проклятия - действие

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот venus » 30 Дек 2007, 15:14

Shedinko написа:Подкрепям Enforcer да се махне раздел любовна магия или най-малкото да се редактира до основи и да се махнат опасните (99%) от ритуалите

Най-добре да се преименува, защото това няма нищо общо с любов..

А за последствията.. целият ни живот минава в учене. Който не приема урока по лесния път, ще го научи по трудния :)

И си мисля, че ако човек дори за миг се е поколебал преди да посегне към магията, значи има съмнения и ще си се само-възмезди.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот xermes » 30 Дек 2007, 15:53

да си кажа и аз мнението..макар 4е се въздаржам от мнения...изцяло се 'движа' в друга посока..но както монетата има две страни..реших да опитам и другата тъмна страна..защото това тук за мен си е чиста проба тъмна страна..особенно като се подвжда човек да ползва сили зарди егото си..неудвлетворени желания...егоизма..всичко което кара човека да се чуства по-важен от другия..по-велик.. и така..но това е друга тема...:))
И таа..ползвал съм ето това:Коптско заклинание за прелъстяване

На трона,на който седи ИАО САБАО,(еди коя си)година,(еди
кой си) месец,стъпвайки тежко,със силата на архангелите
Михаел и Габриел,които следват (името на обекта на желание)
където и да отиде,която е дъщеря на(името на баща й),изпълват
сърцето й със всяко диво желание,със всеки копнеж,със всяка
страст,със всякаква любов,улавяйки я като огнен пламък и я
отвежда при (еди кого си),син на (еди кого си).

Да,да,аз те заклинам,теб и твоята лечителска сила,твоята мощ
и твоите имена,докато накрая всеки разум у(името на обекта
на желание),дъщеря на(името на бащата) угасне,тя не ще
може да яде и пие,докато не отиде на крака при (името на
този,който прави ритуала),син на(името на бащата),който ще
......................него пи6а цялото нарочно...

и още две неща от форума--резултат-да имасхе..постигнах това което исках..но приложих и други неща...и после-ВЛЯЗАХ В БОЛНИЦА!!!МНОГО ВНИМАВАЙТЕ!! НЕСАМО ЧЕ ЕМОЦИОНАЛНО СЕ СРИНАХ..НЕСАМО 4Е ТРЕПЕРЕХ ОТ ЕМОЦИИ..БЯХ АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТЕН..НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ КОНЦЕНТРИРАМ..НО И "НАМАЗАХ' БОЛНИЦАТА...ТАКА 4Е ОСТАВЕТЕ ЛЮБОВТА НА МИРА..ПРИЕМАЙТЕ КАКВОТО ВИ СЕ ДАДЕ..РАДВАЙТЕ МУ СЕ..БЛАГОДАРЕТЕ..И КОГАТО СИ ОТИДЕ..ПРИЕМЕТЕ ТОВА.. ИИ ПОТЪРСЕТЕ СЛЕДВАЩОТО ПРОЯВЛЕНИЕ НА ЛЮБОВТА..!!1
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот greyklock » 31 Дек 2007, 12:35

резултатите от проклятията са точно такива, каквито се очакваше да бъдат. а именно:
1. проклятие за тридневна болка - точно 24 часа след направата на заклинанието влиза в пълна сила на действие. човекът изпитва невероятно болка, особено, ако е имал преди това проблеми с дадено заболяване то се развихря с пълна мощ. след прекратяването на въздействието вс. се опрява изведнъж, така както е започнало. след това човекът е по-кротък от агънце, не обижда, не е арогантен, не можеш да го познаеш.
2. проклятие за болка - на 1 лист се пише името на човека и се рисуват оръжия към името му - тук трябва да се приложи доста силна визуализация. на следващия ден, след като бе изпратено заклинанието, чов. си изкълчи китката.
тези проклятия не е добре да се използват при порив за отмъщение, отмъщението не е решение. но, ако някой трябва да се замисли и да престане да се държи лошо с хората (да ги бие или нещо друго от този род) са идеални за "отрезвяване" на индивида.
моят опит показва, че при отмъщение човек отмъщава по-скоро на самия себе си, отколкото на някой др. разрушителността на тези чувства е по-добре да бъде туширана, а после всичко си идва на мястото - ако има възмездие, нека то да дойде "свише".
3. любовна магия - беше направена отдавна, мой личен ритуал е. в началото всичко беше повече от перфектно. после изведнъж човекът се промени до степен да не искам да го позная. с течение на времето осъзнах (като ми дойде акъла :))), че това е 1 от най-големите грешки на 1 магьосник и си е чиста проба най-долно проявление на магията. мн. е трудно да се развали любовна маагия, а после осв. вс. др. - нищо не е същото. каквото е сторено е сторено. този тип магии рефлектират доста силно в/у вс. хора замесени в тях - не само в/у 2, които би трябвало да са заедно, но и приятели, роднини. защитата влияе, дотолкова, доколкото влезли в сила промените засягат вс. около нас. магията бе направена преди 10 год. - през този период обекта, който беше под въздействие се промени в толкова отрицателна посока, че направо, както каза 1 "колега" се зомбира. с др. думи - който иска нещо даром, получава не това, което е искал.
в следствие на този тъй неприятен опит, бих посъветвала най-искрено вс. магове - начинаещи или напреднали - да не се занимават с този вид.. как да кажа... най-низко проявление на материята. за нищо на света не трябва да "притежаваш" или да те притежават.
оставете нещата на естествения си ход - ако нещо не е станало, значи така е трябвало да бъде. за съжаление научих този урок по трудния начин.
успех на всички
Аватар
greyklock

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор