РАК-лечение ?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот ilusia » 11 Юни 2007, 22:50

Вижте не ми е нито до духове , нито до Божията промисъл. Искам сериозни отговори от хора , който знаят какво правят и говорят.
Не искам рецепти или отвари .
Би ли могъл ракът да се повлияе с енергиино лечение и как може това да стане . Моля за начини ...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 12 Юни 2007, 05:47

Ти не можеш, нито аз, нито който и да е от форума.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 12 Юни 2007, 09:05

Не виждам да съм искала оценки мога или не.
Питах как !
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 12 Юни 2007, 09:55

като стана дума за рак и всичките ви познания от областта на магията ви се изпариха май. Ами дайте според Air давайте изразете "намерението" да излекувате човека и земи че стане. Или чертаете си пентаграмата във стаята и правите ритуалите и там всичко свещи, заклинание и лекувайте. Нали магията всичко може стига да искаш "истински" - това май бяха думи на Марио.
ilusia - аз знам някой неща за така наречената болест "рак" , но няма да ги напиша, защото аз съм се мислел за някакъв изкючителен разум - който според енергийните разуми никога няма да се разболея от рак, интересно защо ли смятат така.

Има едни образования раковоподобни някой екстрасенси успяват да ги премахнат, зависи какво е образуванието.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 12 Юни 2007, 10:06

icon_censored .
С картинка да ви го нарисувам , да го разберете . Въпроса беше кратък , точен и ясен. Всичко друго моля да бъде изтрито от модератор.

Този пост беше редактиран от ODISEY !
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 12 Юни 2007, 10:13

ilusia - кратък точен и ясен отговор, рака го правят енергийните разуми, става именно като облючват тялото на човека енергийно. С това не можеш да се бориш, освен ако не си по-силна от тях. Откъде ли го знам това, имам си мисъл в главата, а не супер си си.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 12 Юни 2007, 11:12

ilusia написа:Не виждам да съм искала оценки мога или не.
Питах как !

Не съм ти давал оценка, просто казах че не можеш. Виж, ако можеше щеше сама да знаеш как :wink: Никой не ще ти отговори по друг начин на въпроса.

Ако си болна от рак, пожелавам ти приятно изкарване на оставащите ти дни :roll:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 12 Юни 2007, 11:40

Зная до някъде как. Обаче едно е да си мислиш , че знаеш , друго е да знаеш...
Благодаря.
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот debika » 12 Юни 2007, 13:33

Ако някой има идея за лечение да сподели, стига празни приказки и философствания
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот DarkAngel666 » 12 Юни 2007, 16:05

Ако някой има идея за лечение да сподели, стига празни приказки и философствания.

Зависи кой питаш. Будист би ти казал с медитация. кабалист би ти казал да тънеш в средна колона по цял ден. Лекар би ти казал да си пиеш лекарствата, ако има някакъв шанс, ако нямаш, би ти казал да си оползотвориш дните. Християнин би ти казал вяра в Исус. Мюсулманин би ти казал вяра в Аллах. Зависи кой питаш, но основното е едно:

силна вяра --> резултат
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 12 Юни 2007, 21:07

Ненормално идиотски мнения (постове) сте дали . Само DarkAngel666
каза нещо смислено макар че пак не е това което търси Ilusia .
Ilusia - Имало слувай в който дете се излекувало от рак на мозъка след като лекарите се отказали . Той се съсредоточил върху белите си кръвни телца . Манипулирал ги . Успял благодарение на собествените си усилия в продължение на 6 месеца и това че един от лекарите бил окултист . Той научил детето КАК да управлява телцата а то го напварило . Визуализация на белите кръвни телца и атакуването им на тумора . За да го вкара "в играта" окултиста му казал да си представи белите кръвни телца като космически кораби а тумора като голямо галактическо зло защото детето било се въудошевило скоро от Стар Уорс . Окултиста няма нужда от "космическите кораби" (сравнението) а може директно да визуализира кръвните телца . Майсторлъка е Максимсум контрол върху белите кръвни телца . Иначе планът не е труден ; изпълнението му е трудно . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 12 Юни 2007, 21:22

Между другото на мен точно подобно нещо ми се въртеше в главата.
Вероятно по лесно е ако се прави на друг човек нали ?
Само че... ако тумара има разсейки това значи че трябва да манипулираш всяка една засегната част и орган....
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 12 Юни 2007, 21:26

Мисля че е по-лесно на себе си а не на друг човек . (на мен ми е по-лесно) . Тялото си има нужните уръжия спрамо тумора само трябва да ги наосчиш което е много трудно . Няма по-добро оръжие спрямо тумора от тях - Физично заболяване-Физично лекуване . Ако има разсейки мисля че на всяко отделно място защото малко хора могат да се съсредоточат върху цялото тяло в един момент . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 13 Юни 2007, 08:12

НА мен лично ми е по-лесно върху други хора , но благодаря :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 13 Юни 2007, 16:09

Ilusia - Имало слувай в който дете се излекувало от рак на мозъка след като лекарите се отказали . Той се съсредоточил върху белите си кръвни телца . Манипулирал ги . Успял благодарение на собествените си усилия в продължение на 6 месеца и това че един от лекарите бил окултист . Той научил детето КАК да управлява телцата а то го напварило . Визуализация на белите кръвни телца и атакуването им на тумора . За да го вкара "в играта" окултиста му казал да си представи белите кръвни телца като космически кораби а тумора като голямо галактическо зло защото детето било се въудошевило скоро от Стар Уорс . Окултиста няма нужда от "космическите кораби" (сравнението) а може директно да визуализира кръвните телца . Майсторлъка е Максимсум контрол върху белите кръвни телца . Иначе планът не е труден ; изпълнението му е трудно . . .

Както преди време един човек ми каза, има голяма разлика между визуализацията и действителното преживяване. Едно е да си визуализираш енергии и т.н. и съвсем друго да ги видиш наистина, да ги усетиш и контролираш.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 13 Юни 2007, 16:19

Марио прав си но началото е самата визуалицация . В началото реалните действия за в повечето случаи нула . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 13 Юни 2007, 16:49

Да, така е. Точно за това и казах в началото, че в този форум няма човек, който да може да излекува рак. Моят най-голям успех в болестите е само да намаля болката по време на бъбречна криза, а за рак... confused2
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 13 Юни 2007, 17:15

А моят е да излекувам киста :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 13 Юни 2007, 18:00

Марио написа:Да, така е. Точно за това и казах в началото, че в този форум няма човек, който да може да излекува рак. Моят най-голям успех в болестите е само да намаля болката по време на бъбречна криза, а за рак... confused2

Не те разбрах - Демек смяташ че няма хора в този форум "надраснали" само визуализацията или не са достигнали нивото за да го излекува ? Ако е второто нямаше нужда да го казваш защото Ilusia питаше за начина . . . Обясни ми с други думи пак какво си искал да кажеш
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 13 Юни 2007, 18:08

Има поредица от книги на Луис Хей 'Излекувай тялото си', 'Излекувай живота си' и т.н. Според писателката причината за болестите в тялото са мисловни модели заучени от болния. Обяснено е всичко как да излекуваш от главоболие до рак. Тя самата пише, че се е излекувала сама от рак. Мисля че основата на лекуването е нещо като самохипноза, но не давам мнение за това, защото не знам. Ако са ти полезни може да се намерят в книжарниците, мисля, че все още имат тираж.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор