Да, познато ми е и на мен . Работата с хора, действително може да съсипе жизнения ти тонус. Особено, ако работата ти с тях е напрегната и има по често конфликти, от колкото мир. Интересно ми беше да прочета всички мнения до тук, защото и аз имам подобен на твоя проблем.
Преди време когато работех в една голяма радиоверига, ме посъветваха да правя йога и медитация. Този съвет дойде обаче, едва след като напуснах работата там. Ефект има, поразителен. Стига да имаш време и желание да го правиш редовно. Въпросът при мен е, че нямам време и условия да практикувам в къщи йога. За това решавам кардинално въпроса и през есента се записвам на такъв курс. Също като повишаване на жизнения тонус, изпробвано е вече от мен ти препоръчвам латино танците или всякакъв вид танци. На мен лично, ми хареса и ходих дори на такова нещо. Мисля да направя едно яко съчетание между йога и латино. Хем да повишавам и изчиствам енергийното си поле, хем да се зареждам с позитивна енергия от латино танците. Разбира се, ако имам достатъчно финанси за това.
И аз като теб правя, в банята медитация, само че ползвам една, която зарежда чакрите, като визуализирам, че влизам в басейн с лотоси, и над мен тече нещо като водопад, само че с златен лъв, тоест от устата му тече такъв водопад. И под този водопад изчиствам негативните енергии през деня. Друго което правя е да се разхождам дълго след работа, и то на бърз ход. Обичам движението и за това ако съм стояла дълго в офиса, правя такъв вид разходка като по този начин не нося лошото си настроение в къщи. Може по пътем да видя някакъв интересен магазин, и да си купя нещо хубаво от там. Дори и един сладолед да изям, паке добре!
Та това правя аз . С внимание ще прочета и мненията след мен, така ще науча и още начини за справяне със стреса. Възможно е и да става при твоя случай за вампиризъм, в такъв случай се правят защити като си представиш, че около тялото ти има щит с бяла светлина. Или пък в пирамида, че се намираш вътре в пирамидата, която можеш да визуализираш като златно бяла или пък зелено изумрудена.