от Trismegist » 01 Дек 2005, 20:14
Всяко същество е част от едн по-голямо съзнание,съдържащо съзнанията му от минали животи,както и на най-близките му хора,които обича.Всъщност любовта е това,което ви прави цяло с тези съзнания.Всички тези съзнания,свързани с вас чрез любовта,ви защитават и напътстват,щом напуснат света на формата.
В зависимост от това колко е опитна твоята група от съзнания,се определя на какво ще те научат,колко ще те предпазят итн.Може да им викате ангели и каквото си искате още,но те са част от собственото ви съзнание с което може да разговаряте,като положите усилия в медитации или искрени молитви.
Аз съм се свързвал,често с тях,но информацията е много заглушена поради заспалото ми съзнание.И аз мноооого съм медитирал и все още се боря да си контролирам съня и ту успявам,ту не успявам.
В повечето случаи се осъзнавам частично или летя и прая разни чудеса,а рядко се осъзнавам и напълно,като осъществавам много добър контакт със себе си и научавам разни неща.После си ги записвам,да не ги забравя.
Защитата на всяко съзнание,се определя от любовта,която изпитва само към себе си,както и от това с колко същества има връзка и общува.Любоват на хората и животните към вас,също изгражда защитно поле.