чувал само хубваи отзиви.
Особено от тези, които знам, че са по-вещи и знаещи от мене.

А сега- аре стига за таз книга, че почти се отклонихме от темата.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 05 Дек 2005, 17:59

Добре въпросче...смятате л че ако нещо ви възпрепядства и то предполага се за ваш добро това се дължи на
а) съдбата
б)ангела хранител
Кое според вас?
Напоследък съм в такава ситуация,че искам да оправя по-точно да приключа една ситуация ив секи път като взема едно решение то просто е възпрепядставно откажа ли се се появява идеалана възможност....явно е че трябва другфо решение със същите възможности като предното,но кой оплита нещата така че да ен сгафя?Според вас кое е...съдбата или ангела?(алтернативно съдба може да го приемате и като боговете ...ма те за глупости май не се намесват така че...(май))
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 05 Дек 2005, 19:27

Мислиш ли че има особено значение?
Съдбата е нещо предопределено.
И все пак съдбата е нещо, което човек сам кове.
А ангелите хранители също са подвластни на сътбата.
Такаче дори и да е ангелът, пак е съдбата.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 05 Дек 2005, 21:58

Хех...съвсем ме обърка..незнам...аз лично не възприемам съдбата като строго предопределена...по-скоро като варянти за нещо..ако живота е път,то съдбата представлява кръстопътищата където трябва да избираш да направиш това или друго...и спрямо някои хора може да бъде по благосклонна към други направо странна...някак си на глас не мога да(добре де не наглас а писмено) да обясня това което възприемам...а за ангелите незнаех че са подвластни на съдбата..милсех,че тв просто бдят като родителите на малките деца детето хукне на някъде ии родителя търчи след него да го хване преди да се е спънало и паднало...бе странна работа...а аз пак тръгнах да си мъча мозъка по нощите..все пак ще ми е интересно да чуя още мнения ангелите или съдбата ни пазят от грешки
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 06 Дек 2005, 07:48

Всъщност се опитвах да кажа, че ангелите по-скоро пазят дали спазваш сътбата си.
И че сътбата наистина е кръстопът.
Но докато стигнеш кръстопът имаш и права отсечка...
ох.
Абе за тези, които знаят английски- опитвах се да обясня, че има разика между "fate" и "destiny". Първото се променя, второто не.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 06 Дек 2005, 07:51

Прощавай, ако съм те объркал!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот lavender » 02 Яну 2006, 16:53

Напълно е възможно човек да влезе в контакт с ангела си.Аз лично съм в много силна връзка с моя.Няма да рзказвам лични работи, но за тези,които тепърва започват в тази насока ще кажа, че за нищо на света не трябва да мислитие отрицателно по отношение на своя ангел.Не съм сигурна за тази статия, защото тя звучи доста рационално,докато окултните работи наимат много общо с човешката логика.И още нещо: ангелът не е религиозна единица, така че е без значение дали сте християнин или не.
Аватар
lavender
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 02 Яну 2006, 23:31

Едва ли бих мислил нещо отрицателно относно моят ангел.... но както и да е :)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот sanguinary » 04 Яну 2006, 09:33

ЕКЗАРП :wink:
Ако някога реша да пиша ненаучна фантастика,ще се свържа с теб:)
Може би е истина това,което говориш и може би годините са ти 100 на брой,но как мислиш... дали някой се връзва?
Но ако има ... icon_eusa_clap
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор