Медитация на Снимка

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот ZefaS » 24 Сеп 2006, 08:49

А като си се овълчил можеш ли пак да станеш "нормален"?А можеш ли да се "одракониш" и какво ще добиеш ако успеш?Как да медитирам над снимка?Мога само над муладхара.Звучи ми много интересно и ако ми отговориш на въпросите смятам да пробвам.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 24 Сеп 2006, 08:57

Можеш да прогониш духът на вълка но винаги ще остане нещо от него в теб . Да се одракониш би трябвало да значи да пуснеш Духът на Дракона в теб и това звучи съвсем изпълнимо но при него мисля че няма да придобиеш каквито и да е външни белези с малки подробности . За медитацията на снимката е нещо лесно и ще обясня като има време (има разновидности на медитация върху снимка) . . .
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 24 Сеп 2006, 09:20

Мен не ме нтересуват външните белези ,а душевнитата промяна.werewolf е усещал котките ,кучетата са се плашили от него ,следователно и от одраконяването трябва нещо да се промена.И сигурно ще се промени много повече ,защото вълкът е обикновено животно ,а драконът е магическо създание.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 24 Сеп 2006, 09:36

В драконите съм невеж си признавам а за вълците питай каквото искаш
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 24 Сеп 2006, 14:06

PLSSS кажи ми как се медитра върху снимка !Начи ме на различните разновидности на медитация върху снимка.Не.Научи ме само на този ,който ще ми помогне за одраконяванетто.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 24 Сеп 2006, 15:11

в този случай можеш да направиш следното . Гледай се в огледалото два дена и гледай всяко твое очертание на лицето може и на останали части от тялото зависи на какво е снимката . Гледаш се и се съгласяваш с всичките си черто (въсприемап ги) . (хбаво е да се гледаш около 20 мин на ден и то като започне да се стъмва) . След тези дни вместо огледалото гледаш снимката която е наи добре да е истинка а не рисувана и т.н. и да се виждат много добре очертанията . Гледаш я и се съгласяваш че това си ти . Представяш си как твоите очертания се променят в тези от снимката . Това е общо взето единият вариянт който е един от най-добрите в този ти случай
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 24 Сеп 2006, 16:55

Мерси много.Но преди да го пробвам трябва да те питам още нещо.На дракон не мога да си намера снимка ,за това нали няма да е грешка да използвам рисунка?Ами ако е чернобяла ?Ако на рисунката образа е цял трябва ли да гледам само лцето си или не?
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 24 Сеп 2006, 19:25

Никой не е казал как точно да изглежда дракона за това може и да стане но за дракон мисля че е по добре да използваш друго . Под друго накратко обяснено да си представиш "зад снимката" какво стои и да го допуснеш да се влее в теб . Може би малко те разочаровах но мисля че трябва да обмислиш какво ТОЧНО искаш . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 25 Сеп 2006, 00:56

ZefaS: Опитай се да призовеш дракон и после да се превъплатиш в него :). След като после възвърнеш формата си, ще откриеш че част от мисленето ти може и да съответства на това на драконите ;). Е, може да се наложи да се посбиеш първо с него малко за да му покажеш дали си достоен за това, но то си е в реда на нещата ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 25 Сеп 2006, 19:20

Как да го призова? Какво имаш предвид под това да се посбия с него?
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор