Пръстите ?!?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот B-L-O-T » 15 Ное 2006, 17:42

Какво знаете за пръстите най-вече на ръцете ? Този безимения има много по различна чувствителност от останалите напоследък . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ultra » 17 Ное 2006, 00:24

Чувала съм за някакви енергии там,ала бала и че този безименния имал голяма роля в цялата работа.Именно заради това на него се носила брачната халка и ....май само това знам...
Това,което пост-нах ми се струва глупаво,защото пиша това което бегло си спомням и не съм запозната особенно с тези неща.
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bastet » 17 Ное 2006, 09:32

Сещам се за две посоки за мислене относно пръстите.

Едното е хиромантията.. там всеки пръст отковаря на планета. Безименният е свързан с търговията и сделките, на дясната ръка са тенденциите, които зависят от теб, на лявата са първоначално зададените. Ако те сърбо-щипка супер странно кожата, възможно е да ти е променят линиите на дланта и пръстите. Случвало ми се е два пъти досега, когато са ставали големи промени в живота ми.

Другото са мудрите на бхарата-йога - с пръстите на ръцете си оформяме жестове на силата и медитираме в покой или движение. Безименният пръст там играе важна роля, но значението се носи от цялата конфигурация на пръстите и ръката.
любопитството погубва котката, но възторгът от наученото я връща към живот
Аватар
bastet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 17 Ное 2006, 18:22

Първото с парите звучи нелепо (Къде се ги бъркате тия пари . . .)
2рото си дала малко информация - Някой да доразвие написаното от Бастет ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 17 Ное 2006, 18:54

Астрологични връзки и основни линии на ръката

Основни линии
Синя линия - на ума
Червена линия - на сърцето
Вилетова линия - на съдбата
Оранжева линия - на живота

Линиите мога да бъдат по различен начин оформени - с различна форма, големина, яснота и т.н. Всеки признак има значение.

Астрологични връзки
Малък пръст - Меркурий
Безименен - Слънце
Среден - Сатурн
Показалец - Юпитер
Палец - Венера

хълмове по ръката: меркуриев (под малкия пръст), аполонов/слънчев (под безименния пръст), сатурнов (под средния пръст), юпитреов (под показалеца), венерен (под палеца), лунен (долъ вляво на лява ръка), марсов(посредата на ръката).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 17 Ное 2006, 19:23

Добре - казахте ми какво символизира а как се използва ? и на какво се дължи свръхчувствителноста му при мен ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот nishtoto » 17 Ное 2006, 20:56

Палеца е Аз сьм.Отгиворност за собствените дела.Показалеца-Карма-Наказание-Ти ,Аз.Средния-Висшият Аз.Безимения-Триединството.Кутрето-Истината.Енергиите на Водолея спомагат за обединението на триединството при човека.По чувствителните вече го чувстват. Ерата на единението.Низш Аз,Среден Аз,Визш Аз едно цяло.(Дух.Душа,Тяло)Сьщо така безимения е и тьи наречения троен нагревател.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор