Всички хора са божества за мен!Но влезли в материята,те се чувстват,като новаци,макар да е възможно да са имали и много превъплащения.
Няма нищо лошо в това всеки да се чувства специален.Този начин на възприемане на себе си-ти дава защита и никога няма да те постави в робска позиция.Естествено наравно с осъзнаването,че си нещо специално,не трябва да се забравя,че това се отнася и за всичи други
хора.
Всеки може да изпитва великите божествени емоции в себе си и е бил многократно свидетел на това в този си живот.Как да не се чувстваш специален тогава.
Чувтвата те правят нещо повече от биомашина,от компютър или от какъвто и да е друг бездушен механизъм.
Ако някой иска да става маг или каквото и да е там,трбва просто да рабпти и да се осъвършенства,като проводник на тези емоции.
Само не казвайте,че емоциите,са нещо лошо,което трябва да се владее!Само неправилното пречупване на тази енергия води до странични ефекти.
Гняв,его,страст-все неправилно пречупване.
Тази дума маг-и аз вече не знам на какво се вика маг.
Всички души имат равни възможности и са равни пред великия закон,нещо,като идеалната демокрация,която тука има само бледо копие.
Нормално е,все пак това е Малкут-мястото с най-малко присъствие на божествена светлина.
Е МПРП-то не е ли едно канализиране на тази светлина,за да достига по-безпрепядствено и тук в материята.
Душата може да трупа опит,но опита от едно място я прави по-силна само на това място

!
Та всички души си пеиличат по това,че могат да усвоят всяка среда в която попаднат и така се потдържа един учебен процес.
Затова много не обичам да се говори за някакви степени-магове и пр.