от marise » 24 Юли 2007, 06:09
Сега,
искам да кажа първо, че съм човек, на когото трудно може да му повлияе каквато и да е енергия, особено на негативната енергия, на която имам навика да се присмивам, като я усетя.
Това за прокклятието ми го казаха преди 2 дни и второ аз никого не обвинявам за моите несполуки или за несполуките на моите близки.
Трето, че даден човек има възможност, неосъзната или осъзната да изпраща и злъчва негативна енергия, това и децата в дестката градина го знаят!
Проклятието е една такава негативна енергия, която може да повлияе по един или друг начин и, тъй като не съм сигурна дали мога да я отблъсна единствено с позитивните си мисли и енергия, затова питам за мнението на присъстващите, според тях дали има някакъв друг метод, с който бих могла да я отблъсна!
Трето ако бях лош човек, въпроса ми щеше да бъде:Я ми кажете как да ги прокълна тия тъпанари и цялото им семейство и така нататък.
Аз просто и само искам да се предпазя от негативите, човека когото обичам и мисля, че всеки би искал това за близките си.
И на Кат да кажа: то винаги трябва да има опозиционно мнение като твоето и аз освен да излеча позитивната полза от него, друго няма да направя! Всеки може да вярва във каквото си поиска, аз съм избрала да вярвам в ДОБРОТО.
P.S - Само дето е на изчезване, казах го веднъж и пак ще го кажа:
Иска ми се да вярвам все повече и повече в доброто в хората, но срещам все повече и повече лоши и злобни човеци!
За мен с това темата се изчерпва.