можем ли сами да си видим аурата?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот alana_lire » 15 Май 2007, 07:52

не знам дали ви се е случвало някога,но една вечер ,докато си взимах душ, ми направи впечатление синята вода ,която се стичаше от мен.направо се ужасих!!!! взех да си мисля че сум се поляла с нещо синккаво ,но просто нямаше как да стане това.а и дрехите ми бяха бели.помислих си че ми се е привидяло,че съм толкова уморена че дори ми играе зрението.за мое изумление ,като си погледнах стъпалата видях че около тях водата беше наситено синя и така си стоеше.спрях душа,после пак го пуснах и пак стана така- синя вода се стичаше от мен и се задържаше при стъпалата ми,където ставаше тъмносиня.а банята ми е супер добре осветена ,с невероятно бели плочки. та възможно ли е тази синя вода да е била от цвета на аурата ми?????
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 15 Май 2007, 18:27

ДОста предмети имат бяло сиание покрай тях но се чудя дали е Етера (енергията) на обекта или някаква зрителна измама . . . Тук от форума ми бяха казали че това е част от аурата . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 15 Май 2007, 18:41

Мда.. може би я виждаш ..
има една книга - "Kак да виждаме и разчитаме аурата" на Тед Андрюс.

Тя доста ми помогна. В нея има упрахнения за развиване на сетивността, не само зритвелно, но и да я усещаш, да я разбираш и да работиш с енергията на човек, да я използваш, как да се пречистваш.. и др.
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Unforgetable » 15 Май 2007, 19:01

Някога по вестниците излязоха с бляскавия материал "научи се да виждаш аурата на събеседника си"... не мисля че беше много приложимо, но там твърдяха че всеки може да види аурата на другия стига да се концентрира и другият да е застанал на бял фон...
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот VE6TERKATA » 15 Май 2007, 19:45

ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВИЖДА АУРАТА СИ,НО САМО АКО ПРЕДИ ТОВА СИ Е НАУЧИЛ УРОКА - КАК СТАВА ТОВА. ИНАЧЕ КАЗАНО ВСИЧО Е ВАЗМОЖНО, АКО ИМАШ ПОЗНАНИЕ!!! МНОГО Е ВАЗМОЖНО, ДА СИ ВИДИАЛА АУРАТА СИ. СИН ЦВЯТ ЗНАЧИ МНОГО ДОБРЕ ОТВОРЕН КАНАЛ ЗА ДУХОВНО ПОЗНАНИЕ. ПРИСЪСТВИЕТО НА ДУХОВНИТЕ УЧИТЕЛИ Е МНОГО ЧЕСТО,В ТЕЗИ СЛУЧАИ. МНОГО ЧИСТ ЦВЯТ,ДУХОВНО СЪЗРЯВАНЕ!!! icon_flowerface ДЕРЗАЙ - УСПЕХ!!!
МНОГО ВЕЩИЦА!!!
Аватар
VE6TERKATA

Мнениеот alana_lire » 16 Май 2007, 07:27

благодаря много за изчерпателните отговори! направо се бях уплашила. чувала съм за гореспоменатата книжка,но за съжаление не успях да си я намеря преди време.и много ме е яд за това,защото в щатите има точно обособени окултни книжарници и магазинчета ,а тук няма нищо. и все пак ще се опитам да я намеря.
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 16 Май 2007, 12:31

"направо се бях уплашила." - Май нарочно си се оплашила за да придадеш повече енергия на това което си видяла (да се впечатлиш повече) . Това е между другото . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Unforgetable » 16 Май 2007, 17:42

ех, B-L-O-T-е, може ли да не изцепиш нящо такова... :wink: в крайна сметка то си е малко чудновато да видиш аурата си без да си се стремил към това, не мислиш ли? icon_wow
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот VE6TERKATA » 16 Май 2007, 18:10

БЛОТЕ - ОБИЧА ПРОЖОКАЦИИТЕ!!! icon_flowerface
МНОГО ВЕЩИЦА!!!
Аватар
VE6TERKATA

Мнениеот B-L-O-T » 16 Май 2007, 19:27

Естествено ,че ги обичам . Така хората се научават да мислят . Харесва ми да провокирам и мен да ме провокират . Нека взаимно се учим . Поздрави :)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 17 Май 2007, 18:30

не знам за вас,но от мен не се стича синя вода често без явна причина. а и все пак съм човек и смятам че е нормално да се уплаша!
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Unforgetable » 19 Май 2007, 14:58

Това си е нормална реакция за всеки човек, но не мисля че имаш повод за притеснение.
А за... B-L-O-T - много добре правиш като провокираш нашите мисли :) Наистина имаме нужда ВСИЧКИ от това, защото често изглупяваме... Поздрави и от мен!
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 19 Май 2007, 16:25

Това което си видяла като синя вода и си мислиш че аурата ти, отговора се се крие малко и в това по-долу.

VE6TERKATA написа: ПРИСЪСТВИЕТО НА ДУХОВНИТЕ УЧИТЕЛИ Е МНОГО ЧЕСТО,В ТЕЗИ СЛУЧАИ. МНОГО ЧИСТ ЦВЯТ,ДУХОВНО СЪЗРЯВАНЕ!!!

Всички знаят че мозъка има център на зрението. И когато някой дух ни е на гости или се занимава с нас, той може да бърника в този зрителен център. Духът можейки да управлява този зрителен център може да промени за теб така че водата да ти изглежда синя, но тя всъщност си е била такава каквато си е обикновено. Духът променя цвета на водата само в сигнала който постъпва в зрителния ти център и човекът оттам нататък вижда водата като синя а тя не е. Управлението на зрителния център става с телепатия или друга подобна енергия.

Имайки достъп до този зрителен център никакъв проблем не е на едно място водата да е синкава а по-надолу тъмно синя.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 20 Май 2007, 15:38

ай,някакъв дух ли ме е обсебил или си играе с мен?
не ме плашете бе хора, защото за 2 дена ,прекарани с един дето се има за маг ,видях такива неща,който иначе стават само по филмите...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 20 Май 2007, 18:00

Като си толкова плашлива какво правиш тук ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Unforgetable » 21 Май 2007, 11:29

Мне не мисля че е дух. Ако беше такъв щеше да измисли нещо по-оригинално и заплашително. Поне аз така мисля. Няма повод за страх стига да внимаваш каква магия правиш и каква можеш да контролираш...
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 21 Май 2007, 16:43

благодаря , сега съм по-добре!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Black_Tiger » 25 Май 2010, 14:14

Поправете ме ако греша но "синята аура" не е ли най-новопоявилата се при човека.По-точно при младите хора (децата като мен).До колкото съм чел "Децата Индиго" притежават тази индигова аура (синьо-виолетово) icon_flowerface icon_flowerface
Края наближава....
Аватар
Black_Tiger
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 25 Май 2010, 16:47

Грешиш ;) Няма нищо ново, просто покрай калия юга проявяването на този аспект е значително зачестила- което обаче определено не означава всяко срещнато хлапе да е носител(всъщност, носители са не повече от 20-25% от децата, но дори и това е много на фона на предходните няколко поколения).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Mad_Mike » 08 Юни 2010, 22:01

В такъв случаи някои знае ли как да разчитаме значението на цветовете?
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор