Моля за отговор

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот marise » 23 Юли 2007, 06:54

Здравейте,
бих искала да знам дали сама бих могла да разваля родово проклятие или трябва да се обърна към човек специално занимаващ се с подобни неща?
Също така дали сама бих могла да направя огнена защита на мен и семейството ми?
И ако не да ми препоръчате човек към, когото мога да се обърна!
Очаквам отговорите ви!
Благодаря!
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dsims » 23 Юли 2007, 07:55

Най-добре е сама да се справиш! Какво повече може един специалист от теб, ако става дума за нещо такова! Ако си болна отиваш на лекар. Да, но ако си тъжна не отиваш при клоун, а сама се развеселяваш, или гледаш хубав филм, или слушаш мусика, а не тичаш при специалист! В случая сама трябва да се справиш! Интересно ми е да разбера какво е проклятието! Ще споделиш ли, може да ти се помогне повече ако споделиш в подробности!
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 23 Юли 2007, 09:36

Земи ни светни какво е проклятието за да има почевече помощ иначе поткрепям отговора на dsims да търсиш единствено в себеси за да намериш най-точни най-лесни за теб начин да се пребориш с трудностите
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот marise » 23 Юли 2007, 09:51

Проклятието е от чичото на моят приятел и преди да почине преди година сега разбирам че е проклел приятеля ми и неговият брат никога да нямат деца.
Постоянно се случват гадни неща във всяко едно отношение, в нищо не върви, опитите за деца съответно са неуспешни, все едно всички сме във някаква черна дупка, абе едно хубаво нещо не ни се случи в близките 2 години!
Само искам да се развали скапаното проклятие и огнена защита и на тримата поне малко да се предпазим от негативните влияния на семейството на чичо му!
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dsims » 23 Юли 2007, 11:53

Като каза за невъзможност да има бебе се сетих за Норбеков! Е и за баба ми се сетих, веднъж само с две думи развали един автобус, но това не е важно. Може да използваш следния начин от днигата ми:
1 Всяка вечер в продължение на четиредесет дни закачай по една игла с червен конец на вратата (може да ти се стори странно, но работи. Купи си за тази цел кутия с игли и ги пречисти). Докато ги закачаш мисли само за думата щастие.
2 На 44-тия ден остави само първата забита игла, а другите зарови, докато баеш за благополучие, оспех, щастие и пречистване на теб и на близките!
3 Направи с тази игла и червен конец от същата макара една възглавничка с желанието ти написано на един лист згънат вътре. Сложи билки и кристали по извор, напълни с памук и заший цялата възглавничка. Когато се случи на някой от вас нещо наистина хубаво отиди там където си заровила иглите и набучи на възглавничката всичките 39 игли докато мислиш за написаното в нея! Зарови я ! Първата забита на вратата игла с която ши я остави на вратата с конеца докато, някой външен не я махне без да си му казвала или не падне сама!
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот marise » 23 Юли 2007, 12:12

Благодаря dsims,
а нещо по въпроса за огнената защита дали би могъл да споделиш?

Още веднъж благодаря на всички за мненията и отговорите!
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dsims » 23 Юли 2007, 13:29

Не разбирам от огнена защита, но мога да ти препоръчам в стаята в която най-много седите да сложиш на изток, запад, север и юг по предмет символизиращ съответния елемент. И разбира се да призовеш елементите да пазят дома ви и самите вас. Съжалявам че не мога да ти кажа нищо за огнената защита! :oops:
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 23 Юли 2007, 14:06

Също ако иксаш пали 3 пъти в седмицата свещ на богородица и се моли за деца... Чувълсам че помага ....
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 23 Юли 2007, 17:45

Ние от къде да знаем какво можеш и какво не ? Щом питаш значи усещаш че не можеш . Тогава отиди при някой .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 23 Юли 2007, 19:47

"Проклятието е от чичото на моят приятел и преди да почине преди година сега разбирам че е проклел приятеля ми и неговият брат никога да нямат деца. "

Не знам как да го напиша, няма такова животно "родово проклятие" ако щете вярвайте. Какво значи някой някого да прокълне, някой да го обясни как някаква енергия отива някъде и стават после едни глупости през целия живот на хората, таратанци пълни глупости са това. Разберете нормалният човек тоест да речем 99.9% от всички хора не могат да излъчват никакви енергии. Вие тука дето си мислите че се занимавате с магия също не можете.

Между другото чакам да оправите времето нали имате ритуали за всичко и можете всичко.

И все пак знам как става това родово проклятие, също восъколеене и тройна огнена защита. Някой може ли да каже защо пък огнена, ами щото огъня е много силно нещо, обаче как огън ще ти предпазва мисълта не ми е известно, няма такова нещо.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 23 Юли 2007, 19:52

Не съм убедена че родово проклятие се чисти наведнъж. Мисля че наслояването от поколение на поколение не се изчиства... Предава се по кръвна връзка, но има значение дали от мъжка или женска страна. Нещата само се забавят, спират, но имат последователност. Например ако при теб нещата бъдат със "стопирано действие", то при поколението ти, те ще са по-слаби, по-лесни за чистене и т.н. Това е така, не защото е невъзможно да се изчистят нещата, а защото не съм срещала толкова добър маг, за да стори това.
Бих те пратила при свещеник, който да работи с киприановите молитви.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот KAT » 23 Юли 2007, 20:05

на кого ще се молим на Бог ли или на енергийните разуми. Да се изчистят нещата, ако мислите че има нещо заседнало от родовото проклятие в човека, много бъркате.

Сега аз ще таковам родовото проклятие, говоря това тука конкретното и всичките глупендъри дето имат пръст в това, обаче няма да има никакъв ефект, тоест мисълта ми е що не ми се стовари върху мене такова нещо, как беше до 9-то коляно или до 7-мо, вече съм забравил. Ако искат могат постоянно да го правят няма никакво значение до кое коляно е.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 23 Юли 2007, 20:24

EliKarim написа:Не съм убедена че родово проклятие се чисти наведнъж. Мисля че наслояването от поколение на поколение не се изчиства... Предава се по кръвна връзка, но има значение дали от мъжка или женска страна. Нещата само се забавят, спират, но имат последователност. Например ако при теб нещата бъдат със "стопирано действие", то при поколението ти, те ще са по-слаби, по-лесни за чистене и т.н. Това е така, не защото е невъзможно да се изчистят нещата, а защото не съм срещала толкова добър маг, за да стори това.
Бих те пратила при свещеник, който да работи с киприановите молитви.

Освен това не съм убедена , че точно ти можеш да го развалиш.
Не искам да казвам нищо против теб , просто това е много силно проклятие , както каза Ели :)
Защитата.. ами опитвай :)
Имам приятелка , която би могла да го развали , но е доста трудоемко и не зная би ли се съгласила :)
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 23 Юли 2007, 20:32

ilusia - родовите проклятия ги правят енергийните разуми, дори в почечето случаи си ги измислят, че уж има такова нещо в семейството на някой човек, защото това действа много на психиката на човека като го чуе.

Я ми кажете тук в случая коя е тази невидимата сила която прави така че през последните 2 години само лоши неща да им се случват. Чакам отговор, те все се мъчат да правят правилно нещата а те не стават, значи някой друг е виновен за бедите им. А тези другите защо ли постъпват така с тях. Мога още доста въпроси да наредя .......
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 23 Юли 2007, 22:46

Кат... скрий се някъде
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 24 Юли 2007, 06:02

интересно защо като ви задам въпроси от най-общ характер по вижданията ви и вие почвате веднага да бягате. Моите въпроси са елементарни, всеки би трябвало да се замисли за тези неща, авие дори не смеете да отговорите. Отговорът е прост, защото моите въпроси са провокативни, в смисъл че цялото ви разбиране се разбива на пух и прах, затова и не отговаряте, защото ви е страх (подсъзнателно, нали вие си имате подсъзнание).
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот marise » 24 Юли 2007, 06:09

Сега,
искам да кажа първо, че съм човек, на когото трудно може да му повлияе каквато и да е енергия, особено на негативната енергия, на която имам навика да се присмивам, като я усетя.
Това за прокклятието ми го казаха преди 2 дни и второ аз никого не обвинявам за моите несполуки или за несполуките на моите близки.
Трето, че даден човек има възможност, неосъзната или осъзната да изпраща и злъчва негативна енергия, това и децата в дестката градина го знаят!
Проклятието е една такава негативна енергия, която може да повлияе по един или друг начин и, тъй като не съм сигурна дали мога да я отблъсна единствено с позитивните си мисли и енергия, затова питам за мнението на присъстващите, според тях дали има някакъв друг метод, с който бих могла да я отблъсна!
Трето ако бях лош човек, въпроса ми щеше да бъде:Я ми кажете как да ги прокълна тия тъпанари и цялото им семейство и така нататък.
Аз просто и само искам да се предпазя от негативите, човека когото обичам и мисля, че всеки би искал това за близките си.
И на Кат да кажа: то винаги трябва да има опозиционно мнение като твоето и аз освен да излеча позитивната полза от него, друго няма да направя! Всеки може да вярва във каквото си поиска, аз съм избрала да вярвам в ДОБРОТО.

P.S - Само дето е на изчезване, казах го веднъж и пак ще го кажа:
Иска ми се да вярвам все повече и повече в доброто в хората, но срещам все повече и повече лоши и злобни човеци!
За мен с това темата се изчерпва.
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 24 Юли 2007, 06:26

Дали се влияеш от негативни енергии или не в случая няма значение.

KAT
въпросите ти са смешни и ще бъдат пренебрегвани от всеки , който има поне малко идея от окултизъм :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 24 Юли 2007, 06:29

"Сега,
искам да кажа първо, че съм човек, на когото трудно може да му повлияе каквато и да е енергия, особено на негативната енергия, на която имам навика да се присмивам, като я усетя. "

ами какъв ти е проблема тогава, значи теб проклятието не те е хванало.

"Трето, че даден човек има възможност, неосъзната или осъзната да изпраща и злъчва негативна енергия, това и децата в дестката градина го знаят! "

те децата може и да знаят нещо, но всъщност не можеш и грамче енергия да излъчиш.

Сега ще ви напиша и как става този процес с негативната енергия, само един от подвариантите му.
Примерно излизате си от вас и от известно време започвате да забелязвате как съседите ви почват да ви гледат със завист, примерно когато се качвате на новата си кола и тръгвате. Друг път ви гледат така че все едно сте им изяли десерта, тоест с омраза някаква, пак на същата основа на завистта. Излизате пак от вас вече забелязвате че и погледите на съседите ви са почнали да стават едни такива от рода на лоши очи. Това почва да се случва доста често с вас. Вие ходите на робота примерно. През дена от време на време започвате да се сещате за преживяванията си със съседите си. След това като се върнете вкъщи тази вълна от съседите се стоварва още по-силно върху вас и почвате доста да се изнервяте. Сега целия този процес от самото му начало като стигнем до най-важния момент на припомняне на събитията го прави някой енергиен разум или дух (наричайте го както искате). Дори този енергиен разум почва така да прави че сякаш започвате все по силно да усещате тази "негативна енергия" излъчена от съседите ви и някои други хора. Но това всичкото го прави енергийния разум като ви пуска подходящи мисли, които да скапват психиката ви. Изводите сами си ги правете, мързи ме да пиша, а и има основателна причина изразяването ми писмено да не е на висота. Само да спомена че всъщност енергийния разум прави така че хората така да ви гледат, защото той си има цел, да ви превземе.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 24 Юли 2007, 06:32

ilusia - не ставай смешна, в оная тема за астрологията според твоите виждания стигнахме до извода че нашите родители всъщност не са ни истиски родители, бъди малко по-сериозна. Или пък за Луната, там смехорията е пълна.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор