Модератор: Nemezius
psihea_veronika написа:Забравих да те питам.Ти лично имал ли си работа с такива хора? Много е трагично и по ужасяващо от филмите. Във филмите все пак има някаква цензура, а в действителност е много гадно да ги слушаш. Не знам даже бих ли могла да ги цитирам, но ще се опитам едно от вчера да ти кажа и то пак орязяно. Идва жена, която е обсебена и ми казва че духа който я е обсебил и правил сопол, чукал я всяка вечер и после я обиждал, заплашил я че ако дойде при мен ще убие еди си кой .......при което ми изброи имена поне на 10 човека. После я накарал да си гори пръстите с цигара за наказание и после в 3 часа през ноща да излезе на улицата да търси мъж. Това не е ли трагично/за нормалните хора ще е смешно/ и такова нещо във филм виждал ли си. Във филмите се повтаря едно и също, духа влиза, следва тръшкане по земята и смърт. Да ама не.Не е така.Винаги има моменти на изтезание и физична болка от рода на рязане на пръсти, спиране на дишане, чупене на глава, горене.Има и посегателства на близки.Много е страшно отстрани и дори не знам как да го опиша подробно. Но ще е бестселър ако някой направи книга и филм както си е в ддействителност
psihea_veronika написа:Охххххххх. много теоретици сте тук, ама има ли практици? Щото е много лесно да се говори като не си го изпитал на гърба си.
psihea_veronika написа:Говоря си със съществата които са вътре в човека и това което ме пази е липсата на страх..
Trismegist написа:Мисля че трябва да имаме уважение към
psihea_veronika,защото тя е направила и може
нещо повече от нас.Това че помага на хора е
нещо прекрасно и не всеки се заема с такива
благородни задачи.Защо трябва да и се качваме на
главата и, и егоистично да искаме от
нейното знание.
Poison написа:Абе четох статия в Жълт Шок за Вероника Психея. Там е ясновидка пък тук пише че не е. Ся на кое да се вярва? Вече нещата приличат на дай пет лева че да ти гледам на ръка.
Впрочем чух че Вера Кучовска била зле и не приемала посетители. Виж за нея мисля че е велика жена. Някой да има впечатления за Кучовска?
some_spirit написа:Тези демони които са обсебили Емили не са никакви демони а енергийни разуми от духовния свят. Вие ги наричате демони и полуосъзнати ларви които могат само да смучат енергия от човека а това не е така, те ни превъзхождат в умствено отношение и владеят много добре телепатията чрез която осъществяват кантрола си над Емили. Който е гледал филма е забелязал сигурно че Емили изобщо не може да се противопостави на демоните. .....
some_spirit написа:Друга заблуда е че демоните могат да обсебват само определени хора а не кой да е. Могат да обсебят който си искат стига за тях да има причина да го правят. .....