Моля помогнете ми!!!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот sasho » 24 Юни 2006, 20:09

забравете.
Последна промяна sasho на 26 Юни 2006, 08:54, променена общо 6 пъти
Аватар
sasho

Мнениеот EliKarim » 24 Юни 2006, 20:23

Каква помощ търсиш от страниците на форума като сам незнаеш дали въобще имаш нужда от помощ?! Заглавието "Моля помогнете ми!!!" изглежда твърде силно за намерен цилофан...връзки на обувки...и т.н, за които само предполагаш. Защо мислиш че собствената ти сестра ти причинява нещо лошо, нещо което би те принудило да търсиш помощ?
Виж, бих могла да ти кажа само, че връзки за обувки се връзват ако човек трябва да бъде спрян да отиде някъде...

Извини ме за въпроса, но на каква възраст си?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот galina_dim » 24 Юни 2006, 20:36

Саше, какво е това, дето го пушиш/пиеш? Искам и аз от него!!!
Или се е*аваш повсеместно, или не си много адекватен...
Определено сестра ти не ти прави магии с целофан от лъки бой и син конец, спи спокойно. Също така не се притеснявай, че ти връзва връзките на обевките, от това не си се разболял категорично, нито пък от билетите за градски транспорт. По-скоро ме интересува сестра ти на колко години е, отколкото твоята възраст...
:mrgreen:
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот sasho » 24 Юни 2006, 20:57

galina_dim написа:Саше, какво е това, дето го пушиш/пиеш? Искам и аз от него!!!
Или се е*аваш повсеместно, или не си много адекватен...
Определено сестра ти не ти прави магии с целофан от лъки бой и син конец, спи спокойно. Също така не се притеснявай, че ти връзва връзките на обевките, от това не си се разболял категорично, нито пък от билетите за градски транспорт. По-скоро ме интересува сестра ти на колко години е, отколкото твоята възраст...
:mrgreen:
ами виж сега това че ти не ми вярваш не променя фактите.сестра ми е ба 26 години и от отдавна чете и се занимава с подобен род дейност.напълно адекватен съм може би ти и колежката ри изказала се по горе оба4е сте с ограби4ено мислене поддържаики тезата че след като ми е сестра не може да направи такова не6то.айде мир вам
Аватар
sasho

Мнениеот galina_dim » 24 Юни 2006, 23:04

Виж, не ми се сърди и не ми се ядосвай, но наистина определено не звучи логично. Ама ни най-малко... Опитай се да погледнеш и другояче нещата, просто се опитай да разбереш как звучи това, което си написал. Ако наистина имаш повод за притеснение, той не е в конеца или опаковката от зрънчо. Възможно е да има проблем наистина, дай малко повече информация, контекст, бекграунд... Не можеш да твърдиш че сестра ти ти прави магии с билети за градски транспорт или опаковки от лъки бой, вързани за радиатора, без да се обосновеш по някакъв начин. Разбери ме правилно, не искам да се разстройваш или обезкуражаваш, но на този етап звучиш невероятно абсурдно... Очаквам да дадеш повече разяснения, за да можем да ти помогнем по най-добрия начин... В противен случай не знам дали някой ще приеме насериозно нещата, дори и да имаш основание да се притесняваш.

Още едно питане - ти ли си го ял този лъки бой? И билетите - твои ли са били? Имаш ли планове да пътуваш някъде, да учиш в друг град, нещо такова... Сестра ти има ли собствено семейство, има ли личен живот? Родителите ти в какво отношение са с вас... С какво по-точно се занимава сестра ти? Има много въпроси, които имат нужда от отговори, преди да се установят нещата.

Само искам да ти кажа, че магиите от роднина към роднина много рядко са за болест. Имате ли да делите нещо - наследство, имоти и прочие? И пак - какви са отношенията ви с родителите ви?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 25 Юни 2006, 05:09

EliKarim написа:
Виж, бих могла да ти кажа само, че връзки за обувки се връзват ако човек трябва да бъде спрян да отиде някъде...

Както каза Ели , а и Галина спомена , тези неща повече "миришат" на нещо за защита и/или предпазване. Т.е. айде ще го кажа така... Приемаме , че си решил да пътуваш на някъде , и от тук почват предположенията.
Ами ако сестра ти е "видяла" /усетила нещо лошо в това пътуване и иска просто да те спре/забави , за да го избегнеш.
Ами ако тя просто иска да те забави , за да попаднеш на дадено място в дадено време, което ще ти донесе късмет ???
Ами ако тя просто се е опитала да ти помогне да не боледуваш ?!
Защо винаги мислите негативно бе хора. Магията не е САМО зло , а още повече такава от близък човек , както спомена някой по нагоре ( спи ми се и помна по секунди само :roll: ).
Дай повече инфо , за да може да ти се "помогне" повече.
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sasho » 25 Юни 2006, 07:18

Първо искам да ви благодаря че проявихте разбиране и искате да ми помогнете.А сега малко факти и история :аз съм на 18години (почти 19)сестра ми ена 26 ние по принцип не сме в добри отношения даже от доста време не си говорим и от няколко години се държи странно.До преди няколко месеца намирах непрекъснато и навсякъде косми от косата й намирам и ножове сочещи с острието към мивката знам че звучи странно и глупаво но това е някаква символика и опит за въздействие.Сестра ми работи като медицинска сестра има личен живот но не ме обича особено.Аз не си спомням да съм ял от оня луки бой но със сигурност не съм го купувал.С родителите ми сме горе-дулу в добри отношения.Аз искам да следвам в пловди а живея в софия но сестра ми не знае за мойте намерения и не мисля че иска да ме предпази да не отида там защото не е в нейна полза,а напротив тя иска точно това да се махна вкъщи и за това може би са смачканите билети на пода -за да отпътувам.По принцип звучи ненормално и е но е факт че собствената ми сестра се опитва да ми прави магии както написах в предишния пост тя чете книги за окултните науки,магии и въздействието върху хората.Билетите не са мои.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете и вземете отношение по въпроса.
Аватар
sasho

Мнениеот WandaBlenda » 25 Юни 2006, 12:59

Neznam sestra ti kakvo 4ete ,ama ti maj si pro4el vsi4kite i knigi,4e i v pove4e.Ako znae6 v mojta ka6ta kolko kosmi ima ot mene,i kak zarjazvam nozovete kadeto mi padne, bez da pomisla nakade so4at ostrietata-maza mi trjabva6e da me e natiril otdavna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.PSori za latinizata.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 26 Юни 2006, 16:07

Мислех да не пиша по темата, но не се стърпях... Сашо, всеки човек губи поне над 50 косъма на ден (предполагам беше подобна бройката) и няма нищо странно в това да има разпилени коси навсякъде, особено ако косите и са дълги и цвета е очебиен... Не е магия да разпилееш няколко косъма а и както се изразих, защо мислиш че странното държание на сестра ти е зло отношение към теб?! Не е ли възможно да опита да те предпази ...или което допускам най-вече - ти да си въобразяваш?! Фантазията не е лошо нещо, но нека отбележа няколко неща:
Първо - това че сестра ти чете повече и се държи странно, не означава че прави резултатни магии дори да опитва.. Възможно е тя въобще да не прави нищо такова каквото си мислиш.
Второ - няма нищо странно в това брат и сестра да се разбират, да се мразят и темподобни взаимоотношения... Това не е повод да ти вреди. Ако си убеден обаче, говори с нея за безпокойствата си.
Трето - едва ли поставено острие сочещо към мивка е умишлено, или още по-малко - магия.
Четвърто - въпреки че си на възраст, в която трябва вече да се мисли разумно... виждам че още мислиш наивно... Поне постовете ти са такива.
И пето - не мисля че с galina_dim сме колежки (въпреки че споделяме общо мнение тук) или пък с ограничено мислене!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот sasho » 26 Юни 2006, 16:51

Мисля разумно ,но признавам че това е може би изблик на мойта наивност(която притежавам в умерени количества-надявам се).Написах ''колежка'' като метафора не и обръщай внимание,на ограниченото мислене също.Само че не проумявам как са ми се завързали връзките на дясната маратонка не двете заедно ами всяка за себе си,но няма значение.
icon_occasion
Аватар
sasho

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор