Моля за отговор

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот marise » 24 Юли 2007, 06:58

Незнам дали има значение или няма, ама да започвам ли вече да съжалявам, че изобщо попитах нещо, то взе, че стана някакво мазало.
Нито се опитвам да противореча на някой, само си зададох въпроса и изведнъж някакви нападки отвякъде.
Това ли е целта?
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 24 Юли 2007, 07:33

Разберете нормалният човек тоест да речем 99.9% от всички хора не могат да излъчват никакви енергии. Вие тука дето си мислите че се занимавате с магия също не можете.

Всъщност Кат, всеки един човек излъчва енергия, всеки човек е в постоянен енергиен обмен с околносттите и другите хора. Друг е въпросът до каква степен го усеща.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 24 Юли 2007, 08:24

При проклятието става дума за силата на словото,при всички случаи човек когато изрича проклятие е състояние на гняв,и поради тази причина тази енергия има и силата да влияе отрицателно.
Да кажем например,дъщеря не се вслушва в съветите на майка си и при спор майката без да иска да навреди на дъщеря си казва:Дано един ден да имаш и ти дъщеря и тя да прави така .На пръв пглед безобидно,но минават години и дъщерята има същите проблеми каквито е имала и майката с нея,и се започва едно търсене на отговори защо ми се случва на мен това или онова.Причината е именно в миналото.Как става изчистването:
Восъколеенето е чудесен метод за изчистване на такива програми.
Прошката-молба да ни бъдат простени всички волни и неволни грехове,направени волно или неволно,както и такива на нашите предци.
И едва след това защита,има много видове такава-талисман,защита на дома-най-елементарното-сол в ъглите.Но най-вожното е да не предизвикваме чрез действията си подобни реакции в околните.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 24 Юли 2007, 09:22

ilusia написа:Кат... скрий се някъде

Това може да се постигне много лесно... дори той сам ще си го постигне. 2 картона ли станаха?
---------------------------------

Има още един вариант. Общение с духа на чичото. Но, некромантията не е лесно начинание. Макар, че в София имате един- двама свестни такива.
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 24 Юли 2007, 20:20

имам 3 картона да е по-точно, а пък нищо не ми пречи да си направя нов акаунт.

stanislava - не си обяснила как всъщност става процеса, а си описала фактите които се получават в резултат на проклятието. Като най-елементарен въпрос мога да те питам защо чак след дълги години се проявяват симптомите на проклятието или се повтарят нещата за които си писала.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 24 Юли 2007, 21:39

Ами как да ти обесня-то си е казано-ако имаш дъщеря-т.е-ще се прояви след време,а иначе самата информация се записва чрез така нареченото торсионно поле.Ще продължи да се повтаря в следващото поколение ако не се усъзнае проблемът и не се изчисти чрез прошка и да си признаеш първо пред себе си а след това и пред майката в случая че си допуснал грешки за които се разкайваш.

Наскоро лях восък на дете което имаше кошмари и се будеше с рев.Детето е във втори клас и изобщо не предполагах,че има проклятие.На самата отливка излезе образ на жена забрадена с кърпа,а от устата и излизаше нещо като опашка която се забива в главата на детето-това всъщност беше самото проклятие.Попитах го някоя баба със забратка да му е казала лоши думи, и то разказа че се е карала с децата да не вдигат шум а на него му е казала--Да ти пикая на гроба.Така че майката остана като попарена от чутото,и изобщо не се знаеше какво щеше да се случи още.Дадох този пример за да кажа,че не е задължително да минат години за да се задейства проклятието.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 25 Юли 2007, 17:00

КАТ - Твоите мнения (постове) са еднотипни . Едни и същи . Разбрахме идеята ти . Не е нужно на всяка тема да постваш едно и също нещо . Все едно ни го натякваш . Не искаме това . Спри да пишеш във всяка тема едно и също нещо .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 25 Юли 2007, 20:51

BLOT - що бе, ти вярваш ли на глупостите на stanislava, особено за торсионното поле.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 25 Юли 2007, 21:20

КАТ мисля че това че за теб нещо е глупост не означава че е така глупаво е това че си мислич че знаеш всичко
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 25 Юли 2007, 21:49

КАТ-изобщо не реагирай по този начин-нали знаеш,че не Станислава е написала горните глупости.
Очаквам да напишеш твоето мнение по въпроса който разисквахме какво е.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 26 Юли 2007, 09:42

stanislava - вече не ми се и пише, аз ви го казах, духовете са постоянно с нас, вие ако щете вярвайте, или вярвайте си във вашите неща те онези отгоре точно това искат. И наистина права си донякъде че написаното не е от теб. Това дето го пишеш минава през целия ти мисловен модел или апарат, но всъщност то си е на духа, но е прекарано през твоите виждания по въпроса, които виждания пак са ти натресени от духовете.

Малък пример ще дам. Погледни предмет в бяло примерно, можеш ли да напишеш с думи какво представлява цвета бял, ами не можеш. Хубаво ами като гледаш белия цвят усещаш ли в главата си мисълта за цвета бяло, може и да я усещаш, но духовете ти я пускат. Та мисълта ми е че те могат да пускат още много по тихи мисли и от тази мисъл за белия цвят и човек ги възприема и вижда че са в неговото му съзнание и си мисли че са негови, а те не са.

И не знам всичко, но в областта на мисленето знам доста неща, но виж дори не мога да пиша добре, едното с другото няма голяма връзка. Когато човек се отпусне и почне да говори онези духовете се включват на пълна сила понеже човека започва да мисли какви думи да употреби и едновременно трябва и уж и да мисли и изобщо не забелязва как духовете всъщност му шепнат думите, но те така го правят че човек естествено да разбира какво говори.

И защо го правят духовете, ами по-този начин те смучат мисловна енергия от човека за това.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот marise » 26 Юли 2007, 09:54

КАТ ти изобщо мислиш ли като пишеш? Защото като гледам тия духове които на тебе ти шепнат и те не изнаят какво искаш да кажеш. Като толкова разбираш от мислене вземи напиши нещо смислено най накрая.
Та ти се объркваш безобразно.
Ако искаш си обиждай, ако искаш не се обиждай.
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 26 Юли 2007, 10:06

marise - трудно ти е да разбереш какво съм написал и нали казах че не мога добре да се изразявам. КАк беше девиза , правим каквото трябва, а пък да става каквото ще, ама аз се мъча написаното от мен да е все пак горе долу добре и се мъча да го подобрявам постоянно (така че не е да става каквото ще).
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот marise » 26 Юли 2007, 10:08

Е добре какъв е проблема, че не можеш да пишеш или, че не можеш да се изразяваш правилно, от къде идва този проблем, не си българин ли, от мисловна гледна точка ли?
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 26 Юли 2007, 10:13

marise написа:Е добре какъв е проблема, че не можеш да пишеш или, че не можеш да се изразяваш правилно, от къде идва този проблем, не си българин ли, от мисловна гледна точка ли?

Забравих да кажа, че в по-горния пост никъде не съм се обърквал в писанията си. Написано е доста сбито и кратко.Някои неща на пръв поглед може да си противоречат, но не е така.

И защо така ми е писането пак в оня пост по-горе аз съм отговорил и на този въпрос. За да е по-ясно когато човек се напъне да говори или да пише (има малка разлика) се активира център от съзнанието който център онези енергийните разуми могат много лесно да манипулират и там идват проблемите.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот marise » 26 Юли 2007, 10:29

"За да е по-ясно когато човек се напъне да говори или да пише"

Ама какви проблеми идват, че се изказваме неправилно, несмислено, неразбираемо, бълваме простотии.
Ако щеш ми вярвай, аз ли съм тъпа, ама от това, което пишеш, не разбирам почти нищо.
Е схванах ти, там какво точно се опитваш да кажеш, но наистина е объркващо!
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dsims » 26 Юли 2007, 11:18

KAT идва и моето време да си изкажа мнението за това което превиш! Имам предвид че е адски (сега ще кажеш че някое духче ми шепне метафори в ухот) досадно да пишеш навсякъде едно и също! Направи си една тема и си изрази мнението за това което ти е в ума, там си пиши колкото си искаш збито или тегли лукуми, но не пречи! Мисля че не сме някой десет годишни дечирлига та да не схващаме мислите ти! Така че не е нужно да повтаряш едно и също нещо. Чак се чудя как имаш толкова малко постове. Пък я кажи от къде знаеш всичко това! В един пост каза че можеш да мислиш и сам си се сетил за това, а по това което написа отгоре разбирам че ти не можеш да мислиш защото енергийните разуми ти плямпат до ухото за да ти ядът енергията! А да и още нещо КАТ ти вярваш в едно другите в друго, такаче не е нужно да оспорваш, никой няма да те послуша, ако пишеш наляво надясно за това в което си убеден. Напра ви си тема за това и може някой да те изслуша! Ясно? И всички спрете това че КАТ пише това в което вярва не е причина да превръщаме форума в Чат.
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 26 Юли 2007, 12:09

Нама такива глупости. Ахахахааааааа. КАТ ти не си наред мой! Имаш някаква странна представа за всичкото.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 26 Юли 2007, 19:24

"В един пост каза че можеш да мислиш и сам си се сетил за това, а по това което написа отгоре разбирам че ти не можеш да мислиш защото енергийните разуми ти плямпат до ухото за да ти ядът енергията! "

dsims - спокойно, ако ми ядяха енергията те духовете нямаше да ми позволят да ви казвам тези неща, така че засега аз си мисля и не ми смучат енергия.

И все пак много държа някой от вас да напише какво е бял цвят или червен или пък някой да ми го прати с телепатия нали хората можели да излъчват енергия, хващате най-добрия си приятел и му пускате телепатично мисълта за това какво е бял цвят.

Я си представете за миг дори че аз съм прав и духовете някак си ни управляват, това какво ще означава за вас.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 26 Юли 2007, 21:20

KAT, прочети пак цикъла за Фондацията на Азимов. Там човекът е развихрил теорията и идеята за това, което ти се опитваш старателно да внушиш на форума. Не си оригинален.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор