Жаба

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Efrosina » 02 Апр 2007, 06:57

Трябва ми жабче!От къде в София мога да се сдобия с тази гадинка? icon_flowerface
Аватар
Efrosina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 02 Апр 2007, 11:14

:) Предполагам от някой Зоомагазин. Сигурно ще ти предложат някоя екзотична Жаба. :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот debika » 02 Апр 2007, 13:37

При нас си ги имаме в зелените площи между блоковете, по здрач изскачат гадинките. Сигурно и при вас в София ще има.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Efrosina » 12 Апр 2007, 14:27

Wizard написа::) Предполагам от някой Зоомагазин. Сигурно ще ти предложат някоя екзотична Жаба. :wink:

:) Пробвах,но нямаха!Явно няма търсене! sad3
Аватар
Efrosina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Efrosina » 12 Апр 2007, 14:35

debika написа:При нас си ги имаме в зелените площи между блоковете, по здрач изскачат гадинките. Сигурно и при вас в София ще има.

Виж това е идея!Как не се сетих малко по-рано. :wink: В моя квартал няма,ама ще ида да видя в съседния,дано ми провърви там! :roll:
Аватар
Efrosina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 12 Апр 2007, 20:09

Че нямаш ли някой гаден даскал? Превърни си го в жаба и готово!:) Обаче после ще ти трябват доста големи мухи- нали знаеш,че масата се запазва? Представи си един жабок 80 кг.:)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Efrosina » 13 Апр 2007, 08:13

Ами alistar на мен точно за това ми трябва жаба!:)Това с прехраната не е проблем!Имала съм жаба и като нямаше мухи я хранех с трошички хляб,в този случай две филий ще стигнат!:)Въпросът тук е че преди да направя някой в жаба ми трябва истинска жаба!
Аватар
Efrosina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 13 Апр 2007, 19:18

Жабата ще стане по-трудно от свинята:) В книгата "Големия ключ на Соломон" имаше свински метод:) Ако я имаш хвърли и едно око-това си е омагьосване,както със жабата,но хората ще виждат в клиента свински черти. мен свинята ме кефи повече:) Все пак става да се направи със всякакво животно-стига да е гадно-иначе няма смисъл нали?:) Виж принцове и принцеси се правят по-трудно:)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Efrosina » 14 Апр 2007, 07:24

За съжаление я нямам тази книга,трябва да си я купя!Това със свинята и мен ме кефи!:)Все пак звучи някак по-обидно да кажеш "свиня" отколкото "жаба",но какво да се прави ще пробвам първо с жабата,ако намеря такава!
Аз и да можех нямаше да ги правя на принцове и принцеси,не го заслужават!:)
Аватар
Efrosina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 14 Апр 2007, 20:01

Съжалявам,бях дал да я четат и не ми я върнаха,иначе бих се поразтърсил. Но за принцовете и принцесите не си права:) Къде по-готино е да направиш някого на принцеса и след това да го обърнеш на жаба:) Падението е по-голямо. Не случайно ти го пиша това-не го приемай буквално. Помисли и ще видиш,че би могло да се получи и без ритуал. Да накараш някое нищожество да се почувства значим и след това да му сринеш представите и да го убедиш,че е по-нищожен,от колкото се е мислел преди...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Efrosina » 15 Апр 2007, 12:38

:) Не отричам,че може и без ритуал,но нямам нервите да се занимавам с убеждения!Ако мразя този човек,как ще го търпя близо до мен,че пък и да му казвам колко е готин и велик?Просто не мога да си кривя душата,независимо от каузата! :roll:
Аватар
Efrosina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gargamel » 30 Май 2007, 20:09

Efrosina написа:Трябва ми жабче!От къде в София мога да се сдобия с тази гадинка? icon_flowerface

Най-добре си намери някой приятел от малките курсове на Медицинска академия- към катедрите по физиология и патофизиология трябва да има вивариуми.Правят се опити с жаби ,котки ,зайци и друга гад.Та или иди се примоли за една жаба във съответната катедра,или накарай хипотетичният студент -медик -приятел да ти свие една/да не забравиш да му натъртиш-жива ,щото ако ти домъкне само ненужните никому жабешки бутчета след упражнение-файда йок/ :P [font=Courier New] [/font].
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 30 Май 2007, 20:36

Ефросина - от коя част на софия си ? (квартал?)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 31 Май 2007, 01:15

В горната част на Южния парк има едно блатце пълно със жаби.Ще го намериш по крякането.Вземи си високи гумени ботуши:)
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор