Относно благодарностите...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот weballergy » 01 Сеп 2006, 19:29

Имам един въпрос:
Изпълних ритуал, който показа действието си още на 2рия ден. само че проблема е там, че молбата ми беше за още някои неща, които трябва да се случат( и да продължат да се случват) в бъдеще. Та въпросът ми е дали трябва да отправя благодарност към съществото още сега? Или да поизчакам още? А трябва ли да произнасям благодарност след повечето неща, които са се случили благодарение на ритуала?
Последна промяна weballergy на 04 Сеп 2006, 16:10, променена общо 1 път
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Звездичка » 04 Сеп 2006, 10:05

Най-вероятно би трябвало да изчакаш с изказвнето на благодарност докато заклинанието ти не бъде доведено до окончателна реализация;
но ако това не стане или желаеш ускоряване на процеса, би могла да отправиш благодарностите си за полученото, заедно с една повторна прокламация на онази част от желанията ти, която не се е проявила.
А ако смяташ, че едно такова протакане и повтаряне на заклинанието биха могли по някакъв начин да разклатят авторитета ти пред съществото или пък да накърнят самочувствието и увереността ти като магьосник, можеш този път да поставиш на съществото срок за изпълняване на желаното от теб.
Ти решаваш. Успех! :)
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор