от KAT » 26 Юли 2007, 09:42
stanislava - вече не ми се и пише, аз ви го казах, духовете са постоянно с нас, вие ако щете вярвайте, или вярвайте си във вашите неща те онези отгоре точно това искат. И наистина права си донякъде че написаното не е от теб. Това дето го пишеш минава през целия ти мисловен модел или апарат, но всъщност то си е на духа, но е прекарано през твоите виждания по въпроса, които виждания пак са ти натресени от духовете.
Малък пример ще дам. Погледни предмет в бяло примерно, можеш ли да напишеш с думи какво представлява цвета бял, ами не можеш. Хубаво ами като гледаш белия цвят усещаш ли в главата си мисълта за цвета бяло, може и да я усещаш, но духовете ти я пускат. Та мисълта ми е че те могат да пускат още много по тихи мисли и от тази мисъл за белия цвят и човек ги възприема и вижда че са в неговото му съзнание и си мисли че са негови, а те не са.
И не знам всичко, но в областта на мисленето знам доста неща, но виж дори не мога да пиша добре, едното с другото няма голяма връзка. Когато човек се отпусне и почне да говори онези духовете се включват на пълна сила понеже човека започва да мисли какви думи да употреби и едновременно трябва и уж и да мисли и изобщо не забелязва как духовете всъщност му шепнат думите, но те така го правят че човек естествено да разбира какво говори.
И защо го правят духовете, ами по-този начин те смучат мисловна енергия от човека за това.