Имам един малко странен въпрос ... всъщност цялата ситуация е дебилна. Шибана... Както и да е.
В живота ми малко съдбовно се появи едно момче. Вчера погреба майка си , а днес има рожден ден. Имаме доста близки отношения , но не връзка. Тази нощ поговрихме малко , час преди да си дойде усетих лека болка в лявото слепоочие . Говорихме за майка му , пиинал е малко и аз говорих всякакви глупости , че най-големият страх на една майка е за детето й и че сега неговата има възможност да го гледа от някое пухкаво облаче и да го подкрепя. Пълни абсурди но в такъв момент на едно дете... какво можеш да му кажеш , освен приказки за лека нощ ? Та... в друго ми е въпроса , прозореца ми е на няма и педя от главата. Цял ден имам усещането , че тая жена е край мен. Изведнъж усетих силна топлина по врата от дясно - точно където е отворения прозорец и принципно идва хлад. Сякаш някой си слага топлата длан. Точно на едно определено място. И като леко изтръпване. Не знам защо , никога не употребявам тая дума , нарекох го "пате" и то няколко пъти. Изведнъж каза " мама ме наричаше така от както се помня" . Попитах го иска ли да спра , каза , че не.
Съжалявам , че толкова емоционално подхождам към зададения въпрос ... но той е важен за мен. Възможно ли е това което усетих да е било майка му ? И ако да... какво иска ?