Има ли ритуал който може да те направи невидим

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот niki » 22 Ное 2004, 22:07

ако има, то пишете откъде мога да се запозная с него. :shock:
Аватар
niki

Мнениеот pentagram » 22 Ное 2004, 22:27

От детските книжки на първо време моето момче, но първо българската азбука,домашните и марш да си лягаш.
pentagram

Мнениеот niki » 22 Ное 2004, 22:37

vuv indiiskite "vedi" biax 4uval 4e ima niakakvi upraznenia ,no zasega tova e samo slux4e.
Аватар
niki

Мнениеот Гост » 23 Ное 2004, 00:28

niki написа:ako ima ,to pi6ete otkude moga da se zapoznaia s nego. :shock:

Зачи нямам готов ритуал, но едва ли и такъв би свършил достатъчно полезна работа... ще ти дам една идея какво можеш да направиш, от там нататък се оправяй сам. Значи идеята да станеш "невидим" е по скоро да не те забелязват хората около теб. Всъщност неможеш да изчезнеш напълно (макар че няма невъзможни неща - следователно можеш) физически.

Принципа е с разгъване и сгъване на аурата. Ако искаш да привличаш внимание и да си център на компания или да впечатляваш хората, трябва да разшириш аурата си максимално ( за което трябва доста енергия), а за да станеш незабележим трябва обратното .. да свиеш навътре (тука може да ме уборят разни критици, несъм го опитвал, но нищо не ти пречи да опиташ).

Можеш да проектираш около себе си огледало като яйце ... абе ползвай малко въображение. Според мен най-добрия начин е с аурата. Тя е нещото с което взаимодействаш най-вече с хората... а когато отсъства никои няма да ти обърне внимание и ще стане нещо от вида на "а ти тук ли си ? не те бях забелязал, от кога си тук 30 мин !?!" :)))

Щом питаш такива работи, едва ли си в състояние да ги направиш, но все пак ... невярвам да си навредиш особено, пък и да стане нещо кофти - кво толкова живота е кратък, после ще съжаляваш че не си опитал :))))))))))
Гост

Мнениеот arcopal » 23 Ное 2004, 08:31

това което са ми обяснявали на мен е горе-долу същото като обяснението на Mortimus

идеята е да не те забелязват и/или да не ти обръщат внимание

Изключително лесно се реализира, но от опит ви казвам: ВНИМАВАЙТЕ!!! след няколко последователни почти-катастрофи и разни други сблъсъци... вече не смея да я ползвам освен ако не стане наистена напечено, но пък тогава е доста трудно "стартирането" иначе е много брутална (и забавно да гледаш как се шматкат околните: преди да те "видят" обикновено гледат поне 5 сек тъпо в твоя посока)

ТЕХНИКАТА е комбинация от техники:

1.защитно огледало, покривало, шапка невидичмка или каквато форма си избереш стига да:
-те обвива по някакъв начин
-да съдържа идеята за невидичост
(на практика това е "настройването" на психиката за същинската техника)

2.правиш си енергийна програма(=магия), която въздейства на всички околни която да ги кара да те игнорират, когато те забилежат
(много подробно "магическото програмиране" е описала Елена Вакуленко например)

3.трябва да излезеш от "фокус", да намалиш връзките си със света! так ще си по-свободен в действията си! общо взето се практикува "поведение на муха без глава"+"мижитурка"+деконцентриране на вниманието - демек държиш се като сомнамбул! Що се отнася до психическото отрязване на света... става с нещо подобно на "аура-техниката" предложена по-горе:
идята е че "всички сме свързани" в нещо като компютълна мрежа с енерго-информацинни нишки! Трябва да ги изтъниш, или поне информацията по тях да не тече от теб към другите, а само КЪМ ТЕБ (много добро описание на тези "нишки" е направил Кастанеда)

има три елемента на които се обръща внимание:
1.дефокусиране - навлизането в невидимост - основно се иска да нямате на момента активно взаимодействие със света - трудно ще изчезнете ако в момента ви изпитва учителката
2.поддържане на невидимостта - избягвайте сблъсъци и навлизане в интимното пространство на околните(около 30-50 см за хора) и всичко ще е наред(дано)
2.връщане в нормално състояние - може да стане чрез някакво свмързване със света, например заговаряш някого или се блъскаш в нещо(или нещо/някой се блъска в теб (най-често))

пак казвам: ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ да се правите невидими НА ОПАСНИ МЕСТА... току виж станало и... едва ли ще можете да избягате ако "на фокус" ви е върнал сблъсъка с патрулка... icon_badgrin особено ако ТЯ се блъснара във въс, ще е много трудно да обясните на Господата как сте се появили от нищото насред магистрата... ;)
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 27 Дек 2004, 19:04

Придържам се към отговорите на Моrtimus и acropal.Скоро може да постна един подобен ритуал.Идеята е да си създадеш мантия в която се обгръщаш ,когато искаш да останеш незабелязан.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Alastor » 27 Яну 2005, 07:48

фругият начин е чрез самовнушение. Например си внушаваш, че си част от вятърът, че се движиш като него, чувстваш секато вятър и просто си част от него. така за останалите ще си просто вятър. същиятначин може да се приложи и към всеки предмет.
Аватар
Alastor
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Alastor » 27 Яну 2005, 07:52

а можеш да използваш и ритуала на розата и кръста
Аватар
Alastor
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 27 Яну 2005, 09:49

Както казаха другите идеята е да не те забелязват.Мога обаче да добавя още един начин.Викнете гоетичния дух Баел и той ще ви свърши работата.хихи ;)

Иначе ритуала споменат от Аластор мисля,че също е добър.За повече информация в "Висша Магия" на Доналд Майкъл Крейг,ако негреша:)Аластор,иначе и аз съм фен на "Хари Потър",освен ако името не си го взел от някъде другаде ;)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Alastor » 27 Яну 2005, 19:29

HELLclan написа:Както казаха другите идеята е да не те забелязват.Мога обаче да добавя още един начин.Викнете гоетичния дух Баел и той ще ви свърши работата.хихи ;)

Иначе ритуала споменат от Аластор мисля,че също е добър.За повече информация в "Висша Магия" на Доналд Майкъл Крейг,ако негреша:)Аластор,иначе и аз съм фен на "Хари Потър",освен ако името не си го взел от някъде другаде ;)

ne zeh go ot edin rukopis :) neznaeh 4e i ta go ima a a dr to si mn prav v "Висша Магия " ima mn po temata :)
Аватар
Alastor
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 27 Яну 2005, 20:56

Ами Alastor в 5тата част на "Хари Потър" идва героят Аластор Муди,тъйче за това се обърках,иначе горещо ти препоръчвам книжките за Потър,супер са :mrgreen:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Alastor » 28 Яну 2005, 09:21

HELLclan написа:Ами Alastor в 5тата част на "Хари Потър" идва героят Аластор Муди,тъйче за това се обърках,иначе горещо ти препоръчвам книжките за Потър,супер са :mrgreen:

окс като ми остане време ще я поразлистя icon_color
Аватар
Alastor
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mixael » 28 Яну 2005, 17:48

Alastor написа:а можеш да използваш и ритуала на розата и кръста

Ритуала на Розата и Кръста освен че действа като прогонващт ,той действа като завеса .Ефектът на завесата предизвиква един вид непроницаемост за света около вас.Това не означава че ставате невидим.Нито че другите хора ,които внимателно ви търсят ,няма да ви открият.Но ако хората не ви търсят специално ,вие ще останете незабележими. ;)
Откъс от книгата
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 29 Яну 2005, 15:18

Къв ритуал за розата и кръста? Това е от някой филм. Всичко е въпрос на психика. Невидим? това е като древните японски нинджи и самураи, които са умеели да изчезват. същото е. Просто са владеели силата на мисълта, на внушението и са били невидими за даден обект.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 29 Яну 2005, 16:40

Къв ритуал за розата и кръста? Това е от някой филм.

След като незнаеш за какво се говори,се въздържай от такива глупави изявления.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Alastor » 30 Яну 2005, 12:22

ритуала на розата и кръста вярно че действа като завеса но така останалите немогат да те видят което пак означава, че таваш невидим
Аватар
Alastor
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mixael » 30 Яну 2005, 15:18

Именно,така действа.Доколкото за нинджите които са ставали невидими за даден обект,можеби ще ни разказеш по подробно за тази воля на мисълта Poison,да владееш силата на мисалта не мисля че е проста работа/поне за мен/.Разкажи ни нещо за японските нинджи,на ме ще ми е интересно.Доколко знам те са били също магьосници,има ли са какви ли не трикове,познания по химия/метали,хим.съидинения/астрология,пълен самоконтрол над духа и тялото,познавали са природата били са в хармония с нея.Има много видове нинджи,разнознавачи,следотарсачи,шпиони,нападателни,отблъскващи,охраняващи и още какви ли не. Да овладееш един от горните са нужни години.Аз асм фен на нинджите и ако имаш някакъв материал за тях,моля да го споделиш с мен. ;)
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Duality » 27 Апр 2005, 20:14

В "Големия ключ на цар Соломон " има некви ритуали,обаче изискванията са прекалено високи...И все пак нищо не пречи да метнеш едно око ;)
Аватар
Duality
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 14 Май 2005, 12:01

Четох за печати които те правят невидим но не ми е ясно как става това. Тея печати ги има при соломон и при Абрамелин. Знае ли някой как мога да приготвя такъм печат и как действа?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 14 Май 2005, 15:13

tuka v saita ima dosta info za pe4atite na Solomon. i az baia vreme se chudeh za kakvo stava vupros, dokato ne se usetih, che infoto mi bilo pod nosa icon_bduh
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор