След работа

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот marise » 26 Юли 2007, 12:19

Скъпи съфорумци, бих искала да споделя нещо с вас.
Въпросът е следния:
Всеки божи ден след работа, се чувствам като размазана, нямам сили дори да вечерям, да говоря, да излизам, ама нищо не ми се прави.
Чувствам се на края на силите си / не физически/.
Сякаш ми изсмукват енегията и накрая на работния ден просто я няма и съм изпълнена с повече негативна енергия отколкото трябва.
Пробвам еди ритуал, малко силно казано де, като си взимам душ, се пречиствам с водата, като хващам тръбата на душа и по този начин се моля всички негативни мисли и влияния които съм приела през деня да се изчистят от водата, като се стичат през краката, и другото е заключвам си третото око да не приемам негативни мисли и влияния.
Та въпросът ми е има ли някой, който се чувства по същия начин и ако е така има ли някаква техника, която използва и която осезаемо се усеща ефекта от нея?

p.s. Към модераторите- ако сметнете, че темата не отговаря на изискванията на форума, вземете мерки.
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 26 Юли 2007, 12:23

Ако си оплескала някой ритуал както аз направих преди време нещата са ясни
ама може и да имаш колега енергиен вамп.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот marise » 26 Юли 2007, 12:29

Колегите ми со около 60 на брой.
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот stanislava » 26 Юли 2007, 12:42

marise-използвайте по малко сол на главата,в областа на слънчевия сплит и ръцете-това е за изчистване.За защита сварете мащерка -1филтър на 200мл вода,разредете отварата с вода и се облейте.Също може да използвате и сода за пиене разтворена с вода за обливане.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот dsims » 26 Юли 2007, 12:44

Познато чувство! Аз се избавих от това по малко странен начин! Сутрин като се събудя ям по еддна ябълка и след това ако съм гладен закузвам (Ако направиш така първите да кажем две седмици ще имаш разстройство)! На обяд ям по-обилно и пия по един чай, а за вечеря си правя нещо по мъничко със еднин натурален шоколад за десерт. До месец нищо няма да ти има, а ако решиш можеш да спреш да се храниш по този начин без това да ти повлиае! От такъв режим съм се разболявал само веднъж от три години насам, като грипа заради който другите седяха по цяла седмица в леглото аз го минах за петък и събота! А в неделя на планина. :)
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 26 Юли 2007, 13:33

Когато аз изпадам в подобно състояние правя нещо, което не може да се нарече медитация или релаксация, но е близко. Сядам някъде, най-често с поглед към открито пространство-на терасата най-често и си гледам. Мислите сами изчезват, изпразва ти се мозъка, тялото се отпуска. Действа и разходка, но сам когато съсредоточаваш вниманието си върху заобикалящата среда-хора, движение или каквото и да било. Това сразходката става и за решаване на нещо, което те тормози.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот dsims » 26 Юли 2007, 13:36

Lanukio това е наистина интересен начин, аз доста обичам да си седна някъде така и само да наблюдавам!
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 26 Юли 2007, 13:37

в такива ситуации аз използвам йога но според мен начина на Lanukio
е напълно подходящ
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот dsims » 26 Юли 2007, 13:41

Да йогата е добър метод, но ако се използва за случая е по-добре да се използва сутринта. За повече енергия през деня! marise това ти е втората такава теме! По случчайност си я постнала два пъти! Изтрий единия!
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 26 Юли 2007, 13:44

ми и вечер също се прави най-хубаво е също преди лягане за да се спи спокойно не е задължително само сутрин само ако имаш време
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот marise » 26 Юли 2007, 14:05

Да без да искам пуснах темата 2 пъти, но незнам как да мехна едната!
Извинявам се за което!
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 26 Юли 2007, 14:21

Както каза dsims, много е добре, когато усетиш че си под енергийна манипулация (а и не само тогава) да опиеш по една чаша топъл чай.
Също така, ако нчкой сериозно се опитва да навлезе в полето ти, визуализирай пентаграма на мястото на тероро си око.
Ако носиш скъпоценни камъни, ще е добре да си сложиш оникс - той едновременно заздравява аурата ти, и поглъща негативните въздействия отправени към теб. Вечер подръж камъкът под течаща студена вода, а поне веднъж месечно го дръж за 24 часа в съд със солена вода.
Ако си забелязала хора, които се стремят да навлязат в полето ти на работното място, и не са ти приятни, колкото по-често идват те при теб, толкова по-често ти им се усмихвай, от сърце.
Радостта и веселото настроение отблъскват неканените енергии.
Успех, и се пази!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 26 Юли 2007, 16:49

Какво работиш точно ? (това е от значение за добрия отговор)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 26 Юли 2007, 17:14

Твоето съзнание би било идеалният ответен удар или щит срещу подобни атаки. Може би Poison и dsims са познали, за енергийния вампиризъм или енергийна манипулация. Въобще не е изключено. Умението ти да изграждащ огнен щит, или да визуализираш себе си в кръг е много добра защита, ако все пак това е атаката.

От какво естество е работата ти?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот WandaBlenda » 26 Юли 2007, 17:34

И аз си мисля че вероятно става дума за енергиен вампиризъм.Сложи си някакво растение на бюрото или ако не работиш на бюро на мястото където най-често се намираш.Растенията попиват отрицателната енергия.Аз ползвам едно упражнение което много ми помага.Няколкото пъти на ден, когато се сетиш спри за миг и визуализирай себе си в средата на водопад и си представи си как водата отмива всичко отрицателно от теб и около теб.Отнема не повече от минута.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 26 Юли 2007, 20:00

аз ако се сбъскам с енергиен вампир който се опитва да цоца от мен (случвало ми се е) просто ако е по-слаб от мен правя така че аз да му изцоцам енергията а не той на мен и така аз се чувствам перфектно
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 26 Юли 2007, 20:25

(spam)
Вие пък къде отидохте чак до енергиен вампиризъм . От 10ти кладенец вода ще носите . Глупави недообмислени постове веднага заваляха .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот marise » 27 Юли 2007, 07:45

Работя като офис мениджър в една много голяма фирма и ежедневно имам контакт с персонала на цялата фирма.
Аватар
marise
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 27 Юли 2007, 08:53

От колко време насам работиш там?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 27 Юли 2007, 09:11

Да, познато ми е и на мен . Работата с хора, действително може да съсипе жизнения ти тонус. Особено, ако работата ти с тях е напрегната и има по често конфликти, от колкото мир. Интересно ми беше да прочета всички мнения до тук, защото и аз имам подобен на твоя проблем.
Преди време когато работех в една голяма радиоверига, ме посъветваха да правя йога и медитация. Този съвет дойде обаче, едва след като напуснах работата там. Ефект има, поразителен. Стига да имаш време и желание да го правиш редовно. Въпросът при мен е, че нямам време и условия да практикувам в къщи йога. За това решавам кардинално въпроса и през есента се записвам на такъв курс. Също като повишаване на жизнения тонус, изпробвано е вече от мен ти препоръчвам латино танците или всякакъв вид танци. На мен лично, ми хареса и ходих дори на такова нещо. Мисля да направя едно яко съчетание между йога и латино. Хем да повишавам и изчиствам енергийното си поле, хем да се зареждам с позитивна енергия от латино танците. Разбира се, ако имам достатъчно финанси за това.
И аз като теб правя, в банята медитация, само че ползвам една, която зарежда чакрите, като визуализирам, че влизам в басейн с лотоси, и над мен тече нещо като водопад, само че с златен лъв, тоест от устата му тече такъв водопад. И под този водопад изчиствам негативните енергии през деня. Друго което правя е да се разхождам дълго след работа, и то на бърз ход. Обичам движението и за това ако съм стояла дълго в офиса, правя такъв вид разходка като по този начин не нося лошото си настроение в къщи. Може по пътем да видя някакъв интересен магазин, и да си купя нещо хубаво от там. Дори и един сладолед да изям, паке добре!
Та това правя аз . С внимание ще прочета и мненията след мен, така ще науча и още начини за справяне със стреса. Възможно е и да става при твоя случай за вампиризъм, в такъв случай се правят защити като си представиш, че около тялото ти има щит с бяла светлина. Или пък в пирамида, че се намираш вътре в пирамидата, която можеш да визуализираш като златно бяла или пък зелено изумрудена.
icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор