Мигът си е вечност за това

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот ilusia » 16 Окт 2006, 10:52

Понякога когато чуя фраза , не позната ми до този момент усещам нещо странно. Когато видя нещо - знак , снимка , нещо каквото и да било обикнвенно на пръв поглед , усещам пак странни неща. До тука добре - сама си ги обяснявам...
НО ... защо когато погледна през прозореца , хапна нещо или пиина . Нещо обикнвенно портокалов сок или ябълка... през мен преминава нещо.
Не мога да го обясня сякаш през мозъка ми минава ледена вълна , разтърсва ме и точно за момент от секундата за адски адски кратко време , мигът си е дълго за това време сякаш не съм тука. Не няма общо с астралното пътуване -не е това.
Дори ледена вълна не е. Трудно е за обясняване и анализиране за толкова мъничко време.
И това не става с някакви необикнвенни храни , алкохол или нещо което не се ползва в ежадневието - напротив. Неща който всеки ден са край нас...
Какво мислите
Ето това например Изображение
Веднага видях как го държа в ръката си , пирамида и тя се върти в дланта ми на няколко сантиметра от нея във въздухът и усещането бе нещо подобно но доста по-слабо....
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 17 Окт 2006, 18:17

Една искане от мен - Не бъди като глупците да си обяснияваш всичко . "ХОРА" първо дайте да почувстваме а отговора сам ще дойде
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 17 Окт 2006, 18:31

Един отговор от мен ;)
Ако ми падне огънят - ще го гледам... , ще го почувствам , ще усетя колко е топъл и хубав... и как да си направя яко кафе на него.
А после ? АКо не се изпаря и не си обясня какво е...
как ще имам хубаво кафе ;( ако изплючи един дъжд ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор