Едно въпросче!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот marise » 28 Апр 2006, 07:35

Една приятелка ми каза, че намерила в леглото си / на нейният приятел в дома/ странен камък.
Тя твърди, че оттогава нещо става с техните отношения, а и аз го виждам също! Скараха се много зверски няколко пъти след това и сега не иска да я вижда за известно време, държи се грубо и т.н.
Та въпроса ми е дали има нещо общо този камък или просто така са се случили нещата при тях?
Според нея откакто го открила нещата започнали да вървят назад!
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 28 Апр 2006, 12:36

Напълно е възможно да има направена някаква магия. Но все пак недейте при всяко скарване между двама души, да го отдавате на магия.
Определено не смятам, че няма направена магия на това момче.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот MoOnLiT » 28 Апр 2006, 18:06

Няма особено значение какъв е камъка ... о) , когато е даден с недобри намерения о( - тъжно, много тъжно...
Не твърдя, че знам и че разбирам...а камо ли че съм спец в това.., но ако игнорираш нечие въздействие неблагоприятно за теб...за него, за другите...смятам, че действието му се обезсмисля..,защото вярвам в СИЛАТА, която ни крепи изначално...
Нещата се случват, когато трябва да се случват, НО
те могат да бъдат такива, каквито вие ИСКАТЕ ... ние!
icon_color
Нежна непредвидимост...
Аватар
MoOnLiT

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор