В центъра на масата слага6 талисмана.В четирите краища слагаш 1.Свещ-каквато и да е,важното е да гори ида има огън
2.Благовоние-избираш в зажисимост от целта на талисмана.
3.Най-обикновенна сол или шепа пръст.
4.Вода в чаша.От чешмата.да не е преварена защото преварената вода е мъртва.
Горния край на талисмана да со4и към свеща и благовонието.Концентрирай се и визуализирай всеки от четирите елемента.Свещ-огън.Благовоние-въздух.Сол-земя.Вода-вода.После освещаваш елементите.Може да ги осветиш в името на чука на Тор.Може да визуализираш Игдрасил и да осветиш в негово име.Може да осветиш с който си искаш бог.Може да си измислиш нещо свое си.
После благодариш на съответното божество.
После взимаш амулета,прекарваш го 3 пъти над свеща и казваш 3 пъти:
Освещавам те в името на огъня
Над благовонието:
Освещавам те в името на въздуха
Над солта:
Освещавам те в името на земята
Над водата:
Освещавам те в името на водата
После протягаш напред ръце с амулета и казваш:
О велики богове,погледнете моя талисман и му дайте сила.В името на Один ,да бъде!
Та въпросната рина беше
Sowilo-соу-уее-лоу.
Та значи на талисманчето му сложих едно тюркоазче и едно др камъче със сложно име и стана един наистина добър талисман...Обаче ето я и съществената част.Незнайно как тюркоазчето се откъснало от талисманчето което майка ми носеше постоянно,и се загубило някъде-лошото е че и тя незнае къде и така и не го намерихме.Та аз всега и взех ново камъча,ама незнам кво да го правя и за тва ви моля за помощ.Дали да го освета отделно и после да го сложа на талисмана,и кака точно да го осветя,или да не го освещавам и ад си го сложа така,или пък да го сложа на талисмана и наново да го осветя цели с тва руническото...Моля Ви кажете кво да правя че все пак майка ми го носи и неискам да прецакам нещо.Много ама много ще съм ви благодарна ако ми помогнете да си оправя талисманчето

Благодаря предварително.....